דיון - זה או זה!!!

BlackEyedSpirit

New member
ממ.. נקודה למחשבה..

אממ הימה ממש חמודה אז.. איצ'יהימה *________* אבל יותר טוב .. : איצ'יבר !! *_*

../images/Emo15.gif בחירתי שלי

אני בוחרת איצ'ירוקי. זה הזוג בהא הידיעה בבליץ'. זה ברור מההתחלה שרוקיה מרגישה משהו מיוחד כלפי איצ'יגו. אני אביא כדוגמא את זה שהיא מנעה מרנג'י וביאקויה להרוג אותו, בתירוץ של "הוא גוסס גם ככה". המבט בעיניים שלה כשהיא חשבה שהוא מת בפרק 17 הבהיר לי שזה לא סתם ידידות. ולגבי איצ'יגו- היחס שלו אליה מאוד שונה מהיחס הכללי. הוא רצה להציל אותה מההתחלה- והקטע שהוא צרח "אבל אני פשוט לא יכול להציל אותה!" בפרק 18 הייתה הפעם הראשונה שזה הפך עבורי לממש קאנון. גם בפרק שהוא הפך לחצי הולו, זאנגטסו אמר לו "הכוחות שלך התעוררו בגלל הכוחות של רוקיה, אבל רוקיה שיחררה אותם". משמע- הרגשולת שלו לרוקיה גרמו לכוחות שלו להשתחרר בקרב הראשון נגד רנג'י. למה לא איצ'יהימה? כי זו אהבה חד צדדית. איצ'יגו מחבב את אוריהימה, מכיר בה כידידה טובה, מישהי שהוא מכיר הרבה זמן- אבל לא יותר מזה. היא דלוקה עליו אבל בצורה שטחית למדי לדעתי. היא חושבת שהוא נחמד ויפה- אבל אני לא רואה בסיס לקשר עמוק יותר מזה. היא מאוהבת בו- אבל הוא אוהב אותה כידידה. היא גם יודעת את זה בעצמה. מלבד זאת- ככול שעלילה מתקדמת שמים לב שמשהו עמוק יותר מתפתח בינה לבין אישידה- משהו שאת הניצנים רואים אפילו בפרק 18- אישידה מתייחס לאוריהימה לפני שהוא מתייחס לצ'אד, ומתנצל לפניה כשהוא אומר שלא אכפת לו מרוקיה.

Goggle Girl

New member
א - ../images/Emo58.gif למעלה ובהודעה

ב - זאנגטסו לא אמר את זה ואני חרשתי על הפרק מספיק פעמים לדעת את זה. הכוחות של רוקיה התחילו להעיר את הכוחות שלאיצ'יגו היו גם ככה. בקרב נגד רנג'י אפשר כבר להתווכח שסערת הרגשות שלו גרמה לשחרור עוצמה של זאנגטסו ואולי אפילו נגיעה בצד ההולואי שלו, כי ההולואו היה בתוכו גם לפני פרק 19 כתוצאה מההוגיוקו שהשפיעה עליו כשהוא שאב את הכוחות של רוקיה. ובקשר לאוריהימה ... אנשים, כולכם פשוט החלטתם להתעלם מסוף פרק 59 או משהו? שהיא פיזית החזיקה את עצמה מללכת לעזור לאיצ'יגו בקרב נגד ביאקויה? בחצי ווידוי שלה לאיצ'יגו שהיא אסירת תודה שהוא בסדר (או לפחות בחיים)? @_@

Neon taichou

New member
אף אחד לא מתכחש לרגשות של אוריהימה

ומי שקרא את המנגה יודע שזה יותר מהידלקות שטחית, אבל צריך שניים לטנגו (או במקרה זה - לשיפ), ואין שניים, מה לעשות.

Goggle Girl

New member
לא, דיברתי על כל מי שאומר

"שברור שאוריהימה גם היא מתחילה להרגיש משהו כלפי אישידה והחל מפרק כלשהו שהוא 20 אלף פרקים לפני הפרקים האלה אז היא הסתכלה עליו וחייכה אז זה קובע"

mike 666

New member
איצ'יגו ורוקיה , זהו , חלאס .

זה הכל , לא צריך יותר מזה .

Hinamori

New member
בטח שהיא מרגישה אליו משהו../images/Emo58.gif

הוא נורא מזכיר את קאיין :X ו, מה, אם היה לך ידיד, לא היית רוצה למנוע את המוות שלו ? הרגשות שלו לרוקיה ממש לא קשורים. היא פשוט נתנה לו קצת מהכוח שלה וזה העיר את הכוח שלו שהיה רדום. בליץ' זה לא שוג'ו ! את אומרת שלא איצ'יהימה כי הוא רואה בה ידידה, ואז את אומרת שאישיהימה אבל זה בידיוק אותו דבר O.ס;;;

היי היי ../images/Emo58.gif

"זאנגטסו אמר לו "הכוחות שלך התעוררו בגלל הכוחות של רוקיה, אבל רוקיה שיחררה אותם". משמע- הרגשולת שלו לרוקיה גרמו לכוחות שלו להשתחרר בקרב הראשון נגד רנג'י." לדעתי זו פרשנות לא נכונה של מה שנאמר. הכוונה הייתה שברגע שכוחות השיניגאמי של רוקיה נכנסו לאיצ'יגו- זה עורר את כוחות השיניגאמי שלו עצמו. ואחרי הכל, הכוחות שלו לא השתחררו בפעם הראשונה בקרב מול רנג'י.. זה כבר קרה בפרק אם המנוס גרנדה.. לדעתי זה פשוט מבטא את ה"נטיה" של איצ'יגו להגן על כל מה שהוא יכול... וכשזה הזמן יגיע, גם על רוקיה ^_^

Hinamori

New member
איצ'יהימה.../images/Emo58.gifבערך ל49

הם כאלה פלאפיים ואנגסטים באותו הזמן. בא לי לחבק אותם. עזבו את זה שאיצ'ירוקי זה משעמם וטחנו את זה, רנרוקי. לכו לראות פרק 32 שוב. איצ'יגו זה בן אדם שרואה רוחות ושיניגאמים וראה אותה בטעות והזכיר לה קצתהרבה את הקראש הראשון שלה >< ואיצ'יגו אמר בעצמו לרנג'י שהוא לא מציל אותה כי הוא אוהב אותה, הוא מציל אותה כי היא שינתה את העולם שלו בזה שהיא נתנה לו כוחות של שיניגאמי. זה דיי ברור שאוריהימה אוהבת אותו. כל המשפטים הזה של הגשם שמאחד בין שמיים לאדמה והאם הוא יכול לאחד שני לבבות אומשו בפרקים הראשונים, וגם מה שהיא אמרה לראנגיקו במנגה [מי שקרא את המנגה וחושב שהיא לא אוהבת אותו כנראה לא יודע לקרוא ~__~]. הוא כ"כ נחמד אלייה וכל הזמן מחייך אלייה, מה שהוא אף פעם לא עושה [|מצביעה על שרשור "למצוא שוטים של איצ'יגו מחייך !/מה יגרום לאיצ'יגו לחייך ?"|] וכן, איצ'יהימה לנצח. ^_^

איצ'יגו לא חש שום דבר עמוק כלפיה

הוא מחייך אליה בעיקר מתוך חיבה, כמו שמחייכים אל חתלתול חמוד וטיפשון. ><

../images/Emo58.gifים- אף אחד. אולי איצ'יהימה

למה לא איצ'ירוקי? קודם כל רוקיה- אני לא חושבת שיש משהו מייחד ב"אהבה" שרוקיה מרגישה כלפי איצ'יגו. נכון, היא אוהבת אותו... אבל האהבה הזאת שקולה למה שהיא הרגישה בזמנו כלפי רנג'י ואח"כ כלפי קאיין. זאת אומרת, אני חושבת שרוקיה פשוט מאוד אוהבת את כל מי שמצליח להתקרב אליה... רואים שמה שהיא מרגישה כלפי איצ'יגו זה יותר מסתם ידידות, אבל אם כמה שהיא אוהבת אותו... היא לא מאוהבת בו. איצ'יגו- איך שאני רואה את זה, איצ'יגו לא מאוהב אף אחת בעצם, הוא בכלל סוג של זאב בודד ואני לא חושבת שיש עדיין מישהו מעבר למשפחה שלו שהצליח לגרום לו "לאהוב" אותו. אני ממש לא רואה איצ'יגו כמאוהב ברוקיה.. פשוט בגלל שהוא לא מתנהג ככה. כשהוא אמר שהוא מנסה להציל אותה בגלל שהוא חייב לה, אני לא רואה את זה כ"בלוף" או כמשהו שהוא סתם אמר כדי להשמע מגניב [טוב, זה אולי XD]... איצ'יגו הוא באמת מישהו שיחזיר כל חוב שיש לו עד הטיפה האחרונה, ובעובדה שהוא מסכן את החיים שלו בשביל זה אין משהו לא הגיוני ומופרח.. זה פשוט חלק מהאיצ'יגיות שלו. אפילו כשרוקיה נלקחה לסול סוסייטי, הוא היה נעול על זה שהיא שוב הגנה עליו- הוא לא הצליח לעזור לה והחוב רק גדל, ועוד יותר, זה קרה בגלל שהיא עזרה לו. איך מישהו כמו איצ'יגו לו ייסכן את החיים שלו בישביל זה? למה לא איצ'יהימה? למען האמת, אני אולי יכולה לראות את זה קורה.. אבל רק בעתיד למה? מבחינת אוריהימה- זה ברור שהיא מאוהבת באיצ'יגו. זה התחיל מסתם קראש רגיל בפרקים הראשונים.. כשהיא תמיד הייתה ממש לחוצה לידו.ולאן זה הגיע? גם היא מוכנה לסכן את החיים שלה בידיעה שהיא אולי לא תחזור, אבל היא לא חייבת לאף אחד שום דבר, והיא גם לא ממש עושה את זה בשביל רוקיה. למה היא עושה את זה? כי זה חשוב לו! נכון שבשלב הזה אפשר לצעוק אישיהימה... אבך איך שאני רואה את זה, האהבה הזאת חד צדדית לגמרי... נכון, אישידה אוהב את אוריהימה... אבל כל צומת הלב שלה נתונה לאיצ'יגו. הייתי מציינת גם שאפילו אם אישידה אוהב את אוריהימה אני לא רואה אותו עושה משהו בקשר לזה במאה השנים הקרובות. ובנוגע לאיצ'יגו- כמו שאמרתי מקודם, איצ'יגו הזאב הבודד לא אוהב אף אחת... אבל,כל זאב בודד בעולם האנימה הוא זאב בודד כדי שיום אחד הוא יפסיק להיות כזה.. חיחי D< ואז אולי, איכשהו ירד לו אסימון והוא ישים לב שאוריהימה מאוהבת בו ואני לא יודעת מה הוא יעשה אז.. כי בגלל האופי שלו אני פשוט לא יכולה לנחש. ובגלל זה אני שמה את איצ'יהימה בסימן שאלה. איך מזמם לא כתבתי מגילה.. X:

למעלה