דיון: עד כמה להשקיע?

GoldenBabe

New member
נכון נועה../images/Emo109.gif

והוא גם נכווה? מסכן בוא נרוץ אליו ונחבק אותו חח סתם היום בארוחת ערב הם אמרו משו על אש והתחלתי להגיד שזה כמו בוב ממכרררררר ואז הם לא הבינו מה אני רוצה מהם O_O.

GoldenBabe

New member
אה לא../images/Emo109.gif

אחשלי הקטן התחיל להגיד שכשהוא יהיה גדול הוא יהיה במאי של סרטים ואז אמרתי שכשהוא יהיה גדול הוא יהיה בנאי כמו בוב הבנאי ואז זה הזכיר לי את בוב. לא חשוב XD.

BabyShambles

New member
אני גם די שונאת הקליפ הזה.

אולי כי יש בו משהו שמזכיר לי את גולד ליון של YYY'S ואני לא אוהבת שקליפים דומים אחד לשני. ואולי כי גולד ליון יותר טוב מFLW>_>

lestatgirl

New member
לפי דעתי

קליפים שמראי קטעי וידאו שצולמו ע"י הלהקה או חברים של הלהקה כשהם בסביבוב הופעות או סתם באולפן לפעמים טיותר נחמד מקליפ מבויים כי אפשר לראות את הלהקה עצמה את הכימיה בין חברי הלהקה וסתם צחוקים שהם עושים ואיך הם מתנהגים ביום יום (נגיד כמו dont look back של הlibertines מי היה חושב שפיט יגנוב מוירג'ן?!?) ועדיף נגיד ם כבר קליפ הופע לפחות שתיהיה הופעה אמיתית ולא מבויימת, נגיד כמו סאמבודי טולד מי של הקילרס או פיימוס לאסט וורד של מ"כר שבד"כ אני ממש אוהבת את הקליפים שלהם, את האחרון פשוט ממש לא הבנתי.. ושוט אחד זה ממש יפה אני ממש אוהבת, כמו נגיד הקליפ החדש של מקסימו פארקשזה כאילו קליפ הופעה עם טוויס אני אוהבת כאלה כמו נגיד וואט וולד סטיב דו של מומ-רא. וגם קליפים עם עלילה כמו נגיד של פאניק הם נורא נחמדים, ממש אהבתי את הקליפ של ליינג איז דה מוסט פאן (זה הקליפ עם הדגים נכון?.) למקרות שלא הכי בעולם הבנתי מה הולך שם ואיך הם עשו כזה דבר... ורעיונות מקוריים זה תמיד נחמד אבל אם כל הלהקות ינסו לעשות קליפים מקוריים כל הזמן, יהיה לךנו הרבה קלךיפים מגוחכים. והקטע שמעריצים נעלבים שהלהקה לא משקיע אני לא יודעת כמה זה נכון להעלב מכזה דבר, כי בסך הכל להקות מוציאות דיסק ונוסעות לסיבוב הופעות, אז לא תמיד יש זמן וכוח להשקיע בקליפ. וחוצמזה עם כמה שקליפים זה דבר ממש נחמד, להקה בסך הכל עושה מוזיקה הם לא שחקנים או משהו ויש להקות שלא נהנות לעשות קליפים. וחפרתי לנושא כזה קטן יחסית.

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif

חחח את האמת זה אפילו לא נקרא גניבה, בגלל שמותר להם לקחת את התקליטים שלהם בחינם

GoldenBabe

New member
כן ליינג../images/Emo109.gif

הייתי יכולה לחפור לך על הקליפ, אבל אני לא. ראיתי את המייקינג, האקווריומים מרובעים עם חור באמצע בשביל הראש שיוצר צורה של מרובע חלול הם התלוננו שזה כבד אין לאף אחד מושג מה הקשר בין השיר לקליפ, אבל טוב..

Rose131

New member
כע

לדה יוזד יש כזה קליפ והוא ממש אדיר, פשוט רואים אותם הולכים ועושים שטויות וגם קטעים מהופעות(אמיתיות, לא מבויימות) וכזה^^

CitizenErased

New member
אני גם אוהבת קליפים עם קטעים...

מהופעות, או קטעים של הלהקה סתם. כי זה כיף כזה. אבל קליפ כמו של הצ'יליז מצאתי ממש משעמם. ושל הקילרס פשוט מגוחך חח

sapir lee

New member
לדעתי

הכי טוב קליפים מושקעים, הם הרבה יותר טובים ויפים ועושים חשק לצפות בהם...ועוד יותר נחמד שהקליפ מספר איזה עלילה ואז צריך לראות אותו הרבה פעמים כדי להבין מה הקטע... וככה גם הלהקה גם די מראה כמה חשובים לה המעריצים, ושהם מוכנים להשקיע לטובתם... *מחכה לקליפ הבא של MCR*

Wild Eye Joker

New member
אני אוהבת קליפים מבוימים

משום מה, לא יודעת... כל הקליפים שיש מאחוריהם סיפור, שהקליפ הוא מן "סרט" קצרצר עם או בלי קשר לשיר עצמו זה ממש יפה. וזאת הסיבה שאני אוהבת מאוד את הקליפים של MCR במיוחד הלנה וi'm not ok... אבל לפעמים גם קליפים רגילים, לא מבוימים, סתם הופעה חיה, זה גם נחמד..

Ellabll

New member
מושקעים

אבל כאלה לא מובנים או שגורמים לך להגיד WTF?! זה הכי נחמד קליפים יכולים להרוס לך את השיר או לגרום לך להתאהב בפעם ראשונה שנתקלים בו בטלוויזיה, למשל, רובי של הקייזר צ'יפס שיר טוב אבל קליפ שגורם לך לברוח מהטלווזיה, אז הלך כל היופי והלכו עוד כמה מאזינים פוטנציאליים חדשים על הזדרך אפילו שהשיר טוב והלהקה. הקליפים האהובים עליי אלו בעיקר של בק (שמביים את הקליפים שלו בדרך כלל) ושל הקיור שתמיד מצחיקים ומסוממים מהתחת, וזה עובד, לראות רוברט מיוסר רוקד בבריכת גומי עם תינוקות יפניים זה בהחלט משהו מרטיט לבב. גם לרדיוהד יש קליפים טובים (קנייפ'ס אווט זה אחד הקליפים). גם לבלר יש קליפים מעולים, סיגר רוס, אינטרפול, פאלפ, ראמונז (שהיו בין הלהקות הראשונות שעשו קליפים ושהופיעו בMTV), קאזאביאן, ביורק, פלאמינג ליפס, קינגז אופ ליאון, מקסימו פארק, פיוצרהדז, לילי אלן, מובי, קווינז אופ דה סטון אייג', סטרוקס, פרנץ פרדיננד, ספיטו באנד, הייבז, טניישוז D... גם קליפים של הופעות עובדים טוב אם הם ערוכים טוב, נגיד רוק'נ'רול סטאר של אואזיס, כשראיתי אותו פעם ראשונה ישר אמרתי "ואו!" אבל צריך להיות להקה חזקה על במה בשביל להעביר את זה ובמאי טוב. תכלס זה לא מעליב אם הקליפ לא מושקע, סתם כזה עוד קליפ\להקה בטלוויזיה, וחבל כי תשתעשע עם הקליפים שלך והבמה שניתנת לך. במיודח היום שזה נכנס "לאופנה" עם הטכנולוגיה.

new art riot

New member
אוייי why can't i be you!

כמה זמן לא ראיתי את הקליפ הזה, אני חולה עליו

CitizenErased

New member
רדיוהד...

הם דוגמא מושלמת לקליפים הזויים ומושקעים. רוב הקליפים שלהם פשוט גורמים לך לחשוב "?!?!?!" ולא חסרים להם קליפים שהיו ממש זולים מבחינה כספית אבל הרעיון וההשקעה מאחוריהם פשוט אדירים

למעלה