דיון - זה או זה!!!

Goggle Girl

New member
*משתנקת*

חכי חכי את עוד לא יודעת מה הפיק הזה תומן בחובו XDD ואיפה את עכשיו?

sasuke girl

New member
../images/Emo45.gif

חחח...^O^ אני לא מאמינה שיש תומכים.. ולדעתי מכל התשובות פה..את נימקת את זה כמו שצריך.. ורוקיה זקנה..בעעעע

Envious

New member
איצ'יהימה P:

כי רוקיה יותר מדיי אוקא בשביל אוקא איצ'יגו אני מצטערת =\ וגם ליאת משפיעה עליי !!

Goggle Girl

New member
כיוון שזו פעם ראשונה אני אסתפק

באזהרה, אבל פעם הבאה תצטרכי לנמק טוב יותר -_-

sasuke girl

New member
כעע..אני משפיעה על כולם..

וכמוך כוסע שלי הבחירה שלי היא אוריהימה ואיצ'יגו לנצח.. ורוקיה נשרפת..או עובדת בתחנת משאיות..>>

NuShiCieNta

New member
אמממ... איצ'ירוקי ../images/Emo142.gif

למרות שאני בכלל רנג'ירוקיה, בין שתי הזוגות האלה עדיף כבר איצ'ירוקי כי לאוריהימה איצ'יגו בכלל לא מתאים ><

איצ'ירוקי <=

טוב, אז דבר ראשון איצ'יגו מספיק טוב כדי לקבל בת עם שכל מאשר אחת מעופפת שנבהלת מהדמיונות של עצמה OO ( =אוריהימה למי שלא הבין ><) עכשיו בסדרה עצמה לדעתי גם יש יותר נטיה לכיוון איצ'ירוקיה. לאורך הפרקים אמנם אוריהימה מאוד דואגת לאיצ'יגו, אבל איצ'יגו דואג יותר לרוקיה....כשהם הגיעו לסול סוסייטי,איצ'יגו הלך להציל את רוקיה קודם ורק אח"כ את אוריהימה. אני יודעת שרוקיה היתה בסכנה מיידית, ואוריהימה לא, אבל גם אוריהימה היתה במצב דיי גרוע ודיי חסרת אונים בסול סוסייטי, ולכן אני עדיין חושבת שבכך שאיצ'יגו דאג קודם להציל את רוקיה ורק אח"כ הוא אומר שהוא יציל את כל השאר (כולל אוריהימה)(פרק 54)אז זה בכל זאת אומר משהו על נטיות ליבו של איצ'יגו <: חוצמזה, שאני ממש לא יכולה לראות את איצ'יגו ואוריהימה ביחד (מבחינת איצ'יגו...). איצ'יגו לא יעמוד ביציאות של אוריהימה ובכל ההתנהגויות המוזרות שלה... כבר עכשיו הוא חושב עליה שהיא מוזרה, וזה מרתיע אותו (או לפחות גורם לו להסתכל עליה בצורה רגילה ללא שום נטיה לכיוון הרגשי היותר עמוק...) אז אם הוא יגלה שהיא גם מאוהבת בו נואשות- זה יגרום לו לברוח.... זה הטיפוס של איצ'יגו.... לעומת זאת- עם רוקיה זה יותר מתאים. היא יכולה להגיד לו לפעמים לא, לצעוק עליו, ולא לקבל כל דבר שהוא אומר (כמו שאוריהימה מן הסתם היתה עושה...) ולסיכום, אני אכתוב את זה בצורה פשוטה איצ'יהימה = חיים משעממים ביותר לאיצ'יגו >: איצ'ירוקי = אמנם חיים קשים לאיצ'יגו XD אבל זה עדיף על האופציה השניה <:

לבנדר א

New member
*מגרדת בראשי בחוסר אונים*

טוב, כל מה שאמרו כאן הוא נכון. יש הוכחות בעד ונגד. אבל אני דווקא תומכת באיצ'ירוקי. אני לא רוצה לחזור על הדברים שכולם אמרו, אז הרשו לי רק את זה: אוריהימה בהחלט, אבל בהחלט, אוהבת את איצ'יגו, בין אם זה קראש או משהו עמוק יותר. אני אפילו לא צריכה להכניס ציטוטים הוא סיבות, כי אותם כבר אמרו אחרים. אבל אנחנו בהחלט יכולים לסכם בכך שלאוריהימה יש רגשות רומנטיים לאיצ'יגו. אבל האם לאיצ'יגו היקר יש רגשות רומנטיים כלפי אוריהימה? לא, לא ולא. אם הוא רואה בה משהו מעבר לחברה נחמדה ומוזרה, אני הולו. רוקיה, לדעתי, חשה משהו לאיצ'יגו. העברת הכוח שלה לא ממש נחשבת, כי זה קרה לפני שהם הכירו באמת, ואת זה אפשר לזקוף לזכות טוב לבה של רוקיה בלבד. אבל שימו לב שכשרוקיה נחטפה, איצ'יגו קיבל פתאום כוח כדי להציל אותה. ומה עשתה רוקיה? היא נלחמה ברנג'י, חבר ילדותה, כדי שאיצ'יגו לא יפגע, ואז הסכימה ללכת לסול סוסייטי, למרות שממש לא רצתה. הכול בשביל איצ'יגו. ולמרות שאיצ'יגו ממש לא אהב את הדרך בה היא עזבה אותו, הוא הלך להציל אותה. ואני לא קונה לרגע את חוב החיים. סה"כ, כשהיא עזבה, זה לא היה "אני מצילה אותך". היא הלכה כשהיא נותנת לו את ההרגשה שזה מה שהיא בחרה ולא איכפת לה ממנו. גם איצ'יגו לא קנה את זה. ובגלל חוב חיים, אתה לא תתאמן תוך כדי סיכון חיים, תלך עם חבורה שלמה של חברים לעולם אחר ותהפוך את העולם הזה לגמרי, רק בשביל לנסות, נגד כל הסיכויים, להציל בחורה. אם הוא לא מרגיש אליה משהו, ביקי יאכל את הרולים שלו. ואני יכולה לתת עוד כמה דוגמאות אבל אני חושבת שאלו עשו לכם כבר מספיק כאב ראש. ^^ בקיצור נמרץ, דיברתי הרבה ואני תומכת באיצ'ירוקי. באישיהימה (ככה כותבים את זה? כל השיפים המקוצרים האלו ממש מוזרים 0_0) נדון בפעם אחרת.

Goggle Girl

New member
אז זהו שהוא כן יעשה את זה XD

כי זה סוג הבנאדם שאיצ'יגו XD לכי תביני

זו הנקודה, האם איצ'יגו יצא להציל

את רוקיה בגלל "התסביך" שלו עם הצלת אנשים, או בגלל שהוא מאוהב ברוקיה?

Goggle Girl

New member
תיראי, אלא אם כן תביאי לי וואחד

הסבר, כולנו יכולים להסכים שלכל הפחות זה בגלל ה"תסביך" שלו
עכשיו האם הוא מאוהב ברוקיה, זה... טוב זה פחות או יותר כל הדיון שהתפתח פה XD

פרקים 17-18?

את המבט השבור על הפנים של איצ'יגו כשרוקיה עזבה והתגובה שלו למחרת בבוקר אי אפשר להטיל אך ורק על "התסביך"

Goggle Girl

New member
אפשר ועוד איך אפשר ../images/Emo58.gif

בייחוד כשהכל היה מעין פלאשבק כזה למתי שאמא שלו מתה. הוא אמר אחרי שרוקיה כביכול אמרה שלא אכפת לה ממנו יותר - "I ended up being protected again!" כמו אז שאמא שלו הגנה עליו ולכן מתה, עכשיו רוקיה הגנה עליו והלכה למותה. המבט השבור היה הרבה יותר ההבנה שהוא עצמו חסר תועלת ושאנשים קרובים אליו כל הזמן נפגעים בשביל להגן עליו, ולכן גם אוראהארה אמר - "אל תשתמש באנשים אחרים כתירוץ בשביל למות" - איצ'יגו הגיע למצב שבו הוא הרגיש כל כך רע עם עצמו שהוא כבר העדיף למות - ושאם הוא היה מת אז, אמא שלו לא הייתה נפגעת, ואם הוא היה מת עכשיו - רוקיה לא הייתה נפגעת כל כך (הנחות לא נכונות אבל כיוון שהוא זה שנשאר בחיים\מאחור יש לו את היכולת אם לא "הזכות" להניח אותן)

נמ

הדוגמה שהבאת לרוקיה שאמרה שלא אכפת לה ממנו מראה שמה שמפריע לו זה לא רק החזרה על מקרה-אמא, הוא לא חשב _רק_ על זה שזו אשמתו, אלא גם על רוקיה עצמה ועל שכולם שכחו אותה. אר. >< לא ברור אם הוא חש משהו גם כלפי רוקיה, האדם שהוא..השליך עליו את התסביך. האדם, לא רק העיקרון שמה שאמרת, שאנשים קרובים אליו נפגעים כדי להגן עליו. [אני גם תוהה מי בוחר את שירי הסיום והפתיחה באנימה.>< הם פשוט זועקים "איצ'ירוקי!" P:]

למעלה