דיון| ההשפעות של הפרידה של וויל וליירה

ספרים אחרים של פולמן

אם יצא למי מכם לקורא ספרים אחרים של פולמן הייתם רואים ש90% מהם עוסקים בהתבגרות. אז זה לא בדיור הזדקנותו של הסופר אלא פשוט ליירה גדלה. השינוי שליירה עברה בעקבות הבגידות שלה (רוג'ר, פאן) נראה בעיניי מאוד משמעותי. אתמול סיימתי את הספר השלישי ורק היום גיליתי של קהילה אונליין עצומה שעוסקת ב HDM. אז זאת ההודעה הראשונה שלי ואני מקווה למצוא פה אנשים נחמדים :)

ברוך הבא לפורום!

כולם פה נחמדים, אולי חוץ מאודי. הזהר ממנו, הוא מר ראשכחול!

האבק

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

וכמו שרוני אמרה - שם? גיל? קצת עליך... כמובן אל תשכח לבקר ב- www.hdm.co.il - אתר הקהילה www.hdm.co.il/wiki - האנציקלופדיה של חומריו האפלים

אקס93

New member
חדשה יחסית לקודמת

אין לי ספק שפה את יותר ותיקה ממני (נתייחס לעובדה שבחודשיים הראשונים של הפורום בתפוז הקהילה הקודמת החרימה אותו, ואז הצטרפתי לאיזה חודש ואז עזבתי עד לפני שבועיים שחזרתי)

JustRain

New member
ברוך הבא!

תומכת - ספר לנו פרטים! אגב, אודי שהוזהרת מפניו הוא "האבק" שבחר להתעלם בהפגנתיות מהערתו של שמעון.

נטעש

New member
ברוך הבא!!

אני כרגע קוראת ספר אחר של פולמן באנגלית, הדחליל ומשרתו- מומלץ בחום, אני נשפכת מצחוק מהספר... אז אני תומכת בכל שאר האנשים: הזהר מאודי
(או מ"פיליפ פולמן" או מ "philip pullman" או מ"הסמכות" או מ"האבק"- שבעצם כולם הם אודי בעצמו...) וספר קצת על עצמך! אני נטע...

זה לא להתעלל בהם.

כולם נפרדו לפחות פעם אחת בחיים שלהם, ואני לא חושבת שכל כך הרבה מהם קיבלו מזה טראומה נוראית כמו מהתעללות. זה כמו שכולם מתבגרים (וזה נורא מתקשר לנושא של הספר), כולם נפרדים. אז הם נפרדו. יום אחד ליירה תמצא מישהו אחר ווויל ימצא מישהי אחרת, והם יסתדרו.

למעלה