דיון - זה או זה!!!

Goggle Girl

New member
דיון - זה או זה!!!

החלטתי לפתוח פינת גרילה
קעקעקעקע אור טאיצ'ו אישר לשים פיילוט של הפינה ולפי איך שאתם תתנהגו נחליט אם אני אמשיך להציק לכם. אגב חכו לעידכון בפינת הארפיג'י
אני פשוט לא טובה בקונספטים הזויים ורנדומליים. כל פעם אני אציג לכם שני קונספטים שתצטרכו להסביר עבור כל אחד מהם למה כן או למה לא. שימו לב, במקרה כזה תוכלו לבחור בשניהם או לבחור באף לא אחד מהם, אבל כל בחירה\פסילה חייבת להיות מנומקת ואני לא מתכוונת בצורה של "איייכס היא אישה אסור לה לחיות"
אני גם אתן נקודות לעונים (כן גם נקודות רעות) ובסיכום של כחמש פינות ניתן פרסים לאנשים שהתנהגו יפה, ונעניש אנשים שלא ^^ צורת הענישה לשיקולי האישי D:< אז נתחיל!!! ובפינה הימנית, במשקל של אני חושבת אפילו פחות ממאה קילו כולל (זאנפאקטואים לא נכללים)...
איצ'ירוקי!!!
*הקהל יוצא מגידרו, קריאות בוז נשמעות מיציע קטן בקצה האיצטדיון* ובפינה השמאלית, במשקל של קצת יותר ממאה קילו ועם הרבה מאוד חזון...
איצ'יהימה!!!
*דממה מעיקה בעוד היציע הקטן פוצח בקריאות "איצ'יהימה!!! קיאאאא!!!" נלהבות* זיכרו. הסברים על למה לא לא יכולים לכלול נימוקים כגון "אבל היא אישה! ><" או "אבל אני שונאת את הדמות! ><" מבלי להביא נימוקים מספקים עבור למה אתם שונאים את הדמות. בבקשה, בפעם הקודמת שעשיתי משהו כזה זה הסתיים בשרשור של "איצ'ירוקי!!! D:" + תמונה נבחרת ולא לזה התכוונתי :< אולי הבנתם את זה מהמגילה שכתבתי >< נו אז דיונים וריבים, לא צריך עוד שרשורי תמונות והצהרות אהבה לזוגות :< אז בבקשה להשקיע... אחרת הנקמה... בוא תבוא!!!!

shui chan

New member
והבחירה שלי היא-

טאם טאם טאם איצ'ירוקי 3> למה? אממם.. אני חושבת שהם באמת זוג יפה.. יש פה איזו השלמה כלשהי ביניהם~ אני חושבת שכשאיציג'ו נמצא ליד רוקיה היא נותנת לו משהו שהיה חסר לו כבר דיי הרבה זמן. אני חושבת שהמפגש אם רוקיה משנה את איציג'ו לגמרי. אני חושבת שהיא מצליחה להקל קצת על העול שאיציג'ו נאלץ להתמודד איתו. והאמתי שאני חושבת שבאמת יש אהבה ביניהם - כאילו היא ממש מבוססת לדעתי לפי איך שהם מתנהגים אחד כלפי השני ומה שהם מוכנים לעשות אחד לשני. בכל מקרה, הם אחד מהזוגות האהובים עליי
אממם.. אפשר להסביר גם למה לא איצ'יהימה? קודם כל אני חושבת שזאת מן אהבה צדדית [שקיימת לדעתי גם, רק בתחילת הסדרה]. אני חושבת שהאהבה בא רק מצד של אוריהימה~ כאילו נכון שהיחס של איציג'ו כלפיה מאוד שונה מהיחס שלו לשאר האנשים [לפני שרוקיה הגיעה] אבל אני חושבת שזה לא יחס של אהבה. בנוסף נאי חושבת שככל שמתקדמת הסדרה יותר ויותר ברור שבן הזוג שמיועד לאוריהימה הוא כמובן אישידה. [מזל שזאת השאלה ולא איצ'ירוקיה מול רנג'ירוקיה - אז בכלל לא הייתי יודעת מה לענות ^^~]

Goggle Girl

New member
כל הנקודה היא שתסבירי גם וגם

כלומר במקרה שלך גם למה כן איצ'ירוקי וגם למה לא איצ'יהימה
אני לא מסכימה איתך בשני דברים. לפי דעתי כן, רוקיה עוזרת לאיצ'יגו להתמודד עם הרבה דברים והיא משקפת הרבה תסביכים שיש לו בגלל אמא שלו ושנגיד בפרק 63 רואים איך זה חלקית עוזר לו להתמודד, אבל לא ניראה לי שיש כזאת אהבה מצד איצ'יגו כלפיה. איצ'יגו לא ניראה לי הבנאדם שיתאהב כל כך מהר, אפילו במישהי שנמצאה איתו כל הזמן (מילולית) במשך חודשיים, גם בגלל שזה היה כולה חודשיים, גם בגלל שהוא עדיין בן 15 (משהו שנוראאאא קשה לזכור @_@) וגם בגלל שזה איצ'יגו. XP לעומת זאת, כמו שהוכח עם צ'אדו, הוא הבנאדם שיסכן את חייו עבור אפילו זרים כל עוד הם בסכנה מול העיניים שלו ולכן מה שהוא עשה או לא עשה בשביל רוקיה קרוב לוודאי הוא היה עושה בשביל כל אחד אחר, בעירבון מוגבל של כן היא מישהי שהוא מכיר ומבלה איתה כמעט כל רגע נתון אז הוא יתאמץ קצת יותר בשבילה. ובקשר לאישיהימה, עם כמה שניראה שאישידה יותר ויותר מאהב באוריהימה, ככה גם רואים באנימה שיותר ויותר אוריהימה מתאהבת באיצ'יגו. אם בהתחלה זה היה קראש לא מוסבר כזה, עכשיו היא מתחילה בפועל לבלות איתו הרבה יותר זמן עקב הנסיבות ומתחילה לראות אותו יותר ויותר ברגעים שבהם אין לו ברירה אלא להוכיח את עצמו ולהראות צדדים שבו שבעבר לא הייתה לה הזדמנות לראות - החל מפרקים 2-3 עם אחיה, שבמנגה היא אמרה - זה לא שהיא שכחה, היא פשוט לא יכלה שלא לפקפק בזיכרון שבו שני הגברים הכי חשובים לה מנסים להרוג אחד את השני - אז כבר בהתחלת הסדרה היא הייתה במצב נואש שבו איצ'יגו לא רק היה בסכנת חיים, אלא גם דפק מונולוגים על ימין ועל שמאל בקשר לתסביכים הנפשיים שלה - הטראומה שנשארה לה ממות אחיה הגדול. ככל שהסדרה התקדמה היא יותר ראתה כמה הוא לא הפרחח שכולם היו בטוחים שהוא, בדיוק כמה הוא מוכן לסכן בשביל אחרים, ולכן מחליטה לסכן את אותה הכמות בשבילו. בגלל שהם מבלים גם יותר זמן ביחד, היא מקבלת יותר הזדמנויות לקבל ממנו את מה שהוא בדרך כלל נותן לאנשים שהוא נותן שיתקרבו אליו (אחרת עדיין הוא לא היה יכול לקיים חברויות כמו עם קייגו ומיזואירו, נגיד) - משהו שהיא לא קיבלה ממנו בעבר ועכשיו כן. אז נכון שאישידה אוהב אותה, אבל בדיוק כמו שהוא מתאהב בה, היא מתאהבת יותר באיצ'יגו :<

shui chan

New member
המפ. =]

אני חושבת שיש הבדל עצום בין לעזור למישהו בלא לחטוף מכות כדי לעזור לו לבין לסכן את החיים שלך בידיעה שאתה עלול לא לחזור שוב יותר לחיים הנורמלים שלך כדי להציל מישהו. [דר"א לא ראיתי פרק 63 - ככה שאין לי מושג~] אני לא חושבת שהוא היה עושה את זה בשביל כל אחד וזה גם מעבר לזה שהוא חייב לה או משו. גם אם איצ'יגו ורוקיה לא מסוגלים להגיד את הרגשות שלהם אחד לשני אני חושבת שזה דיי בולט מאיך שהם מתנהגים אחד לשני שהם קצת יותר מחברים. ובקשר לאישיהימה~ יש מצב שאת צודקת ושם זה באמת אהבה חד צדדית - אל אוריהימה מגיעה לאיזו הבנה שהיא לא תוכל להיות אם איצ'יגו כי הוא אם רוקיה. גם אם אוריהימה לא אוהבת את אישידה אני חושבת שמהזמן שהם מבלים ביחד כן מתפתח משהו, גם מבחינת אוריהימה.

Goggle Girl

New member
כן, היא מכירה בקיומו

אבל בייחוד אחרי משהו שקרה בפרק 63 שאת תיראי לא ניראה לי היא תפתח ציפיות ממנו XD הקטע באיצ'ירוקי זה שהוא פחות או יותר חייב לה את החיים שלו ושל המשפחה שלו והוא פשוט בנאדם שלא משנה מה יחזיר את הטובות שלו. והייתי ממשיכה אבל זה כבר ספויילרים ל63 >< לעזאזל איתך. אבל בגדול זה הקטע שהוא חייב לה עד כדי כך הרבה, ולכן הוא מוכן להסתכן עד כדי כך כי הוא יודע שאלמלא היא, המשפחה שלו והוא לא היו עימנו היום, וזה לא הוא עצמו שעומד נגד עיניו אלא יוזו, קארין וכן אפילו איששין, ואיצ'יגו כידוע לכולנו מחזיק את המשפחה שלו בראש סולם העדיפויות שלו ועל זה הוא אכן יסכן את חייו בשביל להציל את רוקיה שנתנה לו את הכוח להציל את כולם

Bakura

New member
../images/Emo96.gif איכס, הן שתיהן נשים. י.י

איצ'יצ'אדו!!!3> ((או במילים אחרות, רוקיה היא חברה טובה מדי של איצ'יגו כדי להיות איתו, כפי שאני רואה את זה, ואני אוהבת אותם בתור ידידים, וטאטסוקי ראתה את אוריהימה לפני איצ'יגו, אז אני בעד טאטסוקי-אוריהימה :< וגם בגלל פרק 13, שהוכיח לי סופית שיש שם אהבה
~))

shui chan

New member
איך הצורת חשביה של שתינו שונה לגמרי

^^;; אנחנו חושבות בדיוק הפוך על הזוגות האלה. אני חושבת שאיצ'יצ'אדו זה רק חברים טובים ושורוקיה ואיצ'יגו זה מעבר לזה. סתם הצחיק אותי העיקרון שאנחנו חושבות בדיוק הפוך XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נה נה, אם אנשים היו חושבים

אותו הדבר כל הזמן, היה נורא משעמם ^_^~ פופופו. קראתי עכשיו גראוויטיישן, ידעתם ששואיצ'י ויוקי מאמצים לעצמם ילד? י.י

cRitiCaL KitTy

New member
ספיילרת לי;;../images/Emo113.gif

?... אני בווליום החמישי!;; קללות עלייך!(אז אני אחזיר טובה למרות שאת כבר כנראה יודעת... אמרו לי ששואיצ'י צובע לבלונדיני! חע! את בטח ידעת! X.X)

Neon taichou

New member
איצ'ירוקי.

יש ביניהם דבר כזה שהוא כל כך _שם_ שהם אפילו לא צריכים לספר את הרגשות שלהם זה לזו. הוא יצא למסע של חמישים פרקים וסיכן את חייו עשרות פעמים בשבילה, ויש לי הרגשה שזה הרבה יותר מרק כי "הוא חייב לה טובה". חוץ מזה, הרגשות של רוקיה כלפי איצ'יגו לא יכלו להיות יותר ברורים (ראו ערך "יריקת שוקו" ו"אהבת אמת" - אם אני לא טועה, בפרק 15), והם נורא נורא מתאימים. לדעתי איצ'יהימה לא יקרה בחיים בגלל שזה חד צדדי מצידה של אוריהימה ואיצ'יגו לא מסתכל עליה כעל יותר מידידה.

Goggle Girl

New member
אני עדיין דורשת קאפ של הציטוט המדוב

-ר מפרק 15. לא היה ולא נברא

../images/Emo15.gif אני זוכרת. פרק 15.

הבנות יושבות בהפסקה ומדברות על אהבת אמת. מישהי מפתיעה את רוקיה ושואלת אם היא אוהבת את איצ'יגו. רוקיה ורקת את השוקו שלה בהפתעה (יש לי את התמונה. חיחי). ואז מסמיקה ומתבלבלת ומכחישה בצורה לא משכנעת בכלל.

Neon taichou

New member
היה גם קטע כשרוקיה בורחת

שיש לה פלאשבק של איצ'י והיא אומרת משהו על "אהבת אמת".

Goggle Girl

New member
אאאאאאאאה, זה

טוב לפי דעתי זה בגלל שהיא הרגישה כלפיו משהו הרבה יותר עמוק מאשר סתם ידיד כי עדיין הם עברו הרבה יחד והוא הבנאדם הכי קרוב אליה ולכן היא תחשוב על הפרידה ממנו הכי הרבה בסיטואציה הקיימת, אבל זה כבר תלוי איך את רוצה לפרש את זה ולפי דעתי הוא אדם חשוב לה, אבל לא בצורה רומנטית ולכן בעוד אולי היא שיקרה לבנות שהוא רק ידיד, היא לא שיקרה להן לחלוטין בקשר לזה שהיא לא "רוצה" אותו

למעלה