דיון פתוח לגבי איזה ארטורו הוא באמת ארטורו?

cundason

New member
בעקבות "בגידה"../images/Emo58.gif

כמו שציינתי כבר,החלטתי לעקוב ביתר שאת אחר הפרקים בעונה זו,עד למותו של הפרופסור.. ובעקבות הערתו של גלבטרון,הרי ברור שפרק "הבגידה" אמור למשוך יותר תשומת לב מהשאר,בגלל שכאמור (על ידו
) זהו אחד משני הפרקים היחידים שהפיק טרומה בעונה.. ובכן לצערי הרב מאוד עקב בעיות טכניות לא הצלךחתי להקליט את הפרק..
למרות שניסיתי לעקוב אחרי כל תנועה ותנועה של הפרופסור הבריטי (והיו לא מעט מקרים,הפרופסור תופס חלק די נכבד מהאירועים בפרק) לא מצאתי משהו שיכול לשמש ראיה חותכת ואמיתית. כמה שאלות (אולי גלבטרון יוכל להעיר את עיני) -הדבר שהכי משך את תשומתהלב שלי: לוגן מספרת לגולשים על מותו של ארטורו של העולם הזה.לדבריה,הוא קפץ למערבולת על מנת לנסות את הגלישה,וזאת למרות שהמכונה עדיין לא הושלמה. ארטורו שלנו (ואולי לא שלנו
) מגיב בתמיהה גדולה ואומר "באמת? כמה מוזר!". ברור כי הכוונה היא שהפרופסור אינו מבין איך התאום שלו בעולם זה קפץ טרם זמנו למערבולת,אנחנו יודעים שהכפיל לפחות לא נהג כך,ולכן הוא לא מבין איך הכפיל שלו בעולם מגיב הפוך ממנו. השאלה שלי: האם אנחנו יודעים בודאות אם הפרופסור של "ארץ פריים" היה נוהג כך או אחרת? -האם ניתן ללמוד משהו מיחסו או משיחותיו של הפרופסור עם אשתו משהו? -האם שתיקתו של הפרופסור לנוכח הסבריו של קוין (הלא נכונים בעליל) על הטיימר של לוגן, והעובדה שעל הפרופסור הוא בטוח לא עבד, מלמדת אותנו משהו? היו לי עוד שאלות,כשאזכר אכתוב:)

גלבטרון

New member
דווקא בפרק זה לא ראיתי "רמזים"

ארטרו תהה למה הכפיל שלו קפץ לעצמו אל תוך המערבולת במקום לשלוח דבר דומם לפני כן. הרי זו לא התנהגות של מדען בכיר וזוכה פרסים. ושתיקתו של ארטורו לגבי מעשיי קווין גם כן, לדעתי, נועדה לא לפגוע לשווא בווייד ורמי.

cundason

New member
בעקבות "השומר"

היום הפרק השני אותו ביים טרומה,ובו כמובן (סופסוף לא צריך לשים סימן ספוילר
) מתגלה עובדת המחלה הסופנית של ארטורו. כמובן שרבים רואים במחלה הזו כסימן לזה שהפרופסור הכפיל גלש איתם וזאת על מנת שיוכל לראות עולם לפני שימות.. מצד שני,בפרק הוא דווקא מעדיף להשאר בעולם "בית החולים" ולא להמשיך לגלוש.. כמו כן יש דווקא שרואים בכך סימן שדווקא הוא הפרופסור האמיתי והמחלה נגרמה לו ע"י השתל ששתלו בו הקרומגס (למרות שבהמשך מתברר שלא בו הושתל השתל).. חוץ מזה יש גם מה שאני זוכר שהזכרת בעבר-העובדה שבפרק הפרופסור אומר שהוא צפה במשחק הפוטבול הראשון בחייו ,למרות שבאחד הפרקים הראשונים הוא וקווין מנהלים שיחה שלמה במונחי פוטבול (שימו לב שבפרק הוא מתבלבל במונח פשוט כמו "קבוצה" במקום "יחידה"..) עוד משהו? האם הוזכר בעבר כי הפרופסור כבר קפץ בנג'י? שהוא לא אוהב מוצארט? שהוא יודע מה זה משקה "לקפוץ למיטה"?

למעלה