דיון מיובא: מי בחיים לא יתקמבק?

DCOW123

New member
מז"א?

היא משדרת אישה מתנשאת וקרה שהרגליים שלה לא על הקרקע. למה זאת התחושה שאני מקבל ממנה? פשוט ככה אני חושב.

DAN1EL

New member
אביעד ../images/Emo12.gif

חח רק עכשיו שמתי לב שזה אתה. בכל אופן - דוגמאות. מה למשל היא עושה?

DCOW123

New member
בבקשה בלי דוגמאות.

(אני לא אתחיל לנתח אותה לפרטים) תקבל שפשוט ככה אני חושב, וזהו!
(כן זה אני
)

DAN1EL

New member
מקבל. פשוט עניין אותי לדעת למה.

אבל פסדר, לא משנה.

היא לא קרה ולא מתנשאת,זה רק בגלל שהיא

שומרת על הפרטיות שלה באדיקות והרבה מהתמונות שלה והראיונות שלה נעשים בצורה מאוד מחושבת וחכמה. היא לא תהרוס לעצמה את הקריירה ותשדר וכולם איך כל הרגשות שלה מול התקשורת ותשתגע ותתחרפן אלא תפגין מתינות וקור רוח. וזה לא אומר עליה שהיא אדם קר או מתנשאת. להיפך,זה אומר עליה שהיא הכי עם רגליים על הקרקע והכי יודעת לנהל קריירה נכונה מבחינת תקשורתית.

DCOW123

New member
איפה לרגע ראית אותי מציין "תשתגע\תתחרפן"?

גם באופן מאוד מינימאלי אפשר לראות אם מדובר בבנאדם מתנשא או נעים.

DAN1EL

New member
אבל מה שיפה בה

זה שהיא אמיתית. לא בא לה לחייך לצלמים ולהסתחבק עם המראיינים אז היא לא תעשה את זה, וכשכן יבוא לה היא תעשה את זה. היא לא תמכור את החיוך שלה בשביל כסף. לג'יי לו היתה פעם תדמית נורא עממית ואהובה על הציבור, היא נתפסה כ"חבר'המנית" (מילה עתיקה
), וזה עשה לה כסף. אבל זה גם נתפס כנורא מזויף בזמן שהמשיכו להגיע דיווחים על דרישות הדיווה שלה והרבה אנשים שעבדו איתה אמרו שהיא ביץ' מהגיהנום. כריסטינה שומרת על קור רוח ואני מאוד אוהב את זה בה. היא יכולה להיות מאוד חביבה כשהיא רוצה (כמו בראיונות עם אלן, קונאן אובריין וצ'לסי) אבל היא משדרת לאנשים "אל תתקרבו יותר מדי" וזה מה ששומר עליה. יש הרבה שאלות קשות שאפשר לשאול מישהי כמו כריסטינה אגילרה, אבל המראיינים לא שואלים אותן אף פעם כי הם מכבדים אותה. ואת הכבוד הזה קשה לבנות וקל מאוד להרוס. מספיק שהיא תהיה זונת צומי פעם אחת ותיכנע להצעות להצטלם לריאליטי (כמו שכבר הציעו לה בעבר) או אפילו תסתחבק פעם אחת, אחת! עם צלמי פפראצי והכבוד הזה יעלם ואיתו גם חומות ההגנה שלה. עם נחמדות לא קונים במכולת ובטח שלא בונים קריירה מוצלחת ושפויה.

DCOW123

New member
גם נכון.

עדיין, אני מכיר המון אנשים (מעולמי הפרטי נגדיר ככה), שהם מאוד מאוד חזקים, ומחזיקים קריירה קשה מאוד עם המון אחריות וביקורת, ויחד עם זאת הם נעימים (לא סחבקים, נעימים). לא משרים תחושה מתנשאת\קרירה\גאוותנית. הכל זה עניין של גישה. היא, משרה קרירות והתנשאות כמעט תמיד. הכי באסה, שהיא נראת נהנת מכך (עוד יותר מחרבן לה).

DAN1EL

New member
ובכל זאת

לא הצלחת להסביר מה בה משרה התנשאות. כי לא נראה לי שהיא ירקה על צלמים או סירבה להצטלם עם מעריץ אי פעם. ודוגמאות אתה לא מצליח לתת...אז...

DCOW123

New member
אז?

לא לכל דבר יש דוגמה מוחשית. לפעמים "מרגישים". האלו התחושות שאני סופג ממנה כאדם. לא צריכה להיות מישהי אצלך בעבודה שלא תהנה לעשות איתה משמרת, רק כי היא מרביצה לך. לפעמים בנאדם פשוט לא נעים.

DAN1EL

New member
סבבה. אבל על סובייקטיביות לא בונים טיעונים.

אתה יכול להגיד עכשיו שיש מיליוני אנשים ששונאים אותה (אני בספק אם כל כך הרבה אנשים מרגישים ככה) אבל עדיין יש מיליוני אנשים שקנו את הדיסקים שלה והלכו להופעות שלה או סתם מכבדים אותה כאמן. במילים אחרות: לא נראה לי שזה מה שימנע ממנה להצליח, ואם כן - לא כדאי לה למכור את עצמה, שתישאר בדיוק כמו שהיא. בינתיים זה לא מנע ממנה למכור עשרות מיליוני עותקים, לזכות בארבעה פרסי גראמי ולהיות מונצחת בכוכב ב-walk of fame בהוליווד.

Music Man XD

New member
בדיוק מה שאמרתי קודם.

לאנשים יש זיכרון קצר. ביוניק אמנם לא היה להיט, אבל שכחתם מעל 10 שנים של קריירה מצליחה? שכחתם שגם אחרי ביוניק היא כיכבה בסרט, קיבלה כוכב הוליוודי, מככבת בלהיט הטלוויזיוני של הקיץ, מרוויחה מיליונים בחלטורות (
) ונמצאת בתהליכי עבודה על אלבום חדש. לא נראה לי שהעובדה שהיא כנה גם אם זה לא הכי נוח מונעת ממנה להצליח.

DAN1EL

New member
ברור שלא. זה טיעון מגוחך.

לא חסר אמנים שמעוררים אנטגוניזם ועדיין מצליחים. תשאלו את קאנייה ווסט, את אמינם. אבל כשראפרים עושים את זה זה בסדר כי הם ראפרים והם צריכים להיות קשוחים ולא נחמדים. כשזמרת פופ בלונדינית היא לא נחמדה אז פתאום כולם מצקצקים בלשון - מה יש לה? אז זאת כריסטינה. לא באה לה לצבוע לחום, לא בא לה להפסיק להתאפר בחושך (
) ולא בא לה לחייך לצלמים. deal with it

Music Man XD

New member
שכחת לא בא לה להוריד במשקל ../images/Emo3.gif

לגבי מה שכתבת בהודעה - זה גם מה שהיא כל הזמן אומרת. לאנשים לא נוח לראות אישה (כן, אין שוויון מעמדי, לכל מי שחשב שיש) בלונדינית "מפגרת" שהיי! יש לה דעה, יש לה מה להגיד! שמסתובבת עם חזה חשוף כמעט לגמרי על השטיח האדום, שמדברת על יחסי המין שלה, שמתלבשת כמו פרחה ואני יכול להמשיך עוד ועוד... זאת היא. ואם 12 שנים היא מנהלת קריירה מצליחה, מה צריך להשתנות עכשיו? היא בעצמה גם אמרה לאחר הלידה, שלעולם לא תהיה "Soccer mom" שם שמלה ורדרדה ופאי תפוחים ביד.

Music Man XD

New member
ולגבי מה שכתבתי,

כריסטינה היא לא הראשונה שמתמודדת עם זה. מדונה למשל. גם היא מעוררת פרובוקציות, גם היא מדברת בחופשיות, גם היא עושה מה שבא לה ומתנהגת כמו ביצ'ית לפעמים. ועם זה היא מנהלת קריירה מפוארת של שלושה עשורים.

DCOW123

New member
מדונה אבל לא מעוררת אנטיגוניזם.

היו לה תקופות טובות ורעות, אבל תמיד הקהל העריך אותה\השתגע על המוסיקה שלה. ז"א, לא היתה תקופה שלאף אחד לא היה אכפת ממנה.

Music Man XD

New member
אולי עכשיו

היא הגיעה למצב בו היא יכולה לקטוף את פירות העשייה שלה. אבל במהלך השנים היו אנשים וקהלים שלא אהבו את מה שהיא עושה. רבות מהפרובוקציות שאנחנו רואים היום מגיעות במקור ממדונה והדברים שהיא עשתה.

DCOW123

New member
אני דברתי על הקריירה כולה.

היו תקופות קשות, אבל תמיד היא סיקרנה את הציבור- באופן רכילותי ובאופן אומנותי. תמיד המציאה את עצמה מחדש, תמיד סיפקה קלאסיקות פופ. אבל מדונה, זאת מדונה.

למעלה