לונדון
T ToryMaster New member 30/10/06 #39 להתייחס לעיקר בבקשה התחלתי לשאול מה השם של הכיכר, אבל המף, טרפלגר?
ט טיגרלילי New member 30/10/06 #42 אני לפעמיים קולטת שאני עושה קולות עם הלשון גם לדלת שנתקעת או כל דבר שלא זז בקלות חחחחחחחח
ט טיגרלילי New member 30/10/06 #43 אההה וגם... כל חבל שיש לי ביד אני אשחק איתו ויעשה קשר של סוסים וגם אני מוציאה אויר (כמו שסוסים עושים כזה עם השפתיים) ואני מוצאת שזה ממש מרגיע אותי....
אההה וגם... כל חבל שיש לי ביד אני אשחק איתו ויעשה קשר של סוסים וגם אני מוציאה אויר (כמו שסוסים עושים כזה עם השפתיים) ואני מוצאת שזה ממש מרגיע אותי....
T ToryMaster New member 30/10/06 #44 |עוד משהו| פעם הייתי קושרת את הכלבה שלי בקשר לולאות כזה, כמו שהיינו קושרים את הסוסים בחווה, כמה זמן לקח לי להשתחרר מזה.
|עוד משהו| פעם הייתי קושרת את הכלבה שלי בקשר לולאות כזה, כמו שהיינו קושרים את הסוסים בחווה, כמה זמן לקח לי להשתחרר מזה.
א אין אנשים אין בעיות New member 30/10/06 #45 בטח!!! אני עושה את כל התנועות של הגרנט פרי בתוך החווה, הכי מגניב זה ההאלף פאס בקנטר ואז צ'יינג' ולצד השני.... אההה וגם אני מלטף את האוטו אחרי שהוא התאמץ או אם הוא קפץ טוב איזה באמפר!! כן, זה די עצוב...
בטח!!! אני עושה את כל התנועות של הגרנט פרי בתוך החווה, הכי מגניב זה ההאלף פאס בקנטר ואז צ'יינג' ולצד השני.... אההה וגם אני מלטף את האוטו אחרי שהוא התאמץ או אם הוא קפץ טוב איזה באמפר!! כן, זה די עצוב...
א אין אנשים אין בעיות New member 30/10/06 #46 ועוד משהו... לנהגים בכביש, או כל דבר שלא זז בקצב שאני רוצה- אני מצקצק ועושה לו כזה גוו גוו כמו שאני עושה לסוס שיפתח...
ועוד משהו... לנהגים בכביש, או כל דבר שלא זז בקצב שאני רוצה- אני מצקצק ועושה לו כזה גוו גוו כמו שאני עושה לסוס שיפתח...