אנו יודעים שדוד לא היה הומוסקסואל בשל נאפופיו עם בת-שבע ויחסיו המוזרים עם אבישג השונמית, אולם אין בכך להעיד על חוסר יכולת ליהנות משני צידי המטבע. האם יש בידינו מידע אודות חייו הפרטיים של יהונתן?
ובכל זאת דוד נאף (ואפילו הביא במכוון למותו של הגנרל שלו אוריה חיתי), ועובדה שהוא לא הודח. אגב, בתקופת בית דוד לא היה שום גוף שהיה יכול להדיח מלכים. לכל היותר ניתן היה לבצע הפיכה.
דוד מלך עד מותו בשיבה טובה, וזאת למרות מעלליו עם אוריה ובת-שבע. חוץ מזה, ממתי את יודעת את חשבונות הקב"ה? מי את שתקבעי בשבילו מתי עליו להדיח מלך ומתי לא? אגב, בתקופת דוד המלך אלוהים כבר צמצם את מעורבותו בהיסטוריה למינימום האפשרי.
בסדר, אז הוא לא הודח. אבל כמו שהתורה פירסמה את החטא עם בת שבע, היא היתה מפרסמת חטא עם יהונתן (ח"ו). במיוחד כשמדובר בחטא מאד חמור. התורה לא עשתה זאת, ולחטא עם בת שבע מתייחסים כחטא יחיד.
ולו רק בשביל שיבינו שאין לעשות דברים כאלו. אני מצידי הייתי נותנת עונש מאד חמור לאנסים, כדי שהם ממש יפחדו לעשות כזה דבר. אני חושבת שהמדינה שלנו מקלה מדי עם פושעים למיניהם. במיוחד עם אלו שעושים עבירות כלפי בני אדם אחרים (ולא כלפי המדינה או משהו כזה). צריך להחמיר עם החיות האלו, וסליחה מאד לחיות על ההשוואה הגסה.
אני לא הסכמתי איתו. אני אמרתי שהם זכאים ליחס הוגן. נא לא לסלף את דבריי. כל מה שאמרתי זה שאני עדיין לא עד כדי כך ליברלית כדי לא להיגעל מזה. להיפך, אני תומכת בהם כשמישהו נגדם. אבל אני עדיין לא רוצה לתת לזה כזו לגיטימציה. Got the point?
תרבותי אותו חבר כנסת מוכיח פעם אחר פעם שהוא איננו בן תרבות אבל מה שמדאיג אותי זה לא אותו חבר כנסת בור וגזען, מדאיג אותי הרבה יותר שלא נשמע ציוץ של גינוי מהצד החרדי האם שתיקה כמוה כהודאה?