*מגרדת בראשי בחוסר אונים*
טוב, כל מה שאמרו כאן הוא נכון. יש הוכחות בעד ונגד. אבל אני דווקא תומכת באיצ'ירוקי. אני לא רוצה לחזור על הדברים שכולם אמרו, אז הרשו לי רק את זה: אוריהימה בהחלט, אבל בהחלט, אוהבת את איצ'יגו, בין אם זה קראש או משהו עמוק יותר. אני אפילו לא צריכה להכניס ציטוטים הוא סיבות, כי אותם כבר אמרו אחרים. אבל אנחנו בהחלט יכולים לסכם בכך שלאוריהימה יש רגשות רומנטיים לאיצ'יגו. אבל האם לאיצ'יגו היקר יש רגשות רומנטיים כלפי אוריהימה? לא, לא ולא. אם הוא רואה בה משהו מעבר לחברה נחמדה ומוזרה, אני הולו. רוקיה, לדעתי, חשה משהו לאיצ'יגו. העברת הכוח שלה לא ממש נחשבת, כי זה קרה לפני שהם הכירו באמת, ואת זה אפשר לזקוף לזכות טוב לבה של רוקיה בלבד. אבל שימו לב שכשרוקיה נחטפה, איצ'יגו קיבל פתאום כוח כדי להציל אותה. ומה עשתה רוקיה? היא נלחמה ברנג'י, חבר ילדותה, כדי שאיצ'יגו לא יפגע, ואז הסכימה ללכת לסול סוסייטי, למרות שממש לא רצתה. הכול בשביל איצ'יגו. ולמרות שאיצ'יגו ממש לא אהב את הדרך בה היא עזבה אותו, הוא הלך להציל אותה. ואני לא קונה לרגע את חוב החיים. סה"כ, כשהיא עזבה, זה לא היה "אני מצילה אותך". היא הלכה כשהיא נותנת לו את ההרגשה שזה מה שהיא בחרה ולא איכפת לה ממנו. גם איצ'יגו לא קנה את זה. ובגלל חוב חיים, אתה לא תתאמן תוך כדי סיכון חיים, תלך עם חבורה שלמה של חברים לעולם אחר ותהפוך את העולם הזה לגמרי, רק בשביל לנסות, נגד כל הסיכויים, להציל בחורה. אם הוא לא מרגיש אליה משהו, ביקי יאכל את הרולים שלו. ואני יכולה לתת עוד כמה דוגמאות אבל אני חושבת שאלו עשו לכם כבר מספיק כאב ראש. ^^ בקיצור נמרץ, דיברתי הרבה ואני תומכת באיצ'ירוקי. באישיהימה (ככה כותבים את זה? כל השיפים המקוצרים האלו ממש מוזרים 0_0) נדון בפעם אחרת.