Michalush MI
New member
../images/Emo216.gifאוי, אני לא טובה בנושאים כאלה..חח
כי תמיד יש לי תשובה אחת. שחוזרת על עצמה מסחור=חשיפת יתר
. סתם נו, מה אני יכולה להגיד?, אני שומעת בעקביות את MCR המון זמן. ולא את ביפי, או לוסטפרופטס, או FOB. MCR זאת אחלה דוגמה ללהקה ששינתה את הסגנון שלה. מ"בולטס" שהוא אלבום מוזר, לא רגיל, שאחרי חרישה מאסיבית מגלים כמה הוא טוב באמת. ואז כולם היו בשוק. מה לעזאזל קרה להם בTBP?!. אה, כן, הם לא יכולים להתקע עם אותו סגנון. וזה לא שTC הוא רע, להיפך, הוא פשוט מעולה
. TBP שונה, ואני לא חושבת שזה בגלל לחצים מההפקה או מ"וורנר". פתאום שמנו לב שבTBP יש פזמון!, זה כבר לא פאנק-רוק אגרסיבי ומהיר
הם פשוט שאבו את כל האלבום שלהם, ההשראה הכוונה, מלהקות אחרות ושונות(פינק פלויד, קויין..) שהם הושראו מהם בTC(איירון מיידן..ועוד כאלה ששחכתי
). אני חושבת שTBP הוא מעולה ברמות-על ושם באמת התאהבתי בMCR. ולא אכפת לי ממסחור.(כל עוד הם לא יפרסמו לי קולה או משהו
) אבל היי, אני נראית לי יחידה מרבים שמכחישים כל קשר לTBP
. טוב, לגבי לוסטפרופטס. שמעתי את החדש ואת הקודם. אני אגיד שאת החדש שמעתי קודם. ונורא אהבתי. אפילו את אחי. המיוזר מיכרתי אליהם
. הוא אלבום ש-ו-נ-ה בעליל מהקודם וזה נורא מוזר לי. הבנתי שזה לחצים מההפקה?, אהה, טוב. אבל האלבום הזה קליט בצורה מטורפת. כשאת הקודם לא אהבתי בכלל
. FOB. אוי אני לא מתה עליהם. רק הסינגלים טובים באמת, לפי דעתי(מיכל בורחת
). ותכלס. כל המעריצים האלה שנפגעים מהשינוי של הלהקה האהובה עליהם. נסו להבין את הלהקה ואת השיקולים. אם אתם מעריצים אמיתיים..
כי תמיד יש לי תשובה אחת. שחוזרת על עצמה מסחור=חשיפת יתר