דיון!

GrEeNwOmAn

New member
דיון!../images/Emo29.gif

האם הדרכתם פעם? איך, לונג' או קבוצה? מתקדמים או מתחילים? ספרו על כך... ו... האם אתם מתקדמים בחוותכם או באמצע או מתחילים?

TauraMan

New member
כן../images/Emo20.gif

הדרכתי הרבה פעמים. רמת השיעור תלויה ברמת הילד. ואני בין המתקדמים.

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לדיון...../images/Emo29.gif

האם הדרכתם פעם? כן. איך, לונג' או קבוצה? שניהם. כל יום שישי לונג'. ופעם או פעמיים הדרכתי קבוצה. מתקדמים או מתחילים? הקבוצה שהדרכתי הייתה באמצע. ספרו על כך. אין לי כוח לספר... ו... האם אתם מתקדמים בחוותכם או באמצע או מתחילים? באמצע אבל נוטה מאד למתקדמים, אז מתקדמים, שיהיה...

שטויות

אויש, תפסיק\י לזבל את המוח... לא היו נותנים לך להדריך קבוצה בחיים אם אין לך תעודת מדריך, אלא אם כן את\ה רוכב ברמה גבוהה, וכמו שאמרת בעצמך - את\ה לא... ואם היית מדריך\ה, אז הילדים בחיים לא היו מקשיבים לך, כי הם לא מעריכים אותך, בגלל שאת\ה לא רוכב\ת ברמה...והם צריכים או יותר נכון מעדיפים מודל ברמה גבוהה, כדי להרגיש ביטחון בהוראות שנותנים להם... כל זה יכול להיות שגוי, אם תגיד/י שאת/ה רוכב/ת באיזשהי חווה דלוחה וחובבנית באיזשהו קיבוץ...אבל משום מה לא נראה לי... אז מספיק לזבל את המוח ולנסות לעשות רושם... תודה.

טוי בוי

New member
אפשר להגיב יותר יפה...../images/Emo60.gif

ולהשאיר את אותו הענין... ועמק זוהר היא אחלה חווה איפו שהיא רוכבת אז אל תומר שטויות!

אז ככה...

"איפו" כמו שכתבת, כותבים עם ה' בסוף, ו"תומר" כותבים עם א' במקום ה-ו'... אז אל תנסה לכתוב דברים גבוהים שאתה לא יודע לכתוב...אבל נתעלם מהדיסלקטיות.... אם תחזור להודעה שלי, ותנסה להבין את השפה הדי פשוטה שכתובה שם, תראה שכתבתי ש ל-א נ-ר-א-ה ל-י שהיא רוכבת בחווה דלוחה... אז להבא, תבקר ביקורת בונה, או שאל תבקר בכלל... נ.ב אני אשתדל לכתוב בשפה יותר פשוטה בהודעות הבאות שלי, כדי לא להפלות אותך...גם לך מגיע להבין...

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifלא ממש בערך...

בקיטנה בפסח היה לנו ילד מאוד בעיתי שנתקע עם ג'סיקה הפונית בכל הסוסים ופשוט עשה מה שבא לו ולא הקשיב אז אני עשיתי לו לונג' במרכז המנג'. ועבדנו על טרוט ויציבות 20 דקות ושיית הדריכה את השער אני עשיתי לו לונג' ושמרתי עליו תוך כידי שיעורון כזה...
היה ממש נחמד והוא היה ממש טוב בסוף
בחופשים יש לנו קיטנות עם קבוצות ואני מובילה סוסים ומתקנת את הילדים שאני איתם לא מדריכה...
מתקדמים אני לא מדריכה אני נותנת עצות עם מבקשים ממני ואני באיזור..חח אני חושבת שאני מתקדמת
אני לא אוהבת להעריך את עצמי

RoNy S

New member
אני לא הדרכתי...

אלא אם להוביל ילדים בקיטנה נחשב...חחח קיבלתי מאה בעבודת חקר על סוסים!!!!!!!!!

niko girl

New member
לא ממש הדרכתי.../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

עשיתי חימום לאיזו שהיא קבוצה. ולקבוצה מתחילה. והיה בסדר.לא ידעתי את השמות אבל איכשהוא הסתדרתי. אני בין המתקדמים יש קבוצה יותר מתקדמת ממני.

אני לא חושבת שזה רעיון טוב לתת

לילדים להדריך כי פשוט אין להם מספיק ניסיון... אני גם חושבת שחווה שנותנת לילד להדריך היא לא רצינית..! אני בין המתקדמים... אני עושה לפעמים שיעורי רכיבה בקבוצה והמדריכה שלי שמה אותי בקבוצה של הילדים הכי מתקדמים...

S H I L G I

New member
מסכימה עם רעות וגם..../images/Emo29.gif

מבחינת הביטוח צריך שהמדריך יהיה מעל גיל 18

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifמסכימה איתך ב-100%!!

זה לא בטוח מיקצועי או נכון כי הילד יכול ללמוד מלא טעויות! אני לא עושה יותר מלונג' בקיטנות ליד שירית שמתקנת אותי עם מריך כאילו בתוך המנג'...

S H I L G I

New member
לא הדרכתי בחיים...../images/Emo29.gif

אני לא מסתדרת עם ילדים קטנים

נטע?!

את?! לא מסתדרת עם ילדים??? אני עושה שיעורים מידי פעם, לא רישמית... לילדים בהובלה... כשאני מובילה אני בעצם עושה שיעור, אומרת לילדון מה לעשות עם הרגלים, הידיים וכו'.
אני מסתדרת כל כך טוב עם הילדים!!! חצי מהילדודס מתים עלי ואת האמת? אני חולה עליהם!!! הם כאלה חמודים!!!! חוויה רוצים שאני אספר? זה קצר...
______________________________________- הובלתי בשיעור עם עוד 2 מתנדבים ואחד מהם ממש לא מנוסה. הוא קופץ 90 ועדין לא יודע לשים גומי לסוס!!!!
ארררג.... אקיצר ילדון שאני אוהבת נורא נורא עלה על הפונית (הוא קטן, בן 6, עם בעיות שמיעה= על מכשירים), והיא התחילה ללכת והמוביל האידיוט לא שם לב בכלל שהיא זזה וןהילדון נפל והוא אפילו לא בכה!!! איזה גיבור חמוד! אז הוא לא הסכים לעשות ריצה (טרוט) ועל כל דבר אמר "לא" אז רעות שלחה אותי שאני אוביל אותו, ואיזה חמוד! אני שואלת אותו "אתה רוצה שנרוץ קצת?" אז הוא כזה "לא" ואני כזה אומרת לו "אל תדאג, אני כאן לידך אני אחזיק אותך ואתה לא תיפול! מבטיחה!" ואז הוא כזה הסכים... איזה חמוווווווד!!!!! חחח....

TauraMan

New member
חחחח צודקת..../images/Emo20.gif

לי אין בעיה כל עוד הם לא נודניקים..

מסכימה עם כל מילה!!

ילדים קטנים זה דבר שכשאני נמצאת ליידו זה אומר הרבה פסיכולוגיה לעצמי בנוסח של:" תרגעי, את צריכה להיות סבלנית איתו גם אם הוא אדיוט ועולה לך על העצבים ובא לך להעיף עליו נעל" וכולל גם להחזיק לעצמי חזק את המכנס כדי שהיד שלי לא תעוף למקום אחר.... שיעורים אני לא ממש מדריכה אבל במלון(כשבאים ילדים מהמלון לחווה) אז אני מוליכה ומתחילה כזה לדבר עם הילדים ולהסביר להם (מתוך אילוצים בלבד! אני שונאת ילדים קטנים וסתומים!) ואז זה מה שאמרתי קודם...וזה כולל גם לומר לעצמי: "מסכן____(הסוס שעליו הילד רוכב) הילד האידיוט הזה לא מפסיק לתת לו מכות בפה...ולצעוק כמו מפגר....הלוואי שיעיף אותו..."

RMXXX

New member
טוב עכשיו גיליתי תפורום הזה גם

בנוסף לפורום הסוסים...
יוצא לי הרבה לעזור להדריך, בדרך כלל ילדים קטנים שזה לא מסובך מדי(מה לעשות זה לא התחום שלי..) ופעם הייתי עושה לרוכבים המתקדמים יותר שרצו ללמוד רכיבת ג'וקי(ושגעו אותי על זה) אז נתנו לי לעשות להם שיעורים על המסלול, זה כיף כי אתה רץ עם עוד סוס לידך ופשוט מלמד את הילד תוך כדי פתיחה מטורפת, אבל גם מסוכן תאמת, אף אחד מהם לה המשכיך אחרי רכיבה אחת כי פשוט פחדו מזה...
בסגנון שאני רוכב אני הכי מתקדם החווה... אני היחידי!

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifהיי מי זה?!

אני אלה אני רוכבת 6 שנים אינגליש בג'וקי קלאב שברשפון

למעלה