../images/Emo58.gifים- אף אחד. אולי איצ'יהימה
למה לא איצ'ירוקי? קודם כל רוקיה- אני לא חושבת שיש משהו מייחד ב"אהבה" שרוקיה מרגישה כלפי איצ'יגו. נכון, היא אוהבת אותו... אבל האהבה הזאת שקולה למה שהיא הרגישה בזמנו כלפי רנג'י ואח"כ כלפי קאיין. זאת אומרת, אני חושבת שרוקיה פשוט מאוד אוהבת את כל מי שמצליח להתקרב אליה... רואים שמה שהיא מרגישה כלפי איצ'יגו זה יותר מסתם ידידות, אבל אם כמה שהיא אוהבת אותו... היא לא מאוהבת בו. איצ'יגו- איך שאני רואה את זה, איצ'יגו לא מאוהב אף אחת בעצם, הוא בכלל סוג של זאב בודד ואני לא חושבת שיש עדיין מישהו מעבר למשפחה שלו שהצליח לגרום לו "לאהוב" אותו. אני ממש לא רואה איצ'יגו כמאוהב ברוקיה.. פשוט בגלל שהוא לא מתנהג ככה. כשהוא אמר שהוא מנסה להציל אותה בגלל שהוא חייב לה, אני לא רואה את זה כ"בלוף" או כמשהו שהוא סתם אמר כדי להשמע מגניב [טוב, זה אולי XD]... איצ'יגו הוא באמת מישהו שיחזיר כל חוב שיש לו עד הטיפה האחרונה, ובעובדה שהוא מסכן את החיים שלו בשביל זה אין משהו לא הגיוני ומופרח.. זה פשוט חלק מהאיצ'יגיות שלו. אפילו כשרוקיה נלקחה לסול סוסייטי, הוא היה נעול על זה שהיא שוב הגנה עליו- הוא לא הצליח לעזור לה והחוב רק גדל, ועוד יותר, זה קרה בגלל שהיא עזרה לו. איך מישהו כמו איצ'יגו לו ייסכן את החיים שלו בישביל זה? למה לא איצ'יהימה? למען האמת, אני אולי יכולה לראות את זה קורה.. אבל רק בעתיד למה? מבחינת אוריהימה- זה ברור שהיא מאוהבת באיצ'יגו. זה התחיל מסתם קראש רגיל בפרקים הראשונים.. כשהיא תמיד הייתה ממש לחוצה לידו.ולאן זה הגיע? גם היא מוכנה לסכן את החיים שלה בידיעה שהיא אולי לא תחזור, אבל היא לא חייבת לאף אחד שום דבר, והיא גם לא ממש עושה את זה בשביל רוקיה. למה היא עושה את זה? כי זה חשוב לו! נכון שבשלב הזה אפשר לצעוק אישיהימה... אבך איך שאני רואה את זה, האהבה הזאת חד צדדית לגמרי... נכון, אישידה אוהב את אוריהימה... אבל כל צומת הלב שלה נתונה לאיצ'יגו. הייתי מציינת גם שאפילו אם אישידה אוהב את אוריהימה אני לא רואה אותו עושה משהו בקשר לזה במאה השנים הקרובות. ובנוגע לאיצ'יגו- כמו שאמרתי מקודם, איצ'יגו הזאב הבודד לא אוהב אף אחת... אבל,כל זאב בודד בעולם האנימה הוא זאב בודד כדי שיום אחד הוא יפסיק להיות כזה.. חיחי D< ואז אולי, איכשהו ירד לו אסימון והוא ישים לב שאוריהימה מאוהבת בו ואני לא יודעת מה הוא יעשה אז.. כי בגלל האופי שלו אני פשוט לא יכולה לנחש. ובגלל זה אני שמה את איצ'יהימה בסימן שאלה. איך מזמם לא כתבתי מגילה.. X: