דיון: עד כמה להשקיע?

CitizenErased

New member
דיון: עד כמה להשקיע? ../images/Emo3.gif

שמתי
לאחרונה ששניים מהקליפים הנחרשים ביותר בערוץ, החדשים של הקילרס ורד הוט צ'ילי פפרז, זה פשוט צילומים של הלהקה קצת מסתובבת פה ושם ועושה שטויות. שתי הלהקות מצילחות ברמה בינלאומית, לשתי הלהקות לא חסרים קליפים מושקעים (וכמובן גם כאלה שפחות), כמו לכל להקה. עם זאת קראתי בהרבה פורומים דווקא של מעריצי קילרס/רד הוט שהם רואים את הקליפים החדשים בתור מן עלבון שכזה, כאילו הלהקה לא משקיעה במעריצים שלה. ולעומתם יש כאלה שדווקא מעדיפים קליפים של כאלה על קליפים של מיי כמיקל רומנס או פלסיבו למשל, שהם באמת משקיעים ברוב אם לא בכל הקליפים שלהם. בהשקעה אני מתכוונת לרעיון מאחורי הקליפ, משהו מסויים, שקליפ שלם לא יהיה פשוט צילומים של הלהקה מסתובבת וכאלה. השקעה זה לאו דווקא כסף... ו2 הקליפים המוכרים ביותר של OK GO הם ממש דוגמא לקליפים מושקעים שלא עלו הרבה
אז מה דעתכם? מה אתם מעדיפים

M a a y a n K

New member
../images/Emo3.gif

אני מעדיפה קליפים מושקעים...זה באמת נותן הרגשה שהלהקה עבדה קשה והשקיעה את הכמה ימי צילום מייגעים, גם אם זה לא באמת בשביל המעריצים זה עדיין יותר נחמד... ואני חייבת להגיד שהקליפ של הרד הוט ממש מעליב...לדעתי לקח להם אולי 10 דקות לצלם אותו...הם אפילו לא היו צריכים יותר משוט אחד לכל הקליפ! אני בעד הקליפים המושקעים! יותר כיף לראות, לא?

Rose131

New member
שוט אחד זה הכי קשה,

טעות אחת וחייבים להתחיל מההתחלה, ואת יכולה לשיר במשך משהו כמו 10 שעות שיר של 3 דקות=\\ למרות שלדעתי הם עשו יותר משוט אחד וקצת רימו- יש כמה פעמים שהם כלכך קרובים למצלמה שרואים הכל שחור ואז אפשר לחתוך את השוטים ולעשות מרווחי בטיחות- כלומר, נגיד שיצאו לך 3 דקות מושלמת ואז נגיד אנתוני מפיל בטעות את המצלמה, ואז צריך להתחיל מההתחלה. אז במקום אפשר נגיד לעשות אחרי חצי דקה מקום חשוך שיהיה אפשר לחתוך בו בלי שישימו לב. קיצור, עד כמה שזה נראה 10 דקות זה יכל לקחת להם הרבה יותר..

CitizenErased

New member
מצד אחד זה נכון

אבל מצד שני איזה טעות הם כבר יכלו לעשות ? כאילו.. הם פשוט עומדים שם ומקפצים חח בכל מקרה, גם אם הקליפ היה ממש קשה לעשיה בסופו של דבר לא מראים את זה ואני חושבת שזה מה שחשוב כאן

Rose131

New member
להפיל את המצלמה או משוXD

נו, זה העיקרוןXD דיברתי רק על הקטע שזה וון שוט^^

M a a y a n K

New member
אני מסכימה...

עם הוואן שוט שזה ממש קשה...נגיד בקליפ של עברי לידר " זה לא אותו דבר", זה ממש קשה כי צריך לתזמן את הכל, אבל בקליפ הזה הם פשוט לא עושים כלום, איזה פשלה יכולה כבר להיות להם?

orw93

New member
ליפסינג../images/Emo205.gif

אבל גם את זה הם (ז'תומרת הוא-אנתוני) בקושי עושים. פעם ראשונה שראיתי את הקליפ הזה ממש התאכזבתי. הם עומדים שם ושרים כמו חבורת מסטולים
מה שגם אחרי קליפ כמו 'דני קליפורניה', זה כאילו הם חושבים שנגמרה העבודה הקשה. כי ביננו, גם 'סנו' לא היה מושקע במיוחד. כי לצלם מעריצים זה התפקיד של הצלם, ולהופיע זאת העבודה הקבועה שלהם.

Ellabll

New member
אחד הקליפים הטובים של שוט אחד

זה של החדש של סנאו פאטרול open your eyes

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif

לפעמים זה ממש מדכא
אחד הסינגלים האהובים עלי ותראי מה עשו לו... http://youtube.com/watch?v=I_0uOgP1XQ4 . פשוט רוע. קליפ שלם כזה.. תשקיעו קצת!! רד הוט עוד לפחות רואים משהו חח ומה לעזאזל הקילרס עושים בקליפ? הקטע שהם על האופניים ממש הצחיק אותי. "טוב אין לנו מה לעשות, בואו ניסע על אופניים"

ו/או.. ../images/Emo115.gif

"טוב אין לנו מה לעשות, בואו נעשה תחרות מי מוצא תאופניים הכי מוזרות ב10 דקות ואז נרכב עליהן בקליפ"

lestatgirl

New member
עזבי תאופניים, הפדופיליה

הילדים היפנים המסכנים האלה.. הצלקות הנפשיות שנגרמו להם.. ככה רוצחים סדרתים נולדים, כשנותנים לברנדון פלאוורס לעשות עלייך בייביסיטר וגם ההוא שנראה כמו עורב לא נראה לי עזר הרבה..

GoldenBabe

New member
עכשיו יהיו לי סיוטים ;;../images/Emo109.gif

ברנדון פלאוורז בתור בייביסיטר? אמא'לה X__X

Rose131

New member
המ..

זה יותר כיף באמת לראות קליפ שאת יודעת שעבדו עליו וחשבו על כל פרט ופרט ומה המעריצים יאהבו ומה יעביר את הרעיון של השיר ושל הלהקה(I'm not ok למשל מעביר בדיוק את הרעיון של הקטע של הנקמה של MCR..)

M a a y a n K

New member
!!!

איזה טלפתיה, זה הקליפ שחשבתי עליו בקטע של קליפים מושקעים...:))) חחחח....

GoldenBabe

New member
רוצה דוגמא לקליפ מושקע?../images/Emo109.gif

I write sins, not tragedies [שתקו] את יודעת כמה זמן לקח להם רק לאפר שמה את כל הרקדנים והניצבים? ולדאוג לתחפושות שלהם ושכולם יעשו הכל בזמן הנכון >,< רוצה דוגמא לעוד אחד? Miss murder [של AFI] ראיתי את המייקינג של הקליפ פעם באמטיוי, לקח להם די הרבה זמן לעשות את השוטים עם הארנבים כי הם כל הזמן ברחו XD ודייבי לא הסתדר עם הארנב [בקטע שהוא מחזיק אותו ועושה קול ממש מוזר]. יש כאלה שבאמת כל הקליפ זה רואים את הלהקה מנגנת באיזה מחסן או יותר גרוע - מקום לבן וגדול שאין בו שום דבר חוץ מהלהקה מנגנת שזה די חבל לעשות כזה קליפ [אהמ מכר אהמ, FLW].

למעלה