דיג'ימון סייברס 3-תקציר!

Wolf GiRL™

New member
מסקנות! ../images/Emo58.gif

אני שונאת את המדים. מאסארו הוא אידיוט, בכיין ומעצבן. ואגומון עוד יותר. אפילו דיוויס לא נראה כל כך גרוע נגד טי.קיי כמו שמאסארו נראה עכשיו ולווימון היה לפחות שכל. הדיג'יגדילות משעממות ולא מקוריות. הטימוטום הזה שאגומון רק מחזק את הפטיטמראמונים הוא טיפשי אם מכירים את הסדרה מספיק טוב, זה בהחלט לא קרה ואפילו הראו עובדות שמצביעות לכיוון ההפוך ("כוח אש" עונה ראשונה) הקפטן הוא היחיד שנראה טוב. וכרגיל, היה לי משעמם. אני מתאכזבת מהסדרה הזאת עם כל פרק שיוצא.

וואו, את הביקורת הזו צריך לטאטא

מתחת לשטיח כדי לא להבריח את החדשים
זה באמת היה נורא כל-כך? מאסארו לא בכיין ומעצבן, למרות שהוא אידיוט. טומה באמת הרבה יותר טוב ממנו ואז זה גרם לו לקלוט איך הוא נראה לעומתו-כמו אידיוט מושלם. כן, הדיג'יגדילות באמת לא כל-כך מקוריות, אבל רק שתיים. סאנפלאומון, וגם ראראמון, הן שתיים מהדיג'ימוניות הכי מקוריות שראיתי כבר הרבה זמן. והכל שם שונה, זה לא כמו בעונה הראשונה שהתקפות אש מחלישות דיג'ימוני אש. תראי את אגומון, הוא ענק ויש לו כפפות מוזרות, והם עדיין קוראים לו אגומון. אפילו לא שינו את השם. פשוט בסייברס יש דברים קצת שונים שצריך ללמוד להתרגל אליהם. מה גם שלא הראו שם שהתקפות אש רק מחזקות, כי עובדה שג'יאוגריימון ניצח דיג'ימון אש בעזרת התקפת אש. העניין היה שפטיטמראמון פשוט כל-כך דליל, שאם יורים עליו אש הוא סופג אותה וככה נעשה דחוס יותר, וגם חזק יותר. דיג'ימונים חזקים, כמו מראמון, לדוגמא, הם בעלי גוף דחוס אפילו שהם עשויים מאש, ואז אפשר לפגוע בהם גם בעזרת התקפות אש, מה שאי אפשר לעשות לדיג'ימונים עם גוף דליל עם שום סוג של מתקפה (תראי איך טומה ניצח אותם-לכד אותם במערבולת אוויר).

Wolf GiRL™

New member
אוקיי, אז אני ביקרותית....

כל אחד והפאקים שלו. אבל עדיין, אני באמת לא נהנת מזה. מאסארו באמת בכיין ומעצבן (ההשתלטות שלו על כל קרב, אפשר לחשוב מי הוא) וכמובן אידיוט מושלם. אני לא אומרת שטומה הוא כליל השלמות (למעשה הוא כן אבל זה דיון אחר) אבל אין בו את השחצנות של מאסארו, הוא יודע שהוא טוב כי הוא טוב, נקודה. אני לא יודעת לגבי ראראמון וסאנפלואומון, יושינו מוצגת כמו דמות חלשה למדי, והדיג'ימונית שלה כמשהו שלא השקיעו בו יותר מדי מחשבה. האמת גם בנוגע לשאר הדיג'ימונים זה ככה, אין שום מחשבה בחידוש ואיזו שהיא משיכה לצופה. אין שום קשר בין הדיג'ימונים השונים כמו בעונות האחרות. אני מרגישה שזה חדש מדי, שהם פשוט מסתמכים על המותג של דיגי'מון בשביל "רייטינג". מאיה צודקת, זה לא זה דיג'ימון מתקדם, כרגע זה בכלל לא נראה כמו דיג'ימון. כי אי אפשר לעשות הכל חדש, חייבים להתבסס על הישן ואני חושבת שהם לקחו מהסדרה את כל מה שהיה יפה בה
(מסכימה עם ההסבר לגבי התקפות האש, נשמע בהחלט הגיוני, תודה)

סתם צחקתי בנוגע לביקורת../images/Emo3.gif

כל הקטע במאסארו זה שהוא משתלט על כל קרב בסגנון "אפשר לחשוב מי הוא", כי זה בדיוק הוא! הוא שחצן והוא מאצ'ואיסט והוא מחזיק מעצמו גבר-גבר ובריון. בפרק השני אמא שלו אפילו אמרה ש"היא פחדה שהוא שוב הסתבך עם המשטרה". כזה הוא, פרחח שחצן. בגלל זה היה לו קשה כשטומה בא והוא ראה איזה אפס הוא באמת. לא שאני דובר יפנית שוטפת, אבל אם היית מבינה קצת ושומעת קצת את סגנון הדיבור שלו, הוא ממש ילד רחוב שחושב שהוא קשוח. אגומון קורא לו "אניקי" שזה כינוי ל"אח גדול" מהיאקוזה, והוא קורא לאגומון "קובון", שזה עוזר, וגם מונח שמשתמשים בו הרבה ביאקוזה. זאת אומרת, תביני איזה בן-אדם הוא. גנגסטר בפוטנציה @_@ גם בטומה יש איזה סוג של שחצנות. למשל כשהוא בא לקפטן ואומר שהוא לא חושב שמאסארו יכול לעזור וצריכים להעיף אותו מדאטס. זאת אומרת, מי הוא חושב שהוא? נותן הוראות למפקד? מי שאל אותו בכלל?! וכן, גם אני חושב שיושינו די חלשה. אבל לא כולם חייבים להיות חזקים. הדיג'ימונית שלה דווקא מקורית נורא יחסית לדיג'ימונים אחרים. אולי הדמויות בהתחלה מלאות פגמים כדי שאחר-כך נוכל לראות את ה"שינוי העצום שחל בהן אחרי שפגשו את הדמויות האחרות". את יודעת, גם זה חלק מהעניין של דיג'ימון: מימי המפונקת שלמדה להסתדר בלי מקלחת ומיטה חמה, ג'ו הבכיין שהפך למעין סוג של מנהיג, כל ההשתנות של קן... אז יהיה את זה גם כאן (אני מקווה
). כן, זה לא כל-כך דיג'ימון, חייבים להודות, אבל זו סדרה טובה בפני עצמה ואני הולך לתת לה צ'אנס ולראות אותה עד הסוף.

Wolf GiRL™

New member
בחייך מילי, אני לא מכחישה שאני כזאת

כי אני באמת כזאת
. בוא נסכים שכרגע אני לא סובלת את מאסארו, הוא באמת נראה כמו גנגסטר בפוטנציה, על כינויים ידעתי כי הם מוסיפים שורות הסבר בחלק העליון של הפרק על כל מיני מושגים ^_^ שזה נחמד, כי אני אכן לא מבינה כלום ביפנית. אין לי יותר מדי דעה על טומה, חוץ מזה שהוא נורא אפרורי (למה אין בלונדי אחד נורמלי בסדרה הזאת מאז מאט???!!!) ו UP-Tight כזה והדג'ימון שלו די מוזר Yes Master. ציפיתי מיושינו ליותר בתור דמות נשית מרכזית, כאילו, תראה מה הם עשו עם ריקה שכמו כל ג'ינג'ית היא מגניבה אש!!! בסדר, אני מבינה את כל הקטע הזה של הפגמים, אבל אם תשים לב, בעונות הקודמות "הפגמים" היא מאוד מרוכזים ומפוקסים: ג'ו בכיין, קן מתוסבך, טאי הוא אגרסבי לעיתים (קרובות). פה הם הרבה יותר אנושיים, שזה מוצלח והכל אבל באותה העת זה גורם להם להראות אפרוריים ככל מתבגר ממוצע שזה חרא, כאילו, הם פקאינג "ילדים נבחרים" (משתמשת במושג היפני בכוונה) רק עם הטוויסט הדפוק של דאטס שאותו עוד לא הצלחתי להבין, אבל הקפטן מגניבבבבבבבבבבב. ההייתי מצפה לקצת יותר, במיוחד שמתייגים את זה כ"דיג'ימון". אני לא אומרת שאני מתייאשת מהסדרה הזאת, אני מתכוונת להמשיך לראות עד הסוף, כי אולי הדברים ישתנו ובעקבות זה הדעה שלי אבל עד אז... "זה הדבר הכי פחות מוצלח שיש בטלוויזה".

אני חושב שזה שהם אנושיים יותר זה

דווקא טוב יותר. ובקשר לטומה, הוא אוסטרי. האירופאים ידועים באיפוק שלהם. למרות שלא הבנתי באמת מה מתלהבים ממנו כל-כך. סתם גאיג'ין נחות (בדיחת יפנים *סטגדיש*). ואני לא יודע אם הם ילדים נבחרים, יכול להיות שהם סתם ילדים שעובדים בארגון. מה שכן מוזר, זה שאין עוד ילדים בדאטס. אה, ובקשר לכינויים, הם באמת מוסיפים שם הסברים, אבל גם צורת הדיבור של מאסארו נוראית. הוא משתמש הרבה בסיומת ze-, שהיא נורא מאצ'ואיסטית, נורא גברית ונורא גסה

שכחתי להגיד עוד משהו...

אני מקווה שימשיכו עם המסורת של ילד חדש שמצטרף באמצע, ואולי אפילו יותר. נכון שברוב העונות הצטרף רק ילד אחד, אבל בטיימרס רוב הילדים הצטרפו באמצע, ואפילו לקראת הסוף. אני חושב שצריך עוד ילד שישפר את מה שלורי אמרה ושיהיה לו דיג'ימון מקורי יותר. וזהו

Serf SaN

New member
שיביאו ילדה עם דיג'ימון ציפור

ועוד ילד עם דיג'ימון מלאך. לא, בעצם לא רוצה מלאך >< רק פאטאמון, סאלאמון ולופמון הם המאמים מתוקים שלי. >< שיביאו ילד עם...או דיג'ימון מים, או חשמל. X: זה מה שנשאר. XD

Serf SaN

New member
יש סיבה למה ראראמון לא חזקה כל כך..

כי יש לה תפקיד אחר, יותר חשוב. שימו לב איך מתפעלת מצוין עם יושינו. בזמן שהיא בתוך הדיג'יכלי, היא בודקת נתונים ודברים ומעבירה אותם ליושינו. עוד מתחילת הסדרה, אמרו שמה שיאפיין את יושינו וראראמון זה הצגה של עד כמה שילוב של דיג'ימון ובן אנוש יכול להיות טוב, ובמיוחד השילוב שלהן. אמרו שיש להם קשר חברי חזק, בלה בלה, טלפתי, לא יודע.

Wolf GiRL™

New member
../images/Emo4.gif

גם ריינמון וריקה עבדו מצויין ביחד וכמוהן סורה וביומון (בסופו של עניין) אין שום דבר שמונע מהן להיות שותפות טובות לתפקד טוב ביחד וגם להיות צוות דומיננטי בקרבות.

Serf SaN

New member
אמרו שהקשר שלהן הוא משהו מיוחד..

מאיפה לי לדעת? :\ אנחנו רק בפרק השלישי...

Serf SaN

New member
תהיות לגבי הצב. ../images/Emo191.gif

מי זה לדעתכם הצב עם הכובע שמגיש כל הזמן תה? מה הוא עושה בדאטס? מי השותף שלו? איך קוראים לו? מה דעתכם? O: אני הגעתי למסקנה שזה הדיג'ימון של הדיג'יגורל הנוסף (נו, תמיד מצטרף עוד אחד). X: *לא יודע למה*

רק לי הוא מזכיר את הצב מסופר מריו?

אני חושב שהוא פשוט אחד מהעובדים בדאטס, ואולי בגלל שהוא דיג'ימון חלש ואין לו שותף, הוא רק מגיש אוכל. וקוראים לו בצמון, על-שם בץ.

Serf SaN

New member
קופה ממש לא דומה לא..

אם כבר מי שיותר דומה לו זה סקווירטל. אבל ממש.

Snake Bandage

New member
יש סיכוי שאני מזוכיסטית. ../images/Emo58.gif

אני ממשיכה לצפות בסדרה הזאת למרות שהיא מעצבנת אותי יותר מכל סדרה אחרת של דיג'ימון. ;@_@ מאסארו אידיוט, ילדותי, יהיר, שחצן, והיכולות החברתיות שלו שואפות לאפס. יושינו חלשה, מתנשאת וה-catchphrase שלה (this is the worst) היה מעצבן כבר בפרק הראשון (שלא לדבר על המדבבת הנוראית שלה. ילדה, תחזרי לדגמן, את נכשלת בתור מדבבת). וטומה! אלוהים אדירים, מהפריוויו של הפרק השלישי ידעתי שהוא יאכזב אותי וכל כך צדקתי! הוא הכי גרוע מבין השלושה. בסדר, ילד, קלטנו שאתה גאון שסיים אוניברסיטה בגיל 13 ושביל גייטס היה מת להיות עשיר ומכובד כמוך וכל זה, אבל אלוהים אדירים, אתה *חייב* להיות כזה שחצן וגועלי?? ממש הסכמתי עם אגומון כשהוא אמר למאסארו שטומה וגאומון הם אנשים רעים ואפילו הזדהיתי עם מאסארו למרות שהוא כל כך מעצבן. טומה הזה תופס מעצמו יותר מדי. אולי הוא טוב, אבל היהירות הזו שלו תגרום לו ליפול בגדול בעתיד. ואפילו שלא שמים לב לזה בגלל ההופעה הבוגרת (עאלק בוגרת) שלו, הוא ילדותי בדיוק כמו מאסארו. ברצינות, הדמות הטובה היחידה בסדרה הזאת זה אגומון. הוא דביל אך חברותי, קצת כמו גילמון אבל טיפה יותר בוגר. הוא *חמוד*. הוא *משעשע*. שאר הדמויות *לא*. רק בגללו אני ממשיכה לצפות, אני חושבת. ובגלל הסיכוי הקטנטן שאולי כולם יפסיקו להיות מעצבנים כל כך. ובגלל הסיכוי הממש, ממש קטנטן שאיזה דיג'ימון שאני ממש אוהבת יופיע.

Serf SaN

New member
נכון! TT

תחזרי לדגמן יא מפגרת!! לא יודעת לדובב וכבר יש לה דמות מדהימה. TT

למעלה