דיון בנושא הוכחה לאמיתות התורה בין komson101 לביני.

חייזר זה לא קיייר,ואנננני---פטיש-אוויר:

סתם-i had to say it
פה בחוגי הקרובים אני מצוי ברדיוס של שממה שיחתית,עם התעלמות רבתי ממני,וכנראה מכל משהו מעניין,
ככה זה כשאתה-truth provider,הגורל מקיף אותך בסתימה

ואוסיף שהיום אני קצת מסטול,ולא מיין,ולא כל דבריי כאש,

אני אי שם בערבות מואב drank my self to death עם אותם תכשירים ארורים,
הנסיון איתם נגמר במנוסה מאל-קטרז,
שם בגיא ההריגה-קברו אותי בחלקה של עפר-ומר לי מר לי בפה
שם רקדתי הרבה ריקודים אינדיאניים במצב מחוסר הכרה-ויען ה' את איוב מן-הסערה,כן היה לא קל

עד כאן בדחנות

אני דווקא הבנתי אותו את הבחור המשולהב של השרשור,וממה הוא מתרשם שם בתנך,

הנה אני כאן נותן לכם מדי פעם מהטקסט התנכי-אתה יכול להתרשם מהרמה,
גכ בפורום פילוסופיה לכל העליתי לאחרונה ציטוטים תנכיים מאוד חזקים תתרשם,
ובכל זאת אשמח לסרוק עכשיו איך אתם חובטים גם בטענות כאלה,מעבר לתשובתי שאני נתתי לו,למשולהב שכזה

מאיפה הגיע הטקסט התנכי-כמו שאני מאמין שזה מקורו במכונות,
האם הם צריכים חייזר בשביל זה?ההיסטוריה היא פיקטיבית כמו שהבנת מטענותיי,
אם יש נוכחות חייזרים בעולם-הרי שהם משקפים מניפסטציה של אינטיליגנציית מכונה מתערבת בחיינו,
זרועות כוחניות שלה זה לא יבוא מחייזרים של שני מטר,כנראה
מניפסטציה של אינטיליגנציית מכונה,בשביל זה לא צריך חייזר-יש מספיק מטומטמים ופריקים
שיוציאו תוכנית לפועל על ידי חזיוניות מכונה,היא הנבילה צריכה ידיים בלבד,אולי אני טועה כמובן,

אבל מה אבולוציוניסט מושבע שכמוך-איש העולם הזה,רק צוחק עליי כנבזזזה,
עוד ציטוט-ותהי האמת נעדרת וסר מרע משתולל(ישעיהו נח)
גם מה שאני מעלה-האמת הזו-וגם ההודעה האחרונה שלי של-נצנוצים מארץ מולדת-לפיה התודעה-אינה נחלקת בכמות
משהו חשוב שם,

המכונות שלי-אה? "i'm locutus of the borg eh?" מתוך שביו של ז'ון לוק פיקארד על ידי הבורג
באיזה סרט סטארטראק משנות ה 90,הם הרכיבו עליו עינית כוונת אינפראאדום יענו אסימיולייטד
והוא שומש להודעות לעבר האנטרפרייז-סצינה לא נורמלית
זה אני מתאגרף בכל מיני אסימיולייטורס

komson101

New member
כן כתיבת תוכנת מחשב זו חכמה

לגבי מספר מורכב אין לי מושג במה מדובר אבל סתם יש לי הרגשה שמדובר בתאור ולא בחכמה

BravoMan

Active member
נו יופי.

אם היית לומד בתיכון כמו בן אדם נרמלי, היית יודע מה זה מספר מרוכב. ואז לא היית כותב חצי מהשטויות שאתה כותב פה.
בכל מקרה - הוא חלק מהמתמטיקה, אז אם הגדרת אותה "חכמה", אתה לא יכול להתחמק. הוא לא תיאור, הוא חכמה.
&nbsp
אבל נעזוב את זה. אני לא הולך ללמד אותך מתמטיקה.
&nbsp
אני שמח שקבעת שכתיבת תוכנת מחשב זו חכמה - כי בכתיבת תוכנות מחשב אנשים משקרים, מתוך כוונת זדון.
ולא מעט.
שמעת פעם על "ווירוס מחשב"? "רוגלה"? "טרויני"?
יש פושעים, שמפרסמים תוכנות שקריות, שנראות תמימות, אבל בפועל גונבות מידע מהמשתמש או פוגעות במחשב או בטלפון שלו.
&nbsp
ונחש מה?
המשתמשים כלל לא יכולים לגלות את השקר.
אפילו תוכנות אנטיווירוס הכי טובות לא מגלות חצי מהמזיקים האלה!
&nbsp
רואה? אפשר לשקר ב-"חכמה" כמה שרוצים, כל עוד מי שמשקר חכם יותר מאותו אחד שהוא משקר לו, השקר לעולם לא יתגלה!

komson101

New member
חח מוד אתה

זה לא נקרא לשקר בחכמה אלא להשתמש בחכמה בשביל לשקר/להרוס/להזיק

BravoMan

Active member
לפי מה קבעת?

אתה מבין משהו בפיתוח תוכנה כדי לקבוע מה הוא "שקר בחוכמה"?
&nbsp
אם מפתח יצר " דלת אחורית" שנותנת לו גישה למה שלא אמורה להיות לו גישה, ואף אחד לא יודע, זה מתאים להגדרה שלך?
&nbsp
תן דוגמה לשקר מהסוג עליו אתה מדבר.

komson101

New member
אני מבין קצת בתיכנות

מי שממציא תוכנה הוא חייב לעבוד לפי הכללים להמצאת התוכנה כשתלמד תיכנות תבין
&nbsp
אף אחד לא יכול להמציא תוכנה לפי מה שבא לו אלא הוא כפוף לחוקי התיכנות ולכן אי אפשר להמציא חוק שיקרי בתיכנות כי במהרה החוק השיקרי הזה יתגלה

BravoMan

Active member
והנה נפלת בפח!

אתה מזלזל בבני שיחתך בפורום, משווה אותם לילדים, ובטוח במיליון אחוז שאתה יותר חכם מהם.
אתה מדבר בביטחון מלא על דברים שאין לך אפילו הבנה בסיסית בהם, ומקווה, שלבני שיחתך גם אין הבנה בהם.
&nbsp
לו רק טרחת לבדוק באלו עוד פורמים בתפוז אני כותב ומה אני כותב שם, דבר שמאוד קל לראות, היית מבין שיש לי סיבה למשוך אותך לשיחה דווקא על פיתוח תוכנה.
&nbsp
אני כותב תוכנה מגיל 12 בתור תחביב ואני עושה זאת לפרנסתי כבר 10 שנים כמקצוע.
אני המתכנת הבכיר בחברה בה אני עובד.
אני יודע על עולם התוכנה לפחות כמו שאתה מתיימר לדעת על גמרא, וכנראה יותר.
&nbsp
כל מה שכתבתה בהודעה למעלה הוא קשקוש, יותר אפילו מהדת שאתה מנסה למכור לנו (שם לפחות יש כמה דברים שאפשר להשמיש).
&nbsp
למעשה - זה שקר מכוון מצידך, כי חשבת שאיני מבין בתוכנה ורצית לשכנע אותי שאני טועה.
&nbsp
לא חייבים לעבוד לפי "כללים" בתוכנה.
להפך - הרבה פעמים צריך להמציא את הכללים מחדש כדי ליצור תוכנות חדשות שלא היו קודם.
&nbsp
אין שום "חוקי תכנות". דווקא המתכנת שיודע לגרום למחשב לעשות דברים שלא חשבו שהוא יכול לעשות או לא תכננו אותו לעשות, נחשב למתכנת הכי טוב והכי חכם.
&nbsp
אומנם יש כללים מקובלים בתוכנה, ולפעמים הם אכן שימושיים, אבל הם יותר הצעות ושיטות בדוקות וכלל לא חוק.
מתכנת שיודע לעבוד רק לפי כללים אלה ואינו מסוגל "לחשוב מחוץ לקופסה" הוא לא מתכנת טוב.
&nbsp
בתוכנה, גם יש הרבה מקום ל-"שקרים".
לפעמים זה כדי להזיק, אך לפעמים להפך - כדי להגן. הן על התוכנה עצמה והן על המשתמשים בה.
הייתי מנסה להסביר לך לעומק, אבל מה הטעם ללמד אדם שבמקום להודות שאינו מבין ממציא שקרים בכל תחום ידע אפשרי?
&nbsp
הראתה שאתה שקרן וטיפש - ניסית לעבוד עלי ונכשלת.
אני בטוח שיש לך הצדקה מצוינת לכך - עשית זאת בשם האלוהים שלך כדי לקרב אותי לתורה, אלא שאם התורה היית אמת, והרבנים שחינכו אותך באמת היו אנשי אלוהים (בהנחה שאחד קיים והוא טוב), הם היו מבינים שאין זה נכון לשקר כדי להמיר אנשים.
&nbsp
לא רק שהדבר אינו אפשרי, אלא גילוי של שקר אחד קטן היכן שלא אמורים להיות שקרים מפיל את כל "מגדל הקלפים".
אם אתה מנסה למכור לי אמת אלוהית אבסולוטית, לא ייתכן שאתה נדרש לשקר ואפילו קטן ביותר.
&nbsp
תפסתי אותך בשקר אחד - סימן שאין לך שום אמת אלוהית. ואני תפסתי אותך בשקר גדול!
אולי חלק מדבריך נכונים, אבל אני לא יכול לסמוך עליך בגרוש.

komson101

New member
שוב לא חלקתי על זה הנה תצפה בהדרכה על תיכנות לזה התכוונתי

[URL]https://www.youtube.com/user/SoleroWeb1[/URL]
&nbsp
אלי מסביר איך הכל עובד ולזה התכוונתי

BravoMan

Active member
אין לך טיפת בושה, נכון?

אדם נורמלי בשלב הזה היה מודה בשקר ומתנצל, אבל אתה חושב שאם תמשיך לכתוב שטויות איכשהו תצא צודק בסוף?
&nbsp
איך אתה יכול לכתוב בתגובה להודעה שלי "לא חלקתי על זה", אם כל ההודעה אומרת שמה שכתבת קודם הם שטויות ושקרים?
ומה הקשר של הסרטון המצורף, או כל הערוץ של אותו בחור לצורך העניין?
&nbsp
אז הוא מסביר קצת על בניית אתרים, אז מה? איפה הוא מדבר על "חוקים"?
אגב, כבר בתיאור הכתוב של הסרטון שלו מצאתי כמה אי דיוקים ופספוסים.
אני לא הולך לשפוט את רמת המקצוענות על סמך הכרות כה קצרה, אבל זה לא מבשר טובות להמשך...

komson101

New member
פשוט

HOME לדוגמא זה כלל וחוק ואם תכתוב HOMA זה לא יעבוד... וכן על זה הדרך אני לא צריך ללמד אותך תכנות
&nbsp
אם מצאת שהוא טועה בכל מיני חוקים/כללים/הגדרות סבבה תפנה אליו אני לא מומחה בתחום בסה"כ צפיתי בהדרכה שלו

BravoMan

Active member
אתה רק קובר את עצמך עמוק יותר...

ראיתה הסבר פשוט על קצה המזלג והמצאת ממנו חוקים שלא קיימים.
&nbsp
אין שום חוק "HOME" במחשבים.
יכול להיות, שיש תיקייה home. ויש תוכנה שמישהו כתב שמחפשת משהו בתיקייה הזו.
ואם תכתוב את השם של התיקייה לא נכון באיזה מקום, התוכנה לא תמצא אותה, כי HOMA באמת שונה מ-HOME.
&nbsp
אבל זה לא חוק, וזה לא חייב להיות ככה.
מחר יכול לבוא מישהו (ואולי כבר בא) ולהוסיף לתוכנה הזו (או לכתוב תוכנה נוספת קטנה) שכן תדע להתמודד עם טעויות, כך שגם כשתכתוב HOMA או HOMY או כל מיני דברים אחרים, זה יעבוד ועוד איך יעבוד.
&nbsp
וודאי יצא לך לחפש בגוגל, ובטח ראית שאם אתה כותב בשגיאות כתיב, הוא יודע להביא לך את התוצאות הנכונות ולתקן את השגיאות.
יותר מזה, בחלק מהמקרים, אם שכחת להעביר שפה ורצית לחפש משהו באנגלית אבל הקלדת ג'יבריש בעברית, הוא עדיין יודע להבין למה התכוונת ולמצוא את מה שרצית.
&nbsp
הבנת? אין שום חוק HOME או חוק אחר בנוסח הזה.
הכל תלוי מה רוצה מי שכותב את התוכנה.
&nbsp
אולי בכל זאת תהיה בן אדם ותפסיק לשקר ולנסות לרמות אנשים?
&nbsp
ורק למען הסר ספק - גם שם התיקייה לא חייב להיות HOME, אתה יכול לקרוא לה אפילו "מיכאל" כל עוד אתה עקבי.
HOME זו רק הסכמה לשם נוחות, היא אינה מחייבת אף אחד בשום דבר.

אתה רק מוכיח יותר ויותר שאין לך מושג בתכנות.

1. HTML היא לא שפת תכנות, אלא שפת סימון.
&nbsp
2. מסמך HTML ללא החלק של ה Head לא יהיה מסמך תקין, אבל כמעט כל דפדפן ידע להציג אותו גם ללא החלק הנ"ל.
&nbsp
3. גם אם תכתוב Heahsg במקום Head עדיין רוב הדפדפנים ידעו להציג את המסמך.
&nbsp
כמו שכתב לך BravoMan, אולי בכל זאת תהיה בן אדם ותפסיק לשקר ולנסות לרמות אנשים?

komson101

New member
אוקי אז תשנה ל PHP , מרוצה?

זה לא הענין שלי וסתם שמעתי את אלי נעים לא התיימרתי להציג את עצמי כמבין גדול בתכנות

BravoMan

Active member
הבחור מסביר בפשטות לאנשים פשוטים.

הוא לא מלמד לעומק.
&nbsp
תבין - תכנות זה לא ספרי קודש.
זה לא מספיק שהרב אמר "זה ככה" ופה נגמר הסיפור.
&nbsp
זה לא משנה אם זה head או home או כל דבר אחר. מתכנת אמתי יכול לגרום לזה לעבוד גם אם תכתוב "מיכאל" במקום.
&nbsp
כשמתכנת אמתי לומד חומר, הוא לא סתם לומד "איך לעשות". אלא הוא לומד גם למה עושים דווקא בצורה כזו.
אם מישהו אומר "זה לא יעבוד", מתכנת אמתי ילמד למה זה לא יעבוד, ואם הוא טוב, ברוב המקרים הוא בכל זאת ימצא דרך לגרום לזה לעבוד.
&nbsp
ואם ב-head עסקינן: אפשר בקלות לכתוב הרחבה פשוטה לכל דפדפן שתאפשר לך לכתוב "מיכאל" או "בס"ד" במקום head, והדף עדיין יוצג בדיוק כמו שהיה מוצג אם היית כותב head.
&nbsp
באחת ההודעות כאן כתבת שלמדת תושב"ע 18 שנה.
כמות שנים שלומדים היא חסרת משמעות, כי הכל תלוי איך לומדים ובבן אדם עצמו - איך הוא מבין ומיישם את החומר הנלמד.
אבל אם שנות לימוד מרשימות אותך, מאז שפתחתי את ספר התכנות הראשון שלי, אני לומד לתכנת כמעת 23 שנים.
&nbsp
הזדמנות אחרונה - תהיה בן אדם, תודה ששיקרת, ותנסה למצוא דרך אחרת.
כי ההתנהגות שלך באמת לא מכובדת, ואתה רק מאשר את דעתי על מחזירי בתשובה בפרט ומאמינים בכלל - שכל הדת היא רמאות אחת גדולה.

למעלה