חח קיבלתי את המסר אני אתקשר מחר כנראה לסדר הכל (אני לא מצליח להחזיר מסר...!!)
פ פרקשון New member 27/4/05 #28 חח קיבלתי את המסר אני אתקשר מחר כנראה לסדר הכל (אני לא מצליח להחזיר מסר...!!)
M Michali17 New member 26/4/05 #19 אני לא יודעת לצערי הרב הבצפר החרא שלי תקע לי מגן בספרות אחרי החופש אז נראה לפי ההספק ציינתי שאני שונאת ספרות !?
אני לא יודעת לצערי הרב הבצפר החרא שלי תקע לי מגן בספרות אחרי החופש אז נראה לפי ההספק ציינתי שאני שונאת ספרות !?
ט טולייצ New member 27/4/05 #27 בואי בואי בואי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אני אשמח לראות אותך! תקבעי עם רותמית ופרקשון ותודיעו לי טוב??
בואי בואי בואי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אני אשמח לראות אותך! תקבעי עם רותמית ופרקשון ותודיעו לי טוב??
ט טולייצ New member 27/4/05 #31 ולפני שאני יוצאת מהבית תחליטו מי בא,שעה,מקום,כל מה שבא לכם,לרותמית יש את המס' שלי,לפרקשון גם ודברו איתי! בואו אנשים יהיה פנאן.. חחח בוקר
ולפני שאני יוצאת מהבית תחליטו מי בא,שעה,מקום,כל מה שבא לכם,לרותמית יש את המס' שלי,לפרקשון גם ודברו איתי! בואו אנשים יהיה פנאן.. חחח בוקר
פ פרקשון New member 27/4/05 #32 חח אוקי צהריים ככה.... 13:00 נשמע לא רע..אם למישהו יש התנגדות שיגיד וקוראים לי עידן! לא פרקשון
D dsol New member 27/4/05 #37 אני גם בא ! באיזה שעה ? איפה ? ויכול להיות שגם גיא (DemonDog) יבוא איתי