דוקטור הו עונה 7 פרקים 4-13

ailag

New member
התחדשויות

יש בלגן עם הקנון בזה, אבל בסדרה החדשה התייחסו לזה רק ב SARAH JANE ADVENTURES - שם הדוקטור אמר שיש לו 507.

ailag

New member
זה מה שקורה כשבונים קנון תוך כדי

יש בזה בעיקר דברים נהדרים (ב1963 לא חשבו שיהיה נחמד שיהיו לו שני לבבות, אז בדקו לו את הלב עם סטטוסקופ ולא מצאו שום יוצא דופן. אחר כך חשבו על הרעיון, אז הוסיפו אותו, למרות הסתירה. וככה הדוקטור מעניין יותר)

יש תאוריה רווחת ש 12 זה מגבלה שאכפו אדוני הזמן ו 507 היא המגבלה הטבעית. לא ראיתי מספיק מהסדרה הישנה בשביל להביע דעה אם זה נכון.

בכל מקרה, עם כל אנרגיית ההתחדשות שנתנו לו, שהוא נתן, שאולי השתמש בספיירים, אין לדעת..
ואגב, היה סיפור כזה - עם ה VALEYARD

MonicaF

New member
מי זה דוריאן?
עונה 7

אני לא מבינה מי זה הדוריאן הזה.
עונה 7, פרק 13, אחרי שקלרה מתעוררת משיחת הוועידה, היא מספרת לדוקטור (ששמר על הילדים) מה היה בשיחת הוועידה, ואז הם יורדים לתוך הטארדיס.
שם הדוקטור מחבר איזה צינור לכף ידה של קלרה.
הם מדברים על טרנזלור ואז הוא אומר את המשפט הזה שבתמונה.
למי הוא מתכוון?

MonicaF

New member
אוף

מיד חשבתי על דוריום אבל התרגום בלבל אותי. כי יש דוריאן מסתבר באיזה משחק מחשב עם הדוקטור.

Outplay

New member
כרגיל כיף לקרוא

אבל לא הבנתי מההודעות שלך מה דעתך על קלרה, אני אשמח לדעת אם אני לא לבד בסירת הלא אוהבים את קלרה :)

MonicaF

New member
עונה 7 -קלרה

תודה לך!
כפי שראית יש לי לא מעט שאלות ללא מענה.
לגבי קלרה, היא הבחורה הבלתי אפשרית לכן היא עשויה לעורר אנטי כי היא לא אדם רגיל. הבנתי מהפרק הראשון שמשהו בה לא רגיל כאשר נספגה לתוך הדאלק ובכל זאת נשארה היא. לכן הייתי פתוחה לאפשרויות שונות.
ברגע שהבנתי ייחודיות זו שלה הערכתי אותה שונה משאר הקומפניונס.
היא אמפטית כמו מרתה ללא ההתאהבות והיא הכי פקחית מכולן. אני כן אוהבת אותה, נטשי את הסירה ובואי אלינו
יש מספיק מקום

Outplay

New member
*נטוש

ולפחות כרגע אני לא רואה את זה קורה, אולי בהמשך מי יודע..?

MonicaF

New member
סתם את לא חייבת, זה היופי כאן

שכל אחד עם טעמו.
למה בעצם לא אהבת אותה? היא קרה מדי מבחינתך וקשה להיקשר אליה?
היא חמודית מדי ונראית לא אמיתית?
אני ממש אוהבת את הפיקחות שלה, החריפות שלה.
בפרק עם הילדים והקיסר, היא לא נפלה בפלירטוט של הדוקטור הסייברמני אפילו לרגע. היא אוהבת אותו ומעריכה אותו מבלי לצפות למשהו בחזרה. אולי יש סיבה מורכבת יותר מאשר הקפיצה שלה לתוך צביר קרעי הזמן בקבר של הדוקטור, ונגלה זאת בהמשך, ואולי לא

Outplay

New member
חחח אם זה לא היה ברור בתיקון הקודם,

אני בן
ולנושא - קלרה נורא מעצבנת אותי. היא לא עקבית (וגם לא כל כך אמינה מבחינת דמות לדעתי), היא לא מביאה שומדבר חדש למסך לדעתי והיא בעיקר שילוב תכונות של מלוות קודמות. (כל זה מבחינת דמות! מצד שני, לדעתי השחקנית כן עושה עבודה טובה)

MonicaF

New member

נראה לי שאני מושפעת מסטראקס.
סליחה!

אז היא מרגישה לך כמו "תלאי" של כותבי העלילה בעצם.
ז"א שגם אם הביאו לנו את סיפור הוריה, זה לא ממש ריגש ולא גרם להזדהות. אולי בגלל שאין לה נקודת חולשה למעט הצלת הדוקטור, כי כשהוא הולך - הכוכבים כבים, חברות הופכת לעוינות וכו'. אם כך, אז הקטע בפרק הראשון, בו היא נלחצת כשהדקטור מגלה לה שהיא "נספגה" לתוך הדאלק, אמור איכשהו לשחק ברגשות של הצופה.
איתי זה הצליח

meilla

New member
יש שם את כולם

רואים את השמיני חולף על פניי קלרה באחד מהקטעים, ורואים ניראלי בהתחלה את קלרה מתבוננת בספרייה והדוקטור העשירי שם.
רואים את התשיעי רץ במקום הזה לקרת הסוף של הפרק. לא מפקירים שום דוקטור, כולם היו שם.

MonicaF

New member
ראיתי פעמיים את הפרק האחרון

וקלטתי את ״אקלסטון״ רץ לקראת סוף הפרק. נדמה לי שאפילו את טננט. אני לא בטוחה לגבי 7 ו-8 אבל אם את אומרת אסתפק בזה. השמיני אמור להיות אריק רוברטס, נכון? אותו אני בטוח פספסתי.

meilla

New member
פול מקגאן הוא השמיני

הדוקטור של הסרט.
הוא חולף על פניי קלרה לשנייה ואז עוברים לדוקטור השני והיא רצה לכיוונו. היא לבושה שם בבגדים שמתאימים לשני התקופות(שנות השישים והתשעים, תמיד חשבתי שהסיגנון של שני התקופות האלו נורא דומה).

ובכלל אני אוהבת את כול ההשקעה באיך שקלרה ניראת ומתאימה את עצמה לתקופות בפרק (ואני לא מתעניינת באופנה בדרך כלל).
וחוץ מיזה רואים את הדוקטור השביעי נתלה בהתחלה. יש שם את כול הדוקטורים גם אם חלקם זה לשבריר שנייה.

למעלה