הנה הכל בהודעה אחת. במקום לפוצץ
ולהציף. יעל, אני ממש מצטערת. מאז שנולדתי היו לי כמו מקצבים ברכיבה. אי אפשר לתאר, צריך לראות. זה כאילו ריצה רגילה כל פעם רגל על האדמה, זאת הריצה הקלה שלי. המהירה זה שתי רגליים על האדמה ואז באוויר ושוב נחיתה על האדמה ושוב באוויר. והריצה הכי מהירה זה שוב כל פעם רגל על האדמה (לרוב אני לא רצה ריצה כזאת כי זה גורם לי לכאבים בברכיים). והליכה, נו טוב, אתם בטח יודעים
משהו שלמדתי מהסוסים, ואני מיישמת וז פועל, זה לנוח בעמידה. למשל אחרי הרבה ריצה בשיעור ספורט במקום לצנוח או להישען על הקיר כמו כל השאר, אני נחה בעמידה. כמו סוסים- רגל אחד על האדמה מונחת נורמאלי, והשנייה מונחת על האדמה על קצות האצבעות, ומידי פעם אני מחליפה בין הרגליים. תתפלאו, אבל זה עובד. אם צריך לעשות סיכום על משהו, או לענות על שאלות עליי- זה תמיד יהיה קשור לסוסים. בכיתה כולם יודעים שאני אוהבת הסוסים של החטיבה בפעילות שהייתה בכיתה לכתוב 3-5 עובדות על כל אחד, העובדה השלישית עליי הייתה שאני אוהבת סוסים ואז כולם קראו "שיר". סוס. לקרוע על ארבע ולנסות, לא שזה קל אבל אני לפעמים מצליחה
. כל פעם שאני רואה ציור תמיד יראה משהו שנראה לי כמו פרסה, אבל לא ממש כמו ראש של סוס. אם אנשים שאני מכירה אומרים סוס אני אוטומטית אשאל מה. ואם לא מכירה זה פשוט יתקשר לי לסוסים. כשאני רואה סרט על סוסים לפעמים שאני קולטת טעויות אצל השחקנים שמשחקים עם הסוסים ואני רואה עם משיהו את הסרט אני מידי פעם מעירה על זה
. תמיד אם אני אראה איזה סוס בטלוויזיה אני אגיד "איזה חמוד" "איזה חתיך" דברים כאלה, אבל רק אם אלה סוסים ממש יפים וחתיכים ומרשימים, או בעלי התנהגות חמדוה ומתוקה. אני מציירת מלא סוסים. אני גם לומדת מלא- וטרינריה, סגנונות רכיבה. כל דבר שקשור אני לומדת- ואני נהנית מזה!
. בריצה אם חסקר לי אוויר אני, עד כמה שזה נשמע מוזר, אני נוחרת כמו נחירות שסוסים עושים. אם אני אחרי מאמץ אני ברך כלל צונפת. החדר שלי מלא מלא בסוסים, לחלק מהם יש ציוד, לחלק מהם אני הכנתי ציוד. ואז כשבא לי אני מאכפת אותם ועושה להם לונג' עם פקודות והכל, או שמה עליהם את הילדים מלגו שיש לי ונותנת שיעורי רכיבה. בפורים תמיד אבל תמיד אני מתחפשת לבוקרת.
הרבה פעמים אני שוקעת במחשבות ומדמיינת אם הייתה לי חווה, או סוס פרטי, אוש הייתי מתחרה- איך כל זה היה. אם משעמם לי אני לפעמים מטופפת מקצבים של סוסים בהדרגה- נגיד טרוט ירידה לג'וג עלייה לקאנטר, ירידה לטרוט כל מיני כאלה. יש לי מלא סוסים על השולחן, ול-4 ההכי קטנים הקמתי מאנז' ובניתי אורווה. יש לי בחדר תמונות של סוסים. עכשיו אני בטוחה שזהו.