דיון: האם אתם מושפעים מהרכיבה?

דיון: האם אתם מושפעים מהרכיבה?../images/Emo107.gif

האם יש לכם התנהגויות כלשהן שמעידות על כך שאתם מושפעים מהרכיבה ו/או מהסוסים? במה זה מתבטא? מוזמנים לפרט. (למשל אם אתם מקשרים כל דבר שאומרים לכם לרכיבה ולסוסים, אם אתם קמים לישיבת קפיצות מעל באמפרים בכביש, אם אתם רצים כאילו אתם עושים קאנטר ואתם מנסים להחליף 'רגל מובילה' ושאר התנהגויות שונות ומשונות...).

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אני באופן קבוע, ברב ע שמתיישבת בפיסוק [על הרצפה, על כיסא, על חבית, על חמור] עוברת לתנוחת ישיבה על סוס, והידיים שלי נכנסות להיכון אחיזה במושכות, למרות שאני לא רוכבת כבר שנים. פלוס, עד היום אני אוחזת מיקרופון או עיפרון [לא בזמן שאני כותבת] כמו שהייתי מחזיקה את השוט.

ToryMaster

New member
נזכרתי בעוד משהו

מאז שהתחלתי לרכוב, פיתחתי פחדנות - על, בעיקר מדברים מהירים וגדולים שעושים הרבה רעש כמו רכבות או משאיות.

אני היצור הכי מושפע בעולם!../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

טוב, הנה כמה התנהגויות שלי- *-יש לי נטייה לקשר ולהשוות הכל, אבל הכל לסוסים, גם אם זה הכי לא קשור בעולם. קצת קשה לתת דוגמה אבל זה פשוט קורה. *-פעם (היום כבר פחות) הייתי עושה המון קאנטר והייתי עושה עם הרגליים שלי כאילו פיאף, הארכות צעד וכו'. *-אני מצקצקת לפעמים לכלב שלי בטעות, במקום לשרוק לו.
*-פעם הייתי קמה לישיבת קפיצות מעל באמפרים בכביש, היום פחות. *-אם מביאים לי משהו ארוך (חבל, שרוך וכו') אני אוהבת להחזיק את זה כמו מושכות. *- כשאני קוראת משהו או שומעת מישהו מדבר, אם יש משהו עם המילה סוס זה ישר נקלט אצלי. או למשל כשאני רואה את המילה 'אומנותית' המוח שלי משלים אוטומטית ל'רכיבה אומנותית'. כנ"ל לגבי טיפולית... או אם כתוב קפיצה/רכיבה, גם זה מתקשר לי לסוסים, אפילו שקפיצה יכולה להיות קפיצה במוט ורכיבה קשורה גם לאופניים. *-אם אני רואה ציור מופשט זה כמעט תמיד נראה לי כמו סוס/פרסה, כמעט תמיד אני רואה דמיון. יש עוד מלא אבל אני לא נזכרת כרגע, כשאני אזכר אני אוסיף.

דיון נחמד..

האמת שאני מדברת המון על הסוסים וכל דבר מקשרת אליהם.. אני עדיין קמה לישיבת קפיצות עם האופניים מעל הבאמפרים, ועוד כל מיני דברים שטותיים שקשורים לזה שאני עושה עם עצמי בלי שאף אחד רואה!!

S H I L G I

New member
אממ ככה:

באמפרים זה קורה לי לפעמים...אבל מאז שהתחלתי ללמוד נהיגה אז פחות אני מחזיקה שקיות כמו שאני מחזיקה מושכות [מבחינת האצבעות, חוץ מהאגודל שנשארת משוחררת] והיו לי תקופות שכשהייתי יורדת מדרגות הייתי עושה הארכות צעד..
אה ויש קטע מפגר שהיה לי פעם..הייתי נגיד רוצה לקשור שרוכים, אז כל שרוך הייתי מחזיקה כמו מושכה והייתי משחקת עם השרוכים כאילו אני רוצה להוריד סוס למתג חחח

Saint Marco

New member
אני....

בעבר בכל מקרה כל החברים שלי ידעו בדיוק מזה פאסאז', פיאף, פירואט וכו'.....

ווינגז

New member
בעיקר זה שאני מקפצצת

כשמזכירים כל דבר שקשור לסוסים [כן, עדיין] והשמיעה שלי די סלקטיבית. אם מישהו יזכיר מילה שקשורה לסוסים באיזשהו מובן/מילים שיש בתוכן את המילה סוס (ריסוס/היסוס
) אני אשים לב לזה בלי לחשוב בכלל על מה השיחה באמת. חוץ מזה, כל חפץ של סוסים קופץ לי לעיניים בטבעיות
אה, וגם אני קמה בפסי-האטה, למרות שאני בכלל ווסטרנית (ולא שמאמינים לי או משהו, אבל שיהיה)

horse 1212

New member
../images/Emo3.gif

לפעמים אני קוראת לכלבים/חתולים/חיות אחרות במקום בשריקה או בנשיקה,אני קוראת להם בליקים כמו שעושים לסוס.. אני עושה מדי פעם ישיבת קפיצות בבמפארים. אני רצה במסדרון של הבית ומחליפה רגליים,עושה הארכת צעד וכד'.

ToryMaster

New member
יו אני עושה את זה לכלבה שלי

או שאני עושה לה "הווו" [אלוהים, שרידים מווסטרן, פוי]

ToryMaster

New member
סליחה, תהיי מדויקת

אם *את* היית רוכבת איתי, הייתי מוכנה לעבור לווסטרן בשבילך.

Nemo the star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מחליפה רגלים ../images/Emo122.gif

גלילה י'שוקית אחת ! זה לא פורים LOLLL חחח עזביי .. בואיי מחר לחווה !

למעלה