דיון| ההשפעות של הפרידה של וויל וליירה

אקס93

New member
דיון| ההשפעות של הפרידה של וויל וליירה

אנחנו יודעים שהפרידה שלהם הייתה הכרחית כדי להציל את האבק ואת הרוחות אבל איך זה בעצם השפיע עליהם עצמם כאנשים במידה שיהיו ספרים נוספים אני רוצה שתתעלמו לרגע מה החשיבות של זה בספר ותחשבו אם זה באמת היה הכרחי להתעלל ככה באנשים, אפילו לא אנשים, ילדים? האם בעצם פיליפ פולמן סדיסט? (תתעלמו מזה, אני באמת רוצה דיון רציני) חשבתי על זה באמצע שיעור אנגלית (פרט קטן שאולי יציל את העולם) והתעסקתי ועם זה כל היום.

נטעש

New member
קראת אוקספורד של ליירה?

היה כתוב שם שליירה יותר רכה ופחות חצופה מאז הפרידה שלה ושל וויל...

האבק

New member
הם התבגרו

החיים המשיכו... כמובן שיש הרבה געגוע. יכול להיות שבספר האבק נקבל עוד קצת מידע... הלוואי

האבק

New member
../images/Emo32.gif מאמר חדש באתר: חומריו השאולים

המאמר, שהיה במקור הרצאה בכנס עולמות, הועלה לאתר! אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לאור ענבר גור-אריה, חגית וינר ונועה רייכמן על העזרה שנתנו לי בעת כתיבת המאמר, וגם כמובן לנתנאלה שהעבירה את ההרצאה
אשמח לשמוע את דעתכם על המאמר (גם למי שהיה בהרצאה!) הוא נמצא כאן: http://www.hdm.co.il/page.php?id=190 ניתן להגיב בפורום, או בתגובות שבאתר כאן: http://www.hdm.co.il/news_replys.php?id=221

Fairywitch

New member
אה... אני ../images/Emo163.gif

ראיתי אור ענבר גור-אריה, חגית וינר ונועה רייכמן - וחשבתי שהן חיברו

dahoe

New member
זו לא התעללות.

אם הוא היה רוצה להתעלל בהם הסיפור היה מסתיים בליירה בוכה על אובדנו של ויל ואולי במשהו גרוע יותר (מוות?). הסיפור נגמר עם תקווה וברוגע. אישית, אני שמח שהם נאלצו להיפרד. זה יוצר את הסוף הטוב ביותר, לטעמי.

נכון...

תחשבו איך זה היה אם הספר היה נגמז בזה שוויל וליירה נשארים ביחד והכל וורוד וטוב... זה היה הורס הכל...

Fairywitch

New member
זה היה הכי נפלא בעולם../images/Emo99.gif

אין כמו סוף טוב. לי זה די הרס.

dahoe

New member
מי אמר שזה לא סוף טוב?

זה סוף רע שיש בו קצת עצב, זה הכל.

Fairywitch

New member
כמו בהרבה סיפורים ומיתוסים-

זה סוף טוב שבו העולם ניצל- אבל הגיבורים שהצילו אותו או לא ניצלו/או הקריבו את אהבתם/משפחתם/כל היקר להם בדרך... בקיצור- לא נהנו לחלוטין מפירות ההצלחה שלהם. (בגלל זה אני מניחה שה"פ ימות
הלוואי ואני טועה)

The Immortal Me

New member
הי-הי, ראיתי את ההרצאה שלך במיתופיה../images/Emo210.gif

והיה נורא נחמד
וה"פ ימות.
רוני
.

אקס93

New member
אם ככה אז

טוב שהם נפרדו, אנחנו אוהבים לראות אותך עצובה