דיון נוסף זה בקשר למקומות בילוי... אם היתה לכם מכונת זמן... לאן הייתם חוזרים ולמה?
א אדםלבארי New member 28/2/06 #1 דיון נוסף ../images/Emo99.gif ../images/Emo88.gif זה בקשר למקומות בילוי... אם היתה לכם מכונת זמן... לאן הייתם חוזרים ולמה?
דיון נוסף ../images/Emo99.gif ../images/Emo88.gif זה בקשר למקומות בילוי... אם היתה לכם מכונת זמן... לאן הייתם חוזרים ולמה?
M MajorWinters New member 28/2/06 #2 אבל זה בעצם לא משנה. כי הכל כבר היה, הכל אותו דבר והזמן לא משתנה.
א אדםלבארי New member 28/2/06 #3 כן, היו הרבה דברים... אני מדבר על מקומות בילוי, לבקר את נפוליון, או הופעה של פינק פלויד בשנות ה 80 וכו'
כן, היו הרבה דברים... אני מדבר על מקומות בילוי, לבקר את נפוליון, או הופעה של פינק פלויד בשנות ה 80 וכו'
M MajorWinters New member 28/2/06 #4 אני יודע... סתם הפכתי את זה לדיון פילוסופי. שנות ה70, מההתחלה (שנת 69), עד הסוף (76)...
M MajorWinters New member 28/2/06 #13 הן מתו עם פירוק הביטלס וה70 התחילו עם יציאת Court of the Crimson King. ואם יש רווח קטן, או חפיפה, זה לא משנה, זה הגיוני!
הן מתו עם פירוק הביטלס וה70 התחילו עם יציאת Court of the Crimson King. ואם יש רווח קטן, או חפיפה, זה לא משנה, זה הגיוני!
N Nimst New member 28/2/06 #5 כמובן ששנות ה60-70 בארה"ב. סקס, סמים, ומוזיקה טובה. מה עוד צריך? אה, או אנגליה, כי אם כבר אז המקור של המוזיקה הטובה.
כמובן ששנות ה60-70 בארה"ב. סקס, סמים, ומוזיקה טובה. מה עוד צריך? אה, או אנגליה, כי אם כבר אז המקור של המוזיקה הטובה.
S Science Fiction New member 28/2/06 #6 בריטניה של הסיקסיטיז../images/Emo99.gif,../images/Emo119.gif וודסטוק, ואולי גם ברלין של הסבנטיז ליומיים. [ולהופעות של הביטלס משנים שונות, כמובן]
בריטניה של הסיקסיטיז../images/Emo99.gif,../images/Emo119.gif וודסטוק, ואולי גם ברלין של הסבנטיז ליומיים. [ולהופעות של הביטלס משנים שונות, כמובן]
S Science Fiction New member 28/2/06 #8 אה ../images/Emo119.gif ולנפילת חומת ברלין, ההופעה של ג'תרו בישראל לפני כמה שנים [כי הייתי קטנה מכדי להיות חכמה וללכת], ובריטניה של הנינטיז [כי הייתי קטנה מכדי לזכור -.-. וגם, אה, לא גרתי בבריטניה וכאלה]
אה ../images/Emo119.gif ולנפילת חומת ברלין, ההופעה של ג'תרו בישראל לפני כמה שנים [כי הייתי קטנה מכדי להיות חכמה וללכת], ובריטניה של הנינטיז [כי הייתי קטנה מכדי לזכור -.-. וגם, אה, לא גרתי בבריטניה וכאלה]
ש שוקולד מריר שולט New member 28/2/06 #15 אממ אני חושבת שמוסיקה מעניית כי היא דיי מסלמת תקופה אצלי כל תקופה נמדדת לפי "המוזיקה של אותה תקופה" אם אני שומעת שיר ישן אני נזכרת בתקופה של אותו השיר זה דיי מגניב
אממ אני חושבת שמוסיקה מעניית כי היא דיי מסלמת תקופה אצלי כל תקופה נמדדת לפי "המוזיקה של אותה תקופה" אם אני שומעת שיר ישן אני נזכרת בתקופה של אותו השיר זה דיי מגניב