וואי, זה כ"כ לא נכון..
לפחות אצלנו באולפנא... זה שמקבלים מראש רק בנות טובות- תלוי איפה.. גם לאולפנא שלי היו תנאי קבלה, אבל אם תסתכלי עכשיו על הכיתה שלי ממש לא יראה שכולן בנות טובות...(אולי סתם התקלקלו במהלך השנים..
) זה ממש לא נכון שבתיכון המורים משקיעים יותר!! בשיא הרצינות- אני חושבת שיהיה מאוד קשה למצוא אולפנא שהמורות משקיעות בתלמידות כמו באולפנא שלי...אולי יהיה מצחיק להגיד- אבל אני אישית ממש אוהבת את המורות אצלנו, משקיעות בנו בלי סוף... וסתם לידע כללי- תראי לי עוד אולפנא אחת ששלושת רבע מהצוות הוראה למדו באולפנא ואח"כ גם חזרו ללמד בה..!!! וזה שבאולפנא מדברים על להיותת "דתיה טובה" ועל כלל ישראל וכו'.. זה לא אומר שלא מדברים איתנו על להיות בני אדם טובים יותר...(מדברים המון על תיקון המידות..) אני חושבת שאחד ההבדלים בין אולפנא לתיכון זה גם הרכב הרבנים (אם יש בכללל...) אצלנו באולפנא יש 3 רבנים: הרב שמלמד מחשבת ישראל, הרב שמלמד תושבע רק לכיתות גבוהות, והרב של האולפנא.. ו3 הרבנים פעילים מאוד ומעבירים שיחות, וזה חלק מההווי של האולפנא.. ונראה לי גם שאם תספרי תמצאי יותר הרקדות באולפנות מאשר בתיכונים דתיים.... ובאופן כללי- כל ההווי באולפנות שונה מבתיכונים...
לפחות אצלנו באולפנא... זה שמקבלים מראש רק בנות טובות- תלוי איפה.. גם לאולפנא שלי היו תנאי קבלה, אבל אם תסתכלי עכשיו על הכיתה שלי ממש לא יראה שכולן בנות טובות...(אולי סתם התקלקלו במהלך השנים..