תעבדי קצת על המידות אחותי!
אחותי,בואי נתחיל עם זה,שבאמת לא הבנתי מה המטרה של הכתבה המשמיצה והמוציאה שם רע,אמרת שאת לומדת מהשיעורים בתיכון,טענת שהרמה הרוחנית שלכן יותר גבוהה משלנו,אז תסבירי לי איזה בן אדם,אפילו בן אדם עם רמה רוחנית לא משו ייכתוב כאלה דברים משמיצים, דברי לשון הרע,שאפילו לא נכונים,תגידי לי אין לך בושה??מה העניין?? את יודעת בדיוק בחודש האחרון הזדמן לי ללמוד [קלטי מה זה,מישי מאוכפ למדה משו..מדהים..]כמה פעמים בדרכים שונות,שכאשר מפריע לך משו אצל אחר,ואני מדברת על הכל,גם אם אדם צועק וזה מאד מציק לך זה אומר שמשו בך לא שלם או מתוקן בעניין הזה,ואני כותבת את זה פה בקצרה אבל זה מדהים כמה שזה נכון,אז אחות,אני אומרת שיש בך משו מאד לא שלם או לא סגור שזה נוגע לאוכפ,שמעי אני חושבת שמה שעשית פשוט מלוכלך ומגעיל ובכלל לא מתאים לאדם דתי,ואנלא הולכת לנסות להצדיק את האולפנא,או אנסה לשכנע אותך,אבל אני רק אגיד שההסתכלות שלך על האולפנא מתחת לכל שטחיות אפשרית,ואחותי במקרה אני מכירה אותך ואני יכולה להגיד לך שהיית בחמישית,ואת לא מבינה כמה שינויים והתבגרויות הבן אדם עובר,לפי מה שאת כותבת את כנראה מכירה בצורה כ`כ שיטחית את הבנות.