דיון: האם אתם מושפעים מהרכיבה?

S H I L G I

New member
גמאני עושה קליקים! גם לאנשים שהולכי

ם לאט ובלי לחשוב אני עושה להם קליקים חחח

2eye

New member
אני מושפע ברמות

אני מוצא אותי עושה אפילו לאנשים את הקליקים המדוברים
אני מוצא את עצמי עושה ישיבת פיצות שאני עולה על באמפר עם האופניים
אני עושה קאנטר והחלפות רגלים הרבה מאוד. כל פעם שאומרים סוס אני קופץ... כל דבר מביא דוגמאות מעולם הרכיבה[ גם אם זה קרק אנשים קשורים] בטח יש עוד, כמו זה שבכל המחברות שלי יש לפחות 42 ציורים של סוסים...וכל מיני כאלה...

שירלי317

New member
הכי מושפעת שיש!../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אבל רק מסוסים
תמיד כשאני רצה במסדרון או על הדשא בבצפר אז אני רצה במעין דהירה כזו ומחליפה רגליים.. אני מצקצקת לחתולים שלי, כי רק ככה הם מקשיבים לי, "פססססססס" זה כבר פאסה
כשאני נוסעת באופניים ועולה או יורדת ממדרכה, אז אני עושה ישיבת קפיצות.. גם כי אחרת זה כואב בתחת
כל דבר שקשור לסוסים מכריח אותי להתחיל לדבר על קים בלי הכרה, ותמיד מאוד נקלט לי באוזן בשבמיעה סלקטיבית.. כשאני משועממת או בהתקף היפראקטיביות כבד אני עלולה להתחיל לצהול
ואני מזעזעת אפילו את עצמי בזה שאני שותה מהשוקת בחווה, מנשנשת תערובת ומלקקת את הקובית מלח של קים
בקיצור, אני חולת נפש לגמרי!

גם וגם../images/Emo9.gif

למשל מאז שנולדתי היו לי כמו מקצבים ברכיבה. אי אפשר לתאר, צריך לראות. זה כאילו ריצה רגילה כל פעם רגל על האדמה, זאת הריצה הקלה שלי. המהירה זה שתי רגליים על האדמה ואז באוויר ושוב נחיתה על האדמה ושוב באוויר. והריצה הכי מהירה זה שוב כל פעם רגל על האדמה (לרוב אני לא רצה ריצה כזאת כי זה גורם לי לכאבים בברכיים). והליכה, נו טוב, אתם בטח יודעים
משהו שלמדתי מהסוסים, ואני מיישמת וז פועל, זה לנוח בעמידה. למשל אחרי הרבה ריצה בשיעור ספורט במקום לצנוח או להישען על הקיר כמו כל השאר, אני נחה בעמידה. כמו סוסים- רגל אחד על האדמה מונחת נורמאלי, והשנייה מונחת על האדמה על קצות האצבעות, ומידי פעם אני מחליפה בין הרגליים. תתפלאו, אבל זה עובד. אם צריך לעשות סיכום על משהו, או לענות על שאלות עליי- זה תמיד יהיה קשור לסוסים. בכיתה כולם יודעים שאני אוהבת הסוסים של החטיבה
בפעילות שהייתה בכיתה לכתוב 3-5 עובדות על כל אחד, העובדה השלישית עליי הייתה שאני אוהבת סוסים ואז כולם קראו "שיר". אז הושפעתי מהרכיבה ומהסוסים, אבל יש דברים שמאז שנולדתי היו דומים אצלי לסוסים.

לאט לאט אני נזכרת. הנה עוד כמה.

כל פעם שאני רואה ציור תמיד יראה משהו שנראה לי כמו פרסה, אבל לא ממש כמו ראש של סוס. אם אנשים שאני מכירה אומרים סוס אני אוטומטית אשאל מה. ואם לא מכירה זה פשוט יתקשר לי לסוסים. כשאני רואה סרט על סוסים לפעמים שאני קולטת טעויות אצל השחקנים שמשחקים עם הסוסים ואני רואה עם משיהו את הסרט אני מידי פעם מעירה על זה
תמיד אם אני אראה איזה סוס בטלוויזיה אני אגיד "איזה חמוד" "איזה חתיך" דברים כאלה, אבל רק אם אלה סוסים ממש יפים וחתיכים ומרשימים, או בעלי התנהגות חמדוה ומתוקה. אני מציירת מלא סוסים. אני גם לומדת מלא- וטרינריה, סגנונות רכיבה. כל דבר שקשור אני לומדת- ואני נהנית מזה!
. בריצה אם חסקר לי אוויר אני, עד כמה שזה נשמע מוזר, אני נוחרת כמו נחירות שסוסים עושים. אם אני אחרי מאמץ אני ברך כלל צונפת. החדר שלי מלא מלא בסוסים, לחלק מהם יש ציוד, לחלק מהם אני הכנתי ציוד. ואז כשבא לי אני מאכפת אותם ועושה להם לונג' עם פקודות והכל, או שמה עליהם את הילדים מלגו שיש לי ונותנת שיעורי רכיבה. אם אני אזכר בעוד אני אכתוב.

וואי כמה../images/Emo3.gif מצטערת על ההצפה

בפורים תמיד אבל תמיד אני מתחפשת לבוקרת. זהו לא נראה לי שיש עוד.

LordHorse

New member
כל הזמן D:

למשל.. *אני נוטה לדרבן אנשים יותר מדי (קוד קולי
), או שסתם אני הולכת לי ומצקצקת. *אני אוהבת לצייר, אבל רק סוסים
.. *אני מתופפת מקצבים,בעיקר קאנטר. *אם מישהו מזכיר לי סוסים או ארווה או חווה וכאלה דברים אז אני יכולה להתחיל לחפור עד מחר. *אני טופחת על אנשים במקום,לא יודעת,ללטף אותם?
*בצעדי רדיפה בשיעורי ספורט אני תמיד מחליפה רגל מובילה ואומרת לעצמי בראש מתי זה קאנטר הפוך ומתי זה לא
*לא יודעת כמה זה קשור,אבל כיף לי מאוד לדמיין את הסוסים שרכבתי עליהם כבני אדם,התנהגות מראה וכד'
.

הנה הכל בהודעה אחת. במקום לפוצץ

ולהציף. יעל, אני ממש מצטערת. מאז שנולדתי היו לי כמו מקצבים ברכיבה. אי אפשר לתאר, צריך לראות. זה כאילו ריצה רגילה כל פעם רגל על האדמה, זאת הריצה הקלה שלי. המהירה זה שתי רגליים על האדמה ואז באוויר ושוב נחיתה על האדמה ושוב באוויר. והריצה הכי מהירה זה שוב כל פעם רגל על האדמה (לרוב אני לא רצה ריצה כזאת כי זה גורם לי לכאבים בברכיים). והליכה, נו טוב, אתם בטח יודעים
משהו שלמדתי מהסוסים, ואני מיישמת וז פועל, זה לנוח בעמידה. למשל אחרי הרבה ריצה בשיעור ספורט במקום לצנוח או להישען על הקיר כמו כל השאר, אני נחה בעמידה. כמו סוסים- רגל אחד על האדמה מונחת נורמאלי, והשנייה מונחת על האדמה על קצות האצבעות, ומידי פעם אני מחליפה בין הרגליים. תתפלאו, אבל זה עובד. אם צריך לעשות סיכום על משהו, או לענות על שאלות עליי- זה תמיד יהיה קשור לסוסים. בכיתה כולם יודעים שאני אוהבת הסוסים של החטיבה בפעילות שהייתה בכיתה לכתוב 3-5 עובדות על כל אחד, העובדה השלישית עליי הייתה שאני אוהבת סוסים ואז כולם קראו "שיר". סוס. לקרוע על ארבע ולנסות, לא שזה קל אבל אני לפעמים מצליחה
. כל פעם שאני רואה ציור תמיד יראה משהו שנראה לי כמו פרסה, אבל לא ממש כמו ראש של סוס. אם אנשים שאני מכירה אומרים סוס אני אוטומטית אשאל מה. ואם לא מכירה זה פשוט יתקשר לי לסוסים. כשאני רואה סרט על סוסים לפעמים שאני קולטת טעויות אצל השחקנים שמשחקים עם הסוסים ואני רואה עם משיהו את הסרט אני מידי פעם מעירה על זה
. תמיד אם אני אראה איזה סוס בטלוויזיה אני אגיד "איזה חמוד" "איזה חתיך" דברים כאלה, אבל רק אם אלה סוסים ממש יפים וחתיכים ומרשימים, או בעלי התנהגות חמדוה ומתוקה. אני מציירת מלא סוסים. אני גם לומדת מלא- וטרינריה, סגנונות רכיבה. כל דבר שקשור אני לומדת- ואני נהנית מזה!
. בריצה אם חסקר לי אוויר אני, עד כמה שזה נשמע מוזר, אני נוחרת כמו נחירות שסוסים עושים. אם אני אחרי מאמץ אני ברך כלל צונפת. החדר שלי מלא מלא בסוסים, לחלק מהם יש ציוד, לחלק מהם אני הכנתי ציוד. ואז כשבא לי אני מאכפת אותם ועושה להם לונג' עם פקודות והכל, או שמה עליהם את הילדים מלגו שיש לי ונותנת שיעורי רכיבה. בפורים תמיד אבל תמיד אני מתחפשת לבוקרת.
הרבה פעמים אני שוקעת במחשבות ומדמיינת אם הייתה לי חווה, או סוס פרטי, אוש הייתי מתחרה- איך כל זה היה. אם משעמם לי אני לפעמים מטופפת מקצבים של סוסים בהדרגה- נגיד טרוט ירידה לג'וג עלייה לקאנטר, ירידה לטרוט כל מיני כאלה. יש לי מלא סוסים על השולחן, ול-4 ההכי קטנים הקמתי מאנז' ובניתי אורווה. יש לי בחדר תמונות של סוסים. עכשיו אני בטוחה שזהו.

ווינגז

New member
שימו לב - העלתי לטאגליינס

כי ממש הצחקתם אותי, אז למה לא. כדאי מאוד להגיב פה עכשיו, זה יכול להיות שרשור אחד מאוד גדול ומשעשע להזכר בו

The Bitter End

New member
אתם באמת רוצים שניכנס לזה?

זה אפל. אניווי. אני סופרת צעדים לפני שאני קופצת, אני שורקת ומצקצקת לכלבה שלי, ולאנשים. עפרונות, מקלות ודברים כאלה אני מחזיקה כמו שוט. שרוכים וכו' כמו מושכות. לפעמים כשאני רואה פסלים של רוכבים אז אני מייד חשה צורך עז לתקן את הישיבה שלהם. וגם בסרטים. זה נראה ככה "אמא!!!!! את לא מבינה!!!! הוא בכלל לא יושב נכון!! תראי את הידיים שלו!" אם אני נופלת אני קמה ומסתכלת לצדדים לראות שתפסו את הסוס. יש לי שמיעה סלקטיבית, וכל מה שקשור לסוסים תופס את תשומת ליבי. כמו כולם, גם אני מחליפה מקצבים בריצה ומחליפה רגליים, אהה ואני שמה לב למקצבים של הכלבה שלי,למרות שהמקצב הבולט שלה הוא שכיבה. אני הייתי יעל, ועד כאן מילוי חובת הכתיבה שלי בפורום. (מרוצה?
)

ווינגז

New member
../images/Emo6.gif

גם אני עושה את זה עם הסוס ומתקנת ישיבה של אנשים בסרטים
וטעון שיפור, אני רוצה לראות אותך פה יותר
תשאלי את אמא שלך, גם היא בטח חושבת.

The Bitter End

New member
אם היא אמא שלי,

אז בטח כמוני, גם היא לא מסוגלת לחשוב. חוצמזה "אני לא רוכבת אז אני כבר לא יכולה לכתוב בפורום" נשמע לך מוכר?

The Bitter End

New member
אוף איתך, דודה.

טוב חכי חכי, אני עוד אנעל אותך בתא עם קאמל המתוסכל מינית ונראה למי יש את הזכות לשתוק. מוהאהאהא.

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי איזה קליפ, ובו בחור דופק גאלופ עצבני, וכל הידיים שלו עם המושכות מתנפנפות לכל כיוון, ופשוט התחלתי לצעוק עליו "מה אתה עושה?! תיזהר על הפה שלו! אידיוט! אתה אמור להיות רוכב טוב ממש! מה זה?!"

ToryMaster

New member
אוי אוי אוי עוד משהו

בלונדון, בכיכר מול הנשיונל דאלרי [ברח לי שמה, סורי] יש את הפסלים האלה של האריות, שאנשים מטפסים עליהם ומצטלמים. ומה עשתה עבדתכן הנאמנה? הרימה רגליה כהלכה, הידקה סביב גוף הפסל [לא חזק מדי, חס ושלום, רק כך שלא תיפול במקרה ויפצח בדהרה פרועה], ישרה גבה, והרימה ידיה, כי אסור שיהיו מונחות על הסוס. בררר.

למעלה