מסקנות
ובכן, לדעתי, מבין שתי הגירסאות הללו, הגירסה שארטורו ב' הוא הארטורו האמיתי הרבה יותר הגיונית ולכן אני תומך בה. לדעתי, הארטורו שירד במדרגות הוא הארטורו האמיתי ואם לוקחים בשחבון את הקרב בסוף הפרק אז שהרי ארטורו האמיתי הוא זה שגלש בסופו של דבר. אבל למרות שניתן לדעת מי מבין שני הארטורואים ניצח בקרב אסור ממש להתייחס לקרב כמשהו קובע, אחרי הכל, מפיקי הסידרה לא התכוונו שיהיה קל לדעת מי ניצח בקרב. לכן, הדרך בטוחה ביותר לדעת איזה ארטורו גלש בסופו של דבר היא לבחון את ההתנהגות של ארטורו בפרקים שבאו אחרי הפרק PTSS (תסמונת פוסט טראומת הגלישה) אך כפי שציינתי בשירשור קודם בפורום הזה, הדבר לא פשוט כל כך כאשר מדובר בפרקי העונה השנייה. האם אתם רואים בסדר ההפקה של הפרקים כסדר הנכון לצפייה: 1 - Time Again and World 2 - El Sid 3 - Into The Mystic (היה אמור להיות מופק ראשון אך פוקס לא רצתה בהתחלה שישודר ראשון, לאחר מיכן הדבר סודר) 4 - Love Gods 5 - The Good, The Bad & The Wealthy 6 - As Time Goes By 7 - Gillian of the Spirit 8 - Obession 9 - Invasion 10 - Post-Traumatic Slide Syndrome 11 - In Dino Vertias 12 - Greatfellas 13 - The Young and The Relentless או שמבחינתם הסדר בו פוקס שידרו את הפרקים (הסדר של AXN וזה שנמצא במארז ה-DVD) הוא הסדר הנכון: 1 - Into The Mystic 2 - Love Gods 3 - Gillian of the Spirit 4 - The Good, The Bad & The Wealthy 5 - El Sid 6 - Time Again and World 7 - In Dino Vertias 8 - Post-Traumatic Slide Syndrome 9 - Obession 10 - Greatfellas 11 - The Young and The Relentless 12 - Invasion 13 - As Time Goes By אני כבר הבאתי את ההמלצה שלי לגבי מה שאני חושב שהוא הסדר הנכון לצפייה אבל זו רק הדעה שלי (+ אני עובד כרגע על רשימה נכונה יותר שאני אפרסם בסוף העונה). אם אתם חושבים שסדר ההפקה של הפרקים הוא הסדר הנכון, האם אתם חושבים שארטורו הכפיל יכול להיה עדיין לרמות את הגולשים כאשר הוא לבש את קולר האמת בפרק "בדינוזאורים נבטח"? האם אתם חושבים שהתנהגותו של ארטורו בפרקים "החברה הטובים" ו"צעירים חסרי מוסר" מעידים משהו על ארטורו או שאנו סתם רואים את ארטורו הישן והטוב מתנהג בעצבנות? מה דעתם?