דיון נוסף

לתקופה של גריז../images/Emo99.gif

כל הבנות לבשו שמלות יפות כאלה והבנים היו מהממים כאלההה זה נראה כזה כיףףףףףף

Wing Chan

New member
הרבה תקופות ושנים.

- שנת 1600, לחזור לסקיגהארה שביפן, לצפות (ולהשתתף) בקרב שהעלה את טוקוגאווה לשילטון. - שנת 793, לחזור ל- Lindisfarne שבאנגליה ולראות איך תקופת הויקינגים החלה בבזיזה הזו, סביר להניח שגם להשתתף בביזה ובהרג כאיזה יוהאן עצבני. -שנת 1066, שוב באנגליה בשני מקומות: פולפורד ולאחר מכן גשר סטמפורד. בכדי לראות איך רשמית (בערך) בשני הקרבות האלה הסתיימה תקופת הויקינגים. - גאליה של לפני הכיבוש הרומאי. - האימפריה הרומאית (על חלקיה השונים באירופה) לפני חלוקתה לאימפריה המערבית והאימפריה המזרחית. - שנות ה90 המוקדמות בנורבגיה, כשבלאק מטאל היה בלאק מטאל.
- זמן הדינוזאורים. כי שום טכנולוגיית 3D או סרט סטייל פארק היורה לא יוכלו להשתווה לזה. - 1967, מלחמת ששת הימים, בעיקר בירושלים. - 30 לאפריל (היומולדת שלי
) 1945 בבונקר של היטלר, לראות איך הבן זונה מתאבד. ועוד כול מיני שכרגע לא עולים לי לראש.

תמיר1991

New member
XDDD../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

"30 לאפריל (היומולדת שלי ) 1945 בבונקר של היטלר, לראות איך הבן זונה מתאבד"
אהבתי
תמיר.

לWorldcon כשרוברט א. היינלין עוד חי

ולשבת איתו ועם רוג'ר זילאזני על כוס קפה/תה לפני שאני הולך לקונצרטי פילק של Cynthia Mcquillin וJulia Ecklar. לאחת ההופעות של Dervish בארץ כי כשהם היו בארץ עוד לא היכרתי מוזיקה אירית. להופעה של קלטאן בקיסריה בקיץ האחרון שפספסתי כי היתה לי טיסה לחו"ל למחרת. לטיול של שלושה שבועות באירלנד עם חברים ומוזיקה טובה, כי לא היה לי כסף לעשות את זה פעם האחרונה שהייתי בחו"ל. לסשן המאסטרים במולי בלומז בפזטיבל האירי לפני שלוש שנים כי אז היה לי צבא. להר סיני כדי לראות מה *באמת* קרה שם. לצליבה, מאותן סיבות.

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifתקופת התנ"ך. מאברהם

עד הגלות. הכל. או אולי אני אסתפק ברק אליהו הנביא. אני חייבת לדעת מה הגובה של עץ רענן.
אבל חוצמזה, זו נשמעת תקופה מעניינת. לא הייתם רוצים להכיר את אלישע הנביא פנים מול פנים?

freshlama

New member
היי לכם.

הכי מעניין אותי היה להיות עם באך. ולהביא איתי תירגומון מהעתיד. ואם לא באך אז להיות נוכח בהופעה הראשונה של ELP ב-isle of משהו כשהם ביצעו לראשונה את תמונות בתערוכה בגרסה שלהם. ואולי גם באיזו הופעה של קינג קרימזון. ומבחינת מאורעות ולא מוזיקה, היה נחמד אולי להיות בחברת אנשים דגולים כשהם שינו דברים. אולי ליד הפיסיקאי בואר באחת מפריצות הדרך שלו. יכל להיות מגניב.

תמיר1991

New member
4.11.1995, עצרת ההמונים בכיכר,

כמה דקות לפני. זהו, ללא צל של ספק. תמיר.

ובכן, להמוני מקומות ותקופות!../images/Emo60.gif

*1917-שנות הארבעים בברית המועצות, כי זה פשוט מרתק לחוות את זה, אפילו אם זה לא חוויה נעימה משהו. *תקופת המנדט הבריטי בארץ. *51, ארה"ב, רק בשביל לראות בשידור חי את כל התגובות הזועמות על התפסן. *סיקסטיז, בתור זמרת ליווי של איזו להקת חימום בפסטיבלים אדירים. *ישראל, י"ח באייר תש"ח:} *שנות התשעים, כאן, כשכל הגדולים דאז הגיעו וכל ההתרגשות שלפני ואחרי ובזמן. *שנות השישים, שוודיה, הייתי רוצה לדעת איך אבא שלי היה בתור נער - אם הוא באמת היה בצד של הביטלס ולא של אלביס כמו שהוא טוען, ואם הוא באמת היה פרחח כזה
וגם כדי להכיר את סבא, כי הייתי ממש קטנה שהוא נפטר:X וכנ"ל כדי להכיר את סבתא מהצד של אמא. טוב, לא יודעת מה עוד.

noosh

New member
לסיקסטיז, כמובן.

סתם, לא, הייתי מתחילה בפורטיז שאחרי המלחמה, אני חושבת. סתם כדי להרגיש קצת אילזה (מקזבלנקה, כמובן) ואז, אממ, לפיפטיז - לרקוד סווינג וטוויסט וכאלה, ולחזות בקולנוע האמריקאי בתפארתו. וג'אז, כמובן. ואמנות מודרנית!! פופ ארט!! אה, שלמות. ואז לסיקסטיז, כי נו, באמת. אני זוכרת שפעם נסעתי עם אח שלי באוטו, והקשבנו לנו לפסקול של פורסט גאמפ, והוא פשוט הסתובב ואמר לי: "מה את עושה פה בכלל? תחזרי לסיקסטיז כבר!" (אז נכון, יכול להיות שהוא פשוט לא אוהב אותי, אבל שימו לב לאן הוא שלח אותי!) זה פשוט העשור שלי. בארה"ב. אפילו שאני לא אוהבת את ארה"ב. סן-פרנסיסקו, ליתר דיוק. ואז ללונדון לסבנטיז - פרוג ולא רק. סתם, יהיה מגניב. בכלל, לונדון וכאלה. וגם גיחות לארץ, כי גם כאן היה מגניב בסבנטיז, אם ידעתם להקשיב למוזיקה הנכונה. יוני רכטר, שלמה גרוניך, כוורת, גזוז, שבלול... היה טוב. אממ, זהו, על האיטיז אני מדלגת לגמרי ולניינטיז כבר הייתי, בערך. השאר לא ממש מעניין אותי, לא יודעת. מגניב ללמוד על זה, אבל לא באמת הייתי רוצה לחזור לתקופה הזאת.

Greebo

New member
שנות השישים..

הממ תקופה תמימה שכזו...בה אנשים ממש האמינו שניתן לשנות דברים : \ וכמובן לראות את הביטלס ושלל להקות אחרות בהופעה חיה..

היה לאחותי בזמנו ספר...

המדענים בסיפור נתנו לאימו של היטלר גלולה של היום שאחרי... היטלר לא נולד אבל המפלגה הנאצית עדיין עלתה לשלטון כי התנאים היו מתאימים. האם אתם חושבים שמציאות חלופית שכזו אפשרית?

freshlama

New member
ברור שלא

כל מיני תאוריות של חזרה בזמן. דברים כאלה צריכים לקרות כדי לשנות בסופו של דבר את העולם למה שהוא היום. ברצינות, אם היטלר לא היה נולד היה איזה בן זונה אחר. מלחמת העולם השנייה לא הייתה תוצר של היטלר אלא של הנסיבות. והיטלר היה השליח של הנסיבות.

הממ.

- 1986, סן פרנסיסקו, ארה"ב - תור הזהב של מטאליקה. - פירוק חומת ברלין - טיימס סקוור, בזמן שמודיעים על סיום מלחמת העולם השניה. - אנגליה, בזמן הקראת נאומו של צ'רצ'יל. בנוסף, הייתי הולך קדימה 30 יום, ל1.4.

למעלה