אחלה רעיון לדיון! טוב אז הנה הרשימה שלי:
קאשה-אני חושבת שהיא הולכת להיות וואן היט וונדר. תודה ל"נערת הפרחים ההזוייה" (
) שמעתי את אחד הדברים החדשים שלה וזה כל כך Over produced שהיא פשוט יכולה ללבוש חולצה שכתוב עליה "אני לא יודעת לשיר" ולגמור עניין!
מטאליקה-דיי! חלאס! זה נהיה עצוב כבר.
יו 2-הקאמבק הגדול שלהם היה אמור להיות ...המחזמר של ספיידרמן. כן כן! מפיק בכיר אשכרה אמר לעצמו "מחזמר על ספיידרמן?! נשמע כמו רעיון מצויין!" אז בינתיים המחזה סבל מפרסום יתר מצד אחד ובעיות הפקה נוראיות מצד שני, שגרמו לו לעלות רק לפני חודשיים (במקום מתישהו בחורף). שיר הנושא שוחרר-והוא לא רע...אבל הוא ממחזמר על ספיידרמן...אז...זה לא עוזר לו שהוא לא רע.
.
כריסטינה אגילרה ואני כותבת את זה בצער רב, אבל אני חושבת שהיא קצת איבדה את עצמה ואת הכיוון. היא לא יכולה להיפטר מהאימג' של הפרחה הזולה (ואני מאשימה את אלה שדחפו אותה לכיוון הזה מלחתחילה) וזה הורס לה. האלבום האחרון לא היה אידיאלי אבל הוא לא היה אסון הטבע שתיארו אותו. כל מה שהיא היתה צריכה לעשות זה רק-להתלבש ולהפסיק אתה אורגיה ההמונית שהיא מצלמת בכל הקליפים שלה! אה...והיא עברה את גיל 30. צריך לדעת איך להיות סקסית אחרי גיל 30.
אבריל לאווינג-הסינגל האחרון היה פתאטי ומביך מכל קודמיו. גם כאן יש בעיה רצינית של גיל והתאמה לז'אנר-הבחורה בת 28 ומתלבשת ושרה כמו פאנקיסטית בת 15. הבעיה שלה היא שהיא לא יכולה להיות שום דבר אחר חוץ מפנקיסטית הפופ כי היא לא מספיק מוכשרת למשהו מעמיק. אז גם כאן-כניראה שזהו בשבילה.
איסט 17-צריך לדעת מתי לפרוש וחבל להרוס זכרונות טובים שמעריצים שומרים מהילדות בשירי סרק שלא יילכו לשום מקום. יללה! לחפש קריירה אחרת...
מלאני C-גם כאן לא יהיה קאמבק. היא זמרת ששייכת לתקופת הניינטיז והיא נשמעת נורא נורא משעממת היום. וזה מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע. אני אחשוב על עוד, בינתיים תגידו המ אתם חושבים.