דיון מיובא: מי בחיים לא יתקמבק?

DAN1EL

New member
דיון מיובא: מי בחיים לא יתקמבק?

השרשור שיוכיח ש-staying power בתעשייה הוא לא מובן מאליו
אני מייבא את הדיון הזה מאוף טופיק שנפתח בפורום של כריסטינה אגילרה בחו"ל - איזה/איזו זמר/ת/להקה בחיים לא יזכו לקאמבק? שמות שהעלו שם בין השאר - ג'נט ג'קסון, כריס בראון, ג'סיקה סימפסון, אשלי סימפסון וטוני ברקסטון. חלק מהזמרים האלה פשוט נשכחו עם השנים למרות שמאחוריהם קריירה מפוארת (ג'נט) והפכו ללא רלוונטיים, חלק ברחו לכיוון תוכניות ריאליטי ובידור (טוני ברקסטון, ג'סיקה), חלק לא הצליחו להשתקם עקב שערורייה (כריס בראון) וחלק פשוט עושים חרא מוזיקה.
מי השמות שלכם? ולמה?

DAN1EL

New member
טוב, אני אתחיל. ../images/Emo3.gif

קשה לי לראות את כריס בראון מתקמבק אחרי כל מה שקרה. ובאמת, כמו שאמרו - אשלי סימפסון. היא סוג של בדיחה בתעשייה. יש כמה אנשים שהייתי מאוד רוצה לראות אותם מתקמבקים כמו שצריך אבל בינתיים זה לא נראה באופק - למשל לוריין היל, שהוציאה אלבום סולו אחד לפני איזה 13 שנה ומאז לא נשמע קולה. המקרה שלה הוא מאוד מוזר, כי האלבום שלה קיבל כל כך הרבה אהבה, היא שברה שיאים בזכיית פרסי גראמי ללילה אחד לאמנית אחת והאלבום הפך לסוג של קלאסיקה מודרנית. כל כך הרבה אנשים מחכים לקאמבק שלה כבר שנים וזה פשוט לא קורה. אין לי מושג למה היא מחכה, אם בכלל. אירוסמית' - הלוואי. הם כבר הפתיעו בעבר ודפקו קאמבק פסיכי בניינטיז ומאז הם הפכו לענקים, אבל כבר שנים שהם לא בכותרות (חוץ מסטיבן טיילר שעכשיו באמריקן איידול) ויש דיבורים על פרישה ופירוק הלהקה כל הזמן. טוני ברקסטון - יש לה את אחד הקולות הכי מדהימים בתעשייה והיא כל כך מפוספסת לטעמי. היא רק צריכה מפיק אחד תותח שירים אותה והרבה רצון טוב וזה יקרה לה. בעיקרון די טריקי לחזות דברים כאלה כי תמיד יש הפתעות. היו אנשים שהספידו אותם ופתאום הם חזרו והיו ענקיים שוב - נלי פורטדו (למרות שכצפוי זה לא החזיק יותר מדי, על להיטים כאלה עושים כסף אבל לא בונים קריירה), מארי ג'יי בלייג' וכמובן שר. למרות שכשאני מסתכל האלה כל הבנות האלה אמנם הצליחו במשך era אחד עם אלבום שהיה חזק במצעדים והם נכנסו שוב למיינסטרים, אבל הקאמבק לא החזיק מעמד והם לא הצליחו לשמור על האש הזו שהתפרצה שוב, בקושי על הגחלת.

Music Man XD

New member
לוריין היל ילדה את הילד השישי (?) שלה

השנה, אז..נראה לי שהיא התמקדה בפרויקט אחר
היא מופיעה בכל מיני פסטיבלים וכאלה, אבל חומרים חדשים לא שמענו באמת המון זמן. יש כל הזמן שמועות על הפרויקט הבא שלה אבל כלום לא קורה בינתיים לפי מה שאני יודע. גם אני הייתי רוצה לראות אותה חוזרת. אשלי סימפסון
אף פעם לא עניינה אותי

Music Man XD

New member
ו...

ראיתי שציינת גם את השם של ג'נט ג'קסון. היא אמנם לא משחררת שום דבר חדש עכשיו, אבל הבנתי שהיא בסיבוב הופעות מאוד מצליח כרגע. נכון שזו לא חזרה אמיתי לאור הזרקורים, אבל לפחות הוא עובדת ומצליח לה.

Music Man XD

New member
התכוונתי לכתוב ג'סיקה ../images/Emo3.gif

למרות שגם אשלי לא ממש מעניינת.

DCOW123

New member
לטוני יש קול מהפנט,

אם היתה מנצלת אותו לשירים הזויים כאלה סגנון גולדפראפ, היא היתה מנצלת אותו באופן מעניין לדעתי. אבל להיות תקועה על הRNB הזול הזה רק כי את שחורה? חבל.

JokerGirl3000

New member
אחלה רעיון לדיון! טוב אז הנה הרשימה שלי:

קאשה-אני חושבת שהיא הולכת להיות וואן היט וונדר. תודה ל"נערת הפרחים ההזוייה" (
) שמעתי את אחד הדברים החדשים שלה וזה כל כך Over produced שהיא פשוט יכולה ללבוש חולצה שכתוב עליה "אני לא יודעת לשיר" ולגמור עניין! מטאליקה-דיי! חלאס! זה נהיה עצוב כבר. יו 2-הקאמבק הגדול שלהם היה אמור להיות ...המחזמר של ספיידרמן. כן כן! מפיק בכיר אשכרה אמר לעצמו "מחזמר על ספיידרמן?! נשמע כמו רעיון מצויין!" אז בינתיים המחזה סבל מפרסום יתר מצד אחד ובעיות הפקה נוראיות מצד שני, שגרמו לו לעלות רק לפני חודשיים (במקום מתישהו בחורף). שיר הנושא שוחרר-והוא לא רע...אבל הוא ממחזמר על ספיידרמן...אז...זה לא עוזר לו שהוא לא רע.
. כריסטינה אגילרה ואני כותבת את זה בצער רב, אבל אני חושבת שהיא קצת איבדה את עצמה ואת הכיוון. היא לא יכולה להיפטר מהאימג' של הפרחה הזולה (ואני מאשימה את אלה שדחפו אותה לכיוון הזה מלחתחילה) וזה הורס לה. האלבום האחרון לא היה אידיאלי אבל הוא לא היה אסון הטבע שתיארו אותו. כל מה שהיא היתה צריכה לעשות זה רק-להתלבש ולהפסיק אתה אורגיה ההמונית שהיא מצלמת בכל הקליפים שלה! אה...והיא עברה את גיל 30. צריך לדעת איך להיות סקסית אחרי גיל 30. אבריל לאווינג-הסינגל האחרון היה פתאטי ומביך מכל קודמיו. גם כאן יש בעיה רצינית של גיל והתאמה לז'אנר-הבחורה בת 28 ומתלבשת ושרה כמו פאנקיסטית בת 15. הבעיה שלה היא שהיא לא יכולה להיות שום דבר אחר חוץ מפנקיסטית הפופ כי היא לא מספיק מוכשרת למשהו מעמיק. אז גם כאן-כניראה שזהו בשבילה. איסט 17-צריך לדעת מתי לפרוש וחבל להרוס זכרונות טובים שמעריצים שומרים מהילדות בשירי סרק שלא יילכו לשום מקום. יללה! לחפש קריירה אחרת... מלאני C-גם כאן לא יהיה קאמבק. היא זמרת ששייכת לתקופת הניינטיז והיא נשמעת נורא נורא משעממת היום. וזה מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע. אני אחשוב על עוד, בינתיים תגידו המ אתם חושבים.

Music Man XD

New member
שכחתי מאבריל - לגמרי!

אין לה שום דבר להציע, היא סתמית והסינגל האחרון שלה זוועת עולם. מסכים גם לגבי מלאני סי, יו-2 (למרות שסיבובי ההופעות שלהם הם הצלחה גדולה לא?).. לגבי קאשה - אני רק יכול לקוות
אבל מי יודע.. ולגבי כריסטינה - לדעתי הלא אובייקטיבית (ובכל זאת נחשבת
) היא יותר מדי מוכשרת כדי להיעלם ולא לחזור. יש לה עוד המון פוטנציאל וכל כך הרבה דברים שהיא עוד יכולה לעשות.. קשה לי להאמין שזה יגמר רק ב'התחלה'. ובאופן כללי, טוב לראות אותך כאן :)

JokerGirl3000

New member
תודה מאמי! ../images/Emo9.gif

לגבי יו 2: הם מצליחים לשמור על סטטוס "להקת האיצטדיונים הרווחית בעולם" וכל שנה הם נמצאים במקום הראשון במצעד של פורבס. הסיבה לכך היא כמות המעריצים העצומה שיש להם בכל העולם! למעשה החבר'ה שבאים שוב ושוב להופעות-זה אותם החבר'ה שנמצאים איתם מאז שנות השמונים והתשעים. אין לי ספק שגם בעוד עשר שנים הם ימלאו איצטדיונים וירוויחו מיליונים מזה-אבל הצלחה עם חומרים חדשים קשה לי להאמין שתהיה להם. ולגבי כריסטינה-אני מאד מקווה שאני טועה כי אני אוהבת אותה. אני אפילו אהבתי את האלבום האחרון. מבחינת האימג' שלה היא מתנהלת לא נכון. אני חושבת שהאנטגוניזם הוא בגלל מיניות היתר שלה.

Music Man XD

New member
כן, אבל הם לא צריכים חומרים חדשים

כדי למלא איצטדיונים לפי מה שאת אומרת, ככה שמכ'פת להם?
ולגבי כריסטינה, כמו שאמרו כאן לפני: האימג' שלה הוא לא תוצר של מאות אנשי יח"צ, היא די עושה מה שבא לה (לא לגמרי, אבל כן). וכשעושים מה שבא לך, לא תמיד מצליחים. אני חושב שהיא לוקחת את זה בחשבון ובכל זאת מעדיפה לעשות מה שהיא רוצה.

DAN1EL

New member
מסכים לגבי אבריל ומקווה שאת צודקת לגבי קאשה.

U2
הלוואי שאת צודקת והם לא יתקמבקו אף פעם.
לגבי כריסטינה - אני לא מסכים, היא התקמבקה בהצלחה כבר כמה פעמים (למרות שקשה לקרוא לזה "התקמבקה" כי היא תמיד פעלה מבחינה מוזיקלית באיזשהי צורה) ויש לה כל סיבה בעולם להמשיך ולפעול כאחת הזמרות המוכשרות בתעשייה, גם אם הקריירה שלה לא חפה מבעיות, ממש לא. בכל מקרה - זה עניין של משהו כמו שנה או אפילו פחות אם להאמין לדיווחים (אני בכל זאת אהמר על שנה
) עד שהיא תוציא אלבום חדש, ככה שנוכל פשוט לחכות ולראות. :)

DCOW123

New member
לכריסטינה אין שום בעיה להצליח ממש,

קול מעולה, מראה טוב. העניין הוא שהיא מעוררת אנטיגוניזם. קשה "ללכת אחריה" עד הסוף, ומה לעשות, זה מאוד חשוב. (תמיד עם האף למעלה, תופסת מעצמה יותר מידי, קרה... לגמרי יכול לחרבן את התקשורת שלה עם הקהל הרחב.) רק לאחרונה, אחרי שהקריירה שלה הייתה בשפל היסטרי, היא התחילה לצאת מהפוזה המתנשאת שלה, ולהיות יותר נעימה. אולי זה יעבוד יחד עם דיסק מעולה (מתי יגיע כבר דיסק מעולה?, עוד רגע עבר עשור, והיא בעסק 12 שנה). בכל מקרה, יהיה ממש חבל אם הקאמבק הבא שלה יהיה גם פלופ.

Music Man XD

New member
כריסטינה היא לא אדם שכולם אוהבים,

והיא מודעת לזה. אבל זה לא מנע מההצלחה שלה בעבר.

DCOW123

New member
דווקא כן,

ככל שהיא היתה יותר קרה, היא הצליחה פחות. בתקופת ביוניק זה היה בלתי נסבל...

Music Man XD

New member
התכוונתי בעבר, לפני ביוניק.

לא נראה לי שמה שמנע ממנה להצליח היה הגישה שלה. אבל כן, היא טיפוס שלא כולם מתחברים אליו (אבל שוב, זה תמיד היה).

DCOW123

New member
בתקופת סטריפד היא היתה הרבה יותר חביבה.

תמיד הייתה ביצ'ית, אבל פעם זה היה באופן משעשע או אפילו חכם. היא גם היתה הרבה יותר עם הרגליים על הקרקע.

DAN1EL

New member
מה גורם לך לחשוב שהיא לא עם הרגליים על הקרקע?

ולמה פעם היא היתה יותר?

למעלה