התכוונתי בנוכחותך
פ פולספגן New member 3/11/11 #193 אל תחמיא לעצמך יותר מידי - למדתי כבר איך להשיב לך ובכך להשתיק אותך.
D deathcaster New member 2/11/11 #153 אפשר בהחלט להרחיב אפשר לקרוא את המשך השרשור, בו הזמנתי את הברנש למעבדה שלי להראות לו בפועל במקום להתחיל להסביר, ההזמנה עדיין פתוחה. אבל תמשיכי להשמיץ, את עושה את זה מצוין.
אפשר בהחלט להרחיב אפשר לקרוא את המשך השרשור, בו הזמנתי את הברנש למעבדה שלי להראות לו בפועל במקום להתחיל להסביר, ההזמנה עדיין פתוחה. אבל תמשיכי להשמיץ, את עושה את זה מצוין.
מ מילטון גון New member 1/11/11 #102 עוד לא הבנתי איפה ומתי ביקשתי ממך מאמרים ולכן אינני מבין איך ומתי יכולת להשיב לבקשה זו.
פ פולספגן New member 1/11/11 #105 אני אצטט את חברך deathcaster - הורדתי "את רמת הדיון שלי איתך למינימום בכדי שתוכל להבין" ואם עדיין אינך מבין, אז קטונתי ...
אני אצטט את חברך deathcaster - הורדתי "את רמת הדיון שלי איתך למינימום בכדי שתוכל להבין" ואם עדיין אינך מבין, אז קטונתי ...
מ מילטון גון New member 1/11/11 #108 היית יכולה פשוט לצרף קישור להודעה שבה עשיתי זאת, במקום להידרדר לרמה כל כך נמוכה של מריבות, אבל את זו שיודעת מה סגנון הדיון האהוב עלייך.
היית יכולה פשוט לצרף קישור להודעה שבה עשיתי זאת, במקום להידרדר לרמה כל כך נמוכה של מריבות, אבל את זו שיודעת מה סגנון הדיון האהוב עלייך.
פ פולספגן New member 1/11/11 #109 אם תתחיל להשיב לי עניינית לדברים תקבל יחס בהתאם. בכל הזדמנות שיש התחלת מתקפה עליי, אז אתה ישר קופץ בראש ואתה בטח מודע על מי הביטוי ... מקווה שלהבא, תשנה את דרכך ותעשה את האוירה נעימה יותר ...
אם תתחיל להשיב לי עניינית לדברים תקבל יחס בהתאם. בכל הזדמנות שיש התחלת מתקפה עליי, אז אתה ישר קופץ בראש ואתה בטח מודע על מי הביטוי ... מקווה שלהבא, תשנה את דרכך ותעשה את האוירה נעימה יותר ...