דיברתם על מפגש פורום

רותמיתXD

New member
כי!

אינ להורים שלי זמן לשים אותי וישר אחרי שמוכרים תאוטו הם רוצים לחזור הביתה. כלומר באחת. אני יברח מהבית אם תתנו לי מקום לגור בו.

פרקשון

New member
עזריאלי בשעה 13:00

שמע זה רק אני אתה ואורטל (טולייצ) אלא אם כן מישהו אחר מצטרף ואורטל אמרה לי שהיא מפחדת לדפוק או משהו אז בקיצור תנסה לארגן לעצמך ביטוח אני אירגנתי לי אחד אם אני אשאר לבד או מתי כשכולם ילכו הביתה אני מצטרף למפגש פורום של סקס לנוער הפורום השני של נמש כי אני מכיר שם כמה אנשים אבל אני לא אנטוש בזמן המפגש עצמו שלח לי במסר אישי את המספר שלך ואני אשלח לך sms ותשמור את המספר שלי ככה נשמור על קשר מחר ותביא מצלמה אם אתה יכול

רותמיתXD

New member
כאבוד. שתחזרו ספרו איכהיה!

אני בינתיים הרווחתי כסף מטיפול בחיות מסוממות...

dsol

New member
בעע לא היה כלום !

יצאתי מהבית ואחרי 5 דקות עידן התקשר ואמר שזה נדחה ל6 בערב בערך...... ונראה לי שגם זה לא יהיה בסוף

פרקשון

New member
בסוף לא היה מפגש....

אבל ראיתי את שטיצה במקרה וגם את crazy snail שקוראים לו אלעד אני חושב לי ולאורטל היתה אי הבנה קטנה אני חשבתי שזה ב13:00 היא חשבה שזה ב19:00 גיליתי את זה רק כשהייתי באוטובוס בכל מקרה נהניתי עם פורום סקס לנוער מקווה שיום אחד יהיה מפגש פורום שייגעצ תפוז נורמלי

טולייצ

New member
אני כל כך מגעילה

וכן אני חשבתי שזה ב 7 בערב אחרי שהייתי בשנקין אמרתי לאבא ואמא שיקחו אותי לעזריאלי ומהעייפות נרדמתי איך שעליתי למכונית. אז נסענו ישר לאשדוד. זה מה שקורה כשלא ישנים 40 שעות ברציפות

פרקשון

New member
חח זה בסדר

לא קרה כלום האמת חוץ מזה שרציתי לראות אותך הסתדרתי עם כל השאר

למעלה