חלאס...
אין לי כח להרחיב תקראו את מה שכתבתי בפורום סוסים יש שם בערך הכל על מרוצים... אבל רק שאלה אחת, מאיפה הקרצת את התאורייה המעניינת שלך על סוסים בטבע? עשית על זה מחקר אולי? תשתף אותנו.. אל תגיד דברים ששמעת ואתה לא בטוח בהם, יש סוסים שרצים הרבה יותר מ5 שנים! סוס ההרבעה שלנו( טורברד טהור) היה הרבה יותר שנים במרוצים, וכך הרבה סוסים אחרים שהיו אצלנו, אני מכיר סוסים שרצים יותר מ10 שנים, ואני מכיר אישית לא משמועות-רכבתי על רובם. ואני יכול להגיד לך ש900 מטר לא גורמים לסוס מרוץ להזיע אפילו, וגם תפסיקו עם המחשבה הזאת שכל אימון זה כמו מרוץ, באימונים בחיים לא פותחים כמו במרוץ אולי חצי מהמהירות, ומרוץ יש פעם בחודש שרק בפעם הזאת יוצא לסוס לרוץ, אני מזמין אותך לחווה שלנו לראות סוסי מרוץ לשעבר שעכשיו רוכבים עליהם לקפיצות והם בסדר גמור בלי שום בעיות, 90 אחוז מהסוסים שלנו הם כאלו וכולם היו אלופים בעבר(במרוצים) הם לא רצים רק מסיבה אחת- הם לא מספיק מהירים בשביל לנצח, ולא בגלל שהם לא יכולים לרוץ, לא חוכמה להגיד שבדרסג' רוכבים על סוסים עד גיל מאוחר, כי גם סוס בן 18 יכול לעשות את התנועות של סוס בן 3, אבל סוס בן 18 לא יכול לרוץ כמו סוס בן שלוש. הסוסים הכי זקנים שתראה במרוצים הם בגיל 12-13, וזה אומר שהם רצו לפחות 9 שנים!