דיון נוסף

טוב, בהחלט הסיקסטיז-סבנטיז

מוזיקה מעולה, ילדי פרחים היפים-מזוהמים-מחבקי-עצים-אוהבי-ערבים-מלטפי-פרפרים, אהבה חופשית^^, חיים בקומונה וכל זה, נשמע סבבה. וכמובן שוודסטוק. חוץ מזה הייתי רוצה לבלות איזו שעה בצפייה בקרבות אבירים בימי הביניים המאוחרים. בכלל, מסע בזמן בעקבות אומנים נשמע לי נפלא, ומותאם אישית. ללכת לראות את המכשפות, הביטלס, לד זפלין, הצגות של שייקספיר, מוצרט, באך, לראות ציורים של הגדולים לפני שהיה צריך לשלם על להסתכל עליהם... גם לפגוש את ישו נשמע חביב למדי, בחור טוב הישו הזה. ו... הומ... הרבה, בקיצור P: למרות שהמסע בעקבות האומנות זה הדבר שהכי מושך אותי.

Dead promises

New member
הייתי רוצה...

לתקופת הפלמ"ח. אני יודעת, אני יודעת, פשוט "אה?!" אחד גדול, אבל עדיין. לבריטניה של הביטלס, ללא ספק. המממ.... היו לי עוד. אני לא זוכרת אותם.

אם הייתה לי מכונת זמן...

הייתי חוזרת לתקופת התנ"ך,לראות מה באמת קרה... גם לימי ישו הייתי רוצה לחזור, לראות מה באמת קרה...
הייתי רוצה לחזור לשנות ה-50'-60' כדי לראות איך הייתה ילדותה של אימי. זהו בערך... אבל, אם הייתה לי מכונת זמן, הכי הייתי רוצה לראות מה יהיה בעתיד. מה יהיה אחרי שאני אמות...מתי יהיה יום הדין ומתי יגיע המשיח(
)

סוף שנות ה-60 בארצות הברית.

הזכירו את זה כבר, אבל אני חושבת ששנות ה-60-70 שם היו מדהימות. הייתי רוצה לחזור בייחוד לפסטיבל וודסטוק, רק שההתמסטלות הייתה יכולה להתקיים רק לנוכח הפסטיבל עצמו.. - יום שישי, 14 במאי, 1948. כל כך הייתי שמחה להיות ליד הרדיו ברגע שבו הודיעו על הקמת המדינה.. - 2 ביולי, 2005, הייד פארק, לונדון. כן כן, לייב 8... ולחשוב שהייתי אמורה להיות שם. :X - שנות ה-80 המוקדמות בישראל, משהו כזה. איכשהו, הכל היה נראה לי הרבה יותר טוב מהתמונות, המכתבים והגלויות שההורים שלי שמרו.. סביר להניח שזה לא היה כך, אבל העבר תמיד נראה יותר טוב. :)

אה, כן.

להיות עם מצלמה ביום שבו צלבו את ישו, ולהוכיח לנוצרים המציקים שהרומאים עשו זאת, ולא אנחנו.

ailag

New member
לעתיד.

א. הוא יותר מעניין כי עליו אנחנו לא יודעים כלום ב. בעבר אפשר ליצור פרדוקסים וזה לא משהו ג. אני רוצה לגלות לאיזה מרחק אנחנו יכולים להגיע יותר מלחוות דברים שכבר קרו. ד. התקדמות טכנולוגית נורא מעניינת אותי ה. בעבר אין אינטרנט!

למעלה