דיג'ימון סייברס 3-תקציר!

תראו אותו!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

זה כשהודיעו להם שהם צוות! תראו את מאסארו!

Serf SaN

New member
ההפך X: אני חושב שזה מה שמחזק

אותו....לא יודע למה. נו, הוא הגיבור, מה נראה לך? @@

זה חיסרון ענק, כי מה אם הם נלחמים

נגד דיג'ימון ממש חזק שקשה להתקרב אליו? איך מאסארו ייפגע בו? הנה, עובדה שהוא לא הצליח אפילו לנצח את פטיטמראמון. זו חולשה.

Serf SaN

New member
לא לא, דווקא לדעתי הדיג'יסול שלו

מן שילוב של מה שיש לטומה ויושינו, מן איזה 'סוג חדש'. כאילו תחשוב על זה, הוא מכניס הרבה יותר רגש לדיג'יסול שלו, ואצלו זה מתמבטא בכך שהוא מרביץ לדיג'ימונים. כי יש לו משהו עם האגרופים שלו XD (*לא קשור* שמת לב שכל הפרק הוא החזיק אותם, כאילו כל שניה טומה הולך להרביץ לו? XDDD) בכל מקרה, אני חושב שבגלל שזה יותר חזק בדרך הזאת, בשלב מסוים יושינו וטומה גם ילמדו לעשות את זה. (נו ברור, כל דמות חייבת לעבור שינוי, ולרוב זה לפי הדמות הראשית.....) וכמובן שאצל כל אחד זה יתבטא בצורה שונה..

chaki finster

New member
יאי..אני כבר מת לראות~!

יש לי את זה, נשארתי ער עד 1 וחצי בשבי לשזה יוריד -.- וחשבתי שבסוף זה לא יעבוד, וזה עבד, אבל עכשיו אני צריך לסיים כמה דברים ואז אני אצפה בו D: כ"כ על ההשקעה מילי! ^_^

chaki finster

New member
ובכן, צפיתי בפרק D:

גאומון שילטון! D: ולא יודע..טוומה גרם לי לשנוא אותו..סנוב עשיר שרוצה שכולם ישרתו רק אותו. אבל גאומון שילטון! D: אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבא שבו כולם יתקפו D:

מי אמר שזה יקרה? XD

אני לא חושב שטומה רוצה שכולם ישרתו אותו. זה לא שהוא מתנשא על חברי דאטס בכלליות, רק על מאסארו. אבל כן, יש בו משהו שחצני כזה, אבל גם חנוני. ראית איך הוא וגאומון תוקפים? Plan A, Plan A-2... מה זה?! הרוג אותו וזהו!

Serf SaN

New member
בשביל מה בדיוק פתחת כתום, אם כבר

יש אחד על הפרק?....................... -_-

כי אם תקרא את כל השרשור שפתחת, תראה

שהוא הפך לכזה אוף שעדיף כבר שיימחק. אחרי הכל זה הולך להיכנס לטאגליינס, לא? אז לפחות שייראה מכובד. מצטער

למעלה