דיון: עד כמה להשקיע?

M a a y a n K

New member
כן...

יש הרבה דוגמאות לקליפים מושקעים ויפים, פשוט חשבתי על זה כי גם ראיתי את המייקינג שלו (נחשו באיזה ערוץ?)... וואו....חחח...זה בדיוק הזכיר לי שסבתא שלי ראתה במקרה את FLW והזדעזעה עד עמקי נשמתה ("מה זה? למה הם מתנהגים ככה?!") זה כל כך הצחיק אותי.....

Rose131

New member
היי,

את לא יכולה להגיד שהם לא השקיעו בפיימוס לאסט וורדס. עד כמה שאני שונאת את הקליפ ושהוא חסר טעם, בכל זאת- בוב פאקינג נשרף בשביל הקליפ הזה, ופראנק האינפנטיל התנפל על ג'רארד ועיקם לו את הרגל. אז הם כן התאמצו.

GoldenBabe

New member
אולי הם התאמצו../images/Emo109.gif

אבל הוא לא ממש מושקע.. כולה קליפ ב1.20 שגם אני יכולה לעשות לקחת להקה לשים אותם ב'מקום גדול ושחור', להגיד להם לנגן ולשיר את השיר ולסולן לעשות פרצופים ממש הזויים שנראים כאילו הוא על סמים, לשרוף את המקום והנה יש לי קליפ! מעניין מי הגה את הרעיון הכ"כ מקורי הזה...

Rose131

New member
לשרוף את המקום זה לא כזה פשוטXD

[כשתוכלי לשרוף מקום תגידי לי, יש לי כמה ניסויים באש שאני רוצה לעשות
]

GoldenBabe

New member
נועה../images/Emo109.gif

מוצאים מקום שאפשר לשרוף שופכים שם דלק או משהו דליק [העיקר לא יוגורט, אני וחברה גילינו שיוגורט חסין לאש!] לוקחים גפרור מדליקים זורקים לשם ובורחים בריצה מטורפת הנה לך, שרפת מקום!

orw93

New member
~מחשב~../images/Emo205.gif

המצאה גאונית של המאה ה-21, בה היום עורכים את רוב, אם לא את כל הקליפים. ואני כמעט בטוחה, ב-99%, שאת האש בFLW עשה המחשב.

new art riot

New member
מדובר באש אמיתית

(להבות דומות ניתן לראות בקליפ של oops i did it again של הקרחת
)

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

של הקרחת
יכול להיות שזאת אש אמיתית קטנה, ש"העצימו" אותה במחשב. אני לא חושבת שיש סיכוי, שזמרים יסכנו את החיים שלהם בשביל קליפ מסכן, שאפילו אין לו קונספט (לדעתי), ב"משחק" באש.

Rose131

New member
אז את לא מכירה את MCR.

בוב המשיך לנגן למרות שהרגל שלו עלתה באש והוא יצא משם עם כוויות קשות ברגל שבגללן נאלצו לבטל כמה וכמה מופעים. לא העצימו ולא נעליים. כן, הקליפ מחורבן וחסר קונספט(לדעתי לפחות), אבל אי אפשר להגיד שהם לא נתנו מעצמם הרבה בשבילו. וזאת כן אש אמיתית

לדעת כולם

טוב, אני לא מחשיבה את אלה ש"שיואוווו ג'רארד נושם שםםם!!111 זה קליפ מעולההההההה".

orw93

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

איזה מזל שלנשום זה בריא

Rose131

New member
יותר נכון נחנק.

ואיזה יום אחד אמא שלי כזה זיפזפה ושמעתי שמתחיל FLW אז אמרתי לה להשאיר ובאיזהשהו קטע היא כזה "אוי, איזה שיניים נוראיות יש לו!"

orw93

New member
אני גם לא מתיימרת להכיר אותם../images/Emo205.gif

אני נהנית מהמוזיקה שלהם ותו לא. אני מצטערת אם טעיתי. עוד פעם-רק אל תהרגו אותי.

SainTonix

New member
אז מוזמנת לראות את ההכנה של הקליפ

ולהחליט רק אז אם זה אמיתי או לא, ואם הכוויה שהייתה לבוב המתופף בגלל הקליפ הזה - באמת הייתה רצינית כדי לבטל כמה הופעות..

orw93

New member
שמע,../images/Emo205.gif

לא ראיתי שום הכנה של קליפ ולא שמעתי על שום כויה שהייתה/לא הייתי לבוב ועל ביטול הופעות. זה דיון. בדיון מביעים דעה. הבעתי את דעתי על הקליפ, בלי שום הכנה מוקדת ו/או צפייה בהכנה של הקליפ. אז אתה מוזמן להרוג אותי וזהו על זה שאמרתי מה שאמרתי.

t a o t a o

New member
שמעי,

אז לא ראית ולא שמעת, והנה, עכשיו סיפרו לך. זה דיון. בדיון מעלים דברים שהצד השני לא תמיד יודע בשביל לתת להם פרספקטיבה שונה על הנושא. את אמרת שלדעתך זה מחשב, וזו זכותך לחשוב ככה בלי ידע מוקדם, אבל זה פשוט לא נכון אז תקנו אותך. לפעמים דברים נקראים בצורה הרבה יותר ארסית מאשר הטון שהם נכתבו בו, אני לא חושבת שהיתה פה כוונה רעה.

GaIi4697

New member
תרביצו לה וזהו<__<

היא כולה חשבה שהאש לא אמיתית, מה כ"כ מפריע לכם בזה לזזל? תכלס, חרא קליפ, לגמרי מעפן.

למעלה