דו"ח מגרמניה

diday

Member
ממש לא.

פרטת כיצד אתה מבין את הדברים וההבנה שלך אם לומר בעדינות, לוקה בחסר

RonspotNL14

New member
באמת?הרי היא כתבה את הדברים בעצמה

הרי היא כתבה ואני מצטט " לפני כחודש הייתי בברלין כתיירת וקיבלתי דו"ח של 40 אירו ברכבת.
את הדו"ח לא שילמתי במיידית, וחשבתי לערער/לחכות שיגיע לארץ.
שלשום קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד בגרמניה עם בקשת תשלום של 67.11 אירו (!!). המכתב בגרמנית ואני לא מבינה בו כלום מלבד שזהו הסכום לתשלום.
שאלתי היא, מה לעשות בעניין? מהי הדרך הטובה ביותר לשלם את הדו"ח ולגמור עם זה?"

ולסיכום היא קיבלה דו"ח של 40 יורו שאותו לא שילמה היא קיבלה מכתב הביתה עם דרישה לתשלום של 67 יורו מה לעשות אלה העובדות

RonspotNL14

New member
והנה עוד

שלא יהיו לך קשקושים מיותרים היא כותבת כתגובה " כן קניתי כרטיס שבועי לרכבת ואיבדתי אותו. בגלל זה גם חיכיתי ולא שילמתי ישר" היא יכלה לקנות אחר ולנסוע עם כרטיס תקף במקום זה לא שילמה נסעה ללא כרטיס קיבלה דו"ח לא שילמה את סכום המקורי ונשלח לה מכתב עם סכום גבוה יותר

diday

Member

http://bamatthews.com/wp-content/uploads/2013/06/someone-is-wrong-on-the-internet.jpg

diday

Member
חבל שדברים צפויים רק בדיעבד

אחרת יכולת להתפרנס בירידים שונים כקורא בקפה.

הסברתי לך כבר היכן אתה טועה.
זה שאתה חוזר שוב ושוב על אותו הדבר לא עושה את הדברים יותר נכונים.
ואם אני אחזור שוב על כך שלא מדובר בקנס אתה תמשיך לסרב להבין, כך שהדיון חסר טעם.

אולי בכל זאת נקודה למחשבה שיתכן שגם אתה תוכל להבין.
האם אגד יכולה להשית עליך קנס או לכתוב לך דו"ח?

RonspotNL14

New member
מה הקשר לאגד?

פה היא נסעה ברכבת ללא כרטיס תקף באגד אתה לרוב קונה כרטיס בקופה או אצל הנהג לפני הישיבה יש הבדל אבל עזוב תישאר אתה ותמשיך להביא טענות שלא קשורות לשום דבר

diday

Member
מתנצל שסברתי שהסולם שאני מספק לך

יעזור במשהו.
אבל אם גם את האלגוריה הזו אינך מבין, אני מרים ידיים ומודיע בהכנעה שאתה צודק, שתמיד צדקת ושתמיד תצדק.

RonspotNL14

New member
איפה אתה רואה וויכוח?

1) הגברת נסעה ללא כרטיס נסיעה
2) הגברת קיבלה קנס
3) הגברת התחמקה מלשלם את הקנס המקורי לא שילמה וקיבלה מכתב המורה לה לשלם סכום יותר גבוה

היא יכלה לספוג את הקנס המקורי וללמוד מזה לפעם הבאה וזהו

למעלה