דוקטור הו - עונה 5

נטאשKה

New member
אני מסכימה שזה חלק גדול מהקושי

החלק השני מתבטא לדעתי בעובדה שאנשים פתחו ציפיות לא סבירות ממופאט והוציעו את התסכול שלהם על סמית'.
ובכלל, אנשים לא אוהבים שינויים, אפילו לא חובבי מד"ב.

אגב, אני מתה על הבלוג שלך! אמנם את רוב הפרקים שסכמת עד כה כבר ראיתי, אבל מכיוון שראיתי רק הרבה ולא את כל פרקי הסדרה הישנה אני בהחלט מצפה בקוצר רוח. חוץ מזה שממש מעניין לקרוא את התובנות שלך. בלי קשר לאם ראיתי או לא ראיתי את הפרקים. שיח על הסדרה הישנה, במיוחד בפרספקטיבת החדשה, זה משהו שמצאתי עד כה רק בפורומים אנגליים. תודה!

NoalePaz

New member
איזה כיף לשמוע!

זה נותן לי אנרגיה לראות ולכתוב עוד :)

אני נהנית לעשות את זה , אבל זה לא קל כי הסדרה המקורית היא כל כך אחרת. ותכתבי תגובות (אם עוד לא כתבת), אני ממש רוצה לשמוע מה אנשים אחרים חושבים ואיך אחרים חווים את השוק הזה של לראות דוקטור אחר לחלוטין.

זה תהליך מוזר של הכרת הדוקטור. אנ יודעת איפה הוא נמצא עכשיו, ופתאום אני רואה איפה הוא היה. אבל ההתפתחות שלו היא מן הסתם מאוד מאוד שונה, תהליך התבגרות אנושי הוא אחר לגמרי. הדוקטור דורש הסתכלות אחרת.

לגבי זה שאנשים לא אוהבים שינוי אפילו לא חובבי מד"ב (אני די מסכימה עם זה , אבל...)
לטלוויזיה הבריטית יש מאפיין מאוד מיוחד ושונה מהאמריקאי, וזה היכולת להחליף שחקנים. זה לא עובד בכל סדרה, אבל בסדרות שבנויות קונספט ולא אדם הם מצליחים להחליף שחקניים ראשיים באופן חלק יחסית. יכול להיות שזה גם בגלל שמבנה העונות שלהם הוא אחר.

נטאשKה

New member
מסכימה בקשר למה שכתבת על סדרות בריטיות

(זאת הסיבה שהן נהדרות כ"כ בעיני, כי בד"כ הן מסתובבות סביב קונספט ונושא ולא סביב שחקן כזה או אחר).

לגבי הבלוג - בהחלט תמשיכי! אני מבינה את הקושי שלך, גם לי היה קשה עם הפרקים הישנים. אבל זה פשוט מרתק כי את רואה גם את אלה שלי לא הייתה סבלנות לראות
ובכלל, בעיני כמו שכתבתי מה שממש מרתק הוא בעיקר התובנות שלך, המחשבות והפרספקטיבה שלך. עוד מזה, עוד הרבה מזה!

אני מגיבה לך שם מהטוויטר שלי אגב, אבל עוד לא הספקתי לקרוא את שני הפוסטים האחרונים. הם מחכים לי בתיבה

MonicaF

New member
אני מאד אוהבת את ספרי הארי פוטר

הייתי נגד הטרנד הזה לא מעט זמן, פשוט לא סבלתי את הנהירות אחר יצירה זו, אבל אחרי צפיה עם הילדים (שהיו קטנים אז) לאט לאט נכנסתי לעולם הזה, ומאד נהניתי ממנו.

וכן, טננט באמת בסדר.

אני גם נהניתי לקרא

אותם בזמנו, לא בטוח שהייתי נוהרת אחרי זה עכשיו כל כך, וזה שזה נהפך ל"טרנד" לא מוריד מאיכות הספר או כל דבר אחר קחי את 'שר הטבעות' לדוגמא.

MonicaF

New member
את לא יודעת איך אני נשאבתי לתוך זה

ספרים, ספרים נלווים, ועוד ספרים נלווים, סרטים, ציירתי ציורים, קראתי הספרים בשלוש שפות...
מה לעשות, כבר אמרו לי שצריך בדיקה לקופסה, אבל לא האמנתי

שר הטבעות הוא אחרת.
קהל אחר.
אני לא יודעת אצל מי הקהל גדול יותר, אבל גם לזמן יש תפקיד חשוב כאן.

שניהם היו מעולים

גם ראיתי את כל סרטי הארי פוטר ובכלל לא זכרתי את טננט משם..

Lior Knight

New member
אמאזון טובים

אבל לפעמים המחירים שלהם לא משהו במיוחד על משלוח. כשקונים מארז גדול זה נוח כי בשאר המקומות המשלוח יקר יותר אבל מארז קטן (למשל עונה בודדת) לפעמים משתלם לקנות שם.

MonicaF

New member
אני אזמין מהאתר השני

אמזון בריטניה מגיעים תוך יומיים לפעמים.
זה ממש כייף

יש לי רשימת קניה, אני כבר אזמין משהו מהאתר שנתתם לי.

MonicaF

New member
הזמנתי מ-dvd.uk

תוך כמה זמן משלוח מגיע לארץ משם? פחות או יותר?

timetraveler900

New member
ברוכה הבאה

לא מדברים פה על צפיות והורדות בלתי חוקיות..
ענו לך כבר אז אני רק יכולה להמליץ לך - תני צ'אנס למאט. הוא משתפר בכל פרק :)

MonicaF

New member
תודה

לא התכוונתי למשהו לא חוקי חלילה.
אני זוכרת שזה היה זמין ביוטיוב בחלקים, ופתאום איננו.
אני די אוהבת לקנות
יש לי ספריית DVD לא רעה. אבל לפי מה ששמעתי עד כה, עונה 5 איננה עונה ששווה לרכוש אותה. אולי אני טועה

אגב, כבר קרה לי שקניתי לאחר צפייה או האזנה, מכיוון שאני חושבת שזה מגיע ליוצרים.
דוגמה אחת לכך: sephira - היוצר העלה מוסיקה שלו ב-soundcloud, להורדה בחינם לזמן מוגבל. אחרי שהקשבתי למוסיקה שלו במשך כשלושה שבועות, רכשתי ממנו דרך פיי-פל. מי שאוהב מוסיקה מסוג downtempo, אני ממליצה בחום על היוצר הזה.

ailag

New member
אני התאהבתי בסדרה דרך עונה 5

אחרי שראיתי פרקים מ 1, 3, 4, 4.5 וזה היה ממש נחמד אבל לא חזרתי אליה. זה תלוי בבנאדם. קחי גם בחשבון שאנשים שופטים את עונות 5-7 בצורה אחרת לגמרי.

בקשר להורדות לא חוקיות, אלו פשוט חוקים של תפוז (והמדינה עקרונית). זה גם טוב לפורום, כי ברגע שיתחילו לדבר על הורדות תתחיל הצפה של פוסטים (מיותרים, בורים ועצלניים ברובם) שרק רוצים לינקים. זה קורה בקבוצת הבוגרים בפייסבוק וזה מעצבן.

MonicaF

New member
אצלי הבן שלי שכנע אותי

הוא ראה עם חבר שלו כל מה שיצא עד כה למעט עונות 6 ו-7, שאנחנו נראה ביחד.

אחרי ששכנע אותי, הסרט הראשון שראיתי היה ספיישל עם מאט דווקא, שהוא חברו של ילד, ופוגש אותו כזקן, ישנה אישה אהובה מוקפאת...
והשתכנעתי שכדאי לי לצפות בזה.
השני שראיתי היה הספיישל the next doctor עם טננט, שגם היה בסדר ומסקרן.
אז קניתי את ארבע עונות ראשונות והתאהבתי באקלסטון!

למעלה