דיון!

RMXXX

New member
לא תקפתי אף אחד...

לא צריך לקרוא שום ספר כי אני מכיר את זה מספיק טוב, ואם לא הבנת אותי, התכוונתי לכל אלה שלא מכירים את זה מנסיון אבל אומרים דברים שהם שמעו וככה רק נותנים לזה שם רע ואנשים אחרים שלא מכירים גם מאמינים להם. אני יכול להבטיח לך שבארץ אף אחד לא בתחום הזה בשביל הכסף, כי אין רווחים מזה בארץ רק הפסדים ואלו שמהמרים הם קבוצה קטנה וסגורה. ובחול נכון שיש כאלו שעושים מזה הרבה כסף, אבל כולם הגיעו לזה כי הם היו קשורים איך שהו לענף הסוסים ואז התחילו לגדל אותם, כלומר מאהבה, אני לא חושב שיש מישהו שאמר יום אחד בבוקר "ואללה זאת דרך טובה להרוויח כסף לגדל סוסי מרוץ, אני ילך לקנות לי כמה". והסיבה היחידה שבעלי הסוסים לא מאמנים את סוסיהם זה בגלל המקצועיות של התחום הזה, בעל סוס יכול לשקול 80 קילו, אחד כזה שירוץ עם סוס ישבור לו תגב תוך שבוע, זו הסיבה, ויש הרבה ג'וקים שהם גם בעלי הסוסים. ויש גם הרבה בעלי סוסים שהם ג'וקים לשעבר שלא מתחרים כבר והם מאמנים לבד... אני יכול להגיד לך שאני מכיר את רוב הג'וקים בארץ וגם הרבה בעלי סוסי מרוץ, רכבתי עם כל הג'וקים בערך ואני יודע שכולם חולים במחלה הזאת של אהבה לסוסים. אם לא הם לא היו בתחום הזה כי תאמין לי הם לא מרוויחים הרבה, קופאית בסופר מרוויחה יותר מג'וקי בארץ.

zohark

New member
סליחה, אבל:

לא ניסיתי להראות שהדרסז' הכי טוב. בגלל זה הבאתי גם דוגמאות מקפיצות אז בבקשה לרדת ממני ולפני שאת מתחילה להתעצבן תקראי פעמיים את ההודעה. ניסיתי להראות שלדעת סגנון המירוצים הוא התעללות ולא זרקתי עובדות באווי אלא אמרתי את הטיעונים שלי. השתתפתי בדיון והגבתי לדברים שאנשים אחרים אמרו. אז בבקשה אל תגידי לי מה לנסות או לא לנסות להראות כי אם את מאמינה בענף אני ייתן לך את כל הקרדיט, אבל זה לא אומר שאני גם צריך לאהוב אותו אז אני ימשיך להגיב ולהגיד מה דעתי מת שייתחשק לי.

ברור שתמשיך להגיב........

זוהי דעתך רק התגובות שהיו להודעה שלך ולשל הג'קוי היו עוקצניות בחלקן ולכן כל העסק נמחק כדי שלא ימשיך...... לא נטפלתי אלייך או משהו... אני רק לא רוצה שיתחילו הריבים על הסגנונות שוב......

אני רוכבת בגליל ים ואני מתכוונת

לעזוב כי זאת חוות ווסטרן ואני רוצה להתחיל אינגליש...

טוב תקשיבו אנשים..........

מחקתי כמה הודעוץת אני מתחילה לשמוע קצת עוקצנות בקשר לעיניין הסגנון (חשבתי שהתגברנו על זה כבר...) כל אחדחושב שהסגנון שלו הכי טוב ובצדק ואתם מוזמנים להתווכח ולהסביר אחד לשני אבל לא בעוקצנות ("או יותר נכון שהסוסים מתים עליהם!") אלא באמת בניסיון להעביר לשני את הידע שיש לכם או את הדעות! מבלי להיתנשא או לתת לאחר להרגיש כאילו הוא טיפש בנושא!.... באמת.....

krin88

New member
אהה כן?

וכשאמרת שדרסז זה משעמם זה לא היה עוקצני?!?......

Shai Felton

New member
בגלל זה היא מחקה את זה../images/Emo174.gif

כי זה הגיע למצב לא יפה.

RMXXX

New member
תגידו לי מה קרה לכם?

אתם אולי שוכחים אבל זה פורום "רוכבים צעירים" ומה זה אומר? שכולנו רוכבים, לא משנה איזה סגנון אבל רוכבים, אז אולי תפסיקו לריב על איזה סגנון יותר טוב כי כל אחד והאהבה שלו. אתם החלטתם שמרוצים זה התעללות,סבבה, אז אני רוכב ש"מתעלל" ובכלל לא אוהב סוסים, "רק בשביל הכסף"...
אם זה מה שאתם רוצים להאמין.. אבל למה להכניס לזה את הדרסג' או כל סגנון אחר? אתם שמעתם אותי אומר שדרסג' פחות טוב? בסך הכל שיתפתי אותכם בידע שלי על מרוצים ומי שרוצה יאמין לי. לא השוותי את זה לשום סגנון אחר. תחשבו קצת ותזכרו באיזה פורום אתם...

אתה כל כך צודק

לא תמיד צריך להשוות משהו לסגנון שלכם בישביל לבחון אם הוא טוב או רע.... לא הבנתי בכלל למה דרסאג' עלה בשיחה בכלל.... מה כי זה איבעי לסוס?? וכל השאר לא?? הבנו את זה... יש המון דברים שהם לא טבעיים לסוס ואנחנו עושים לו בכל מקרה.... ואני חושבת שבפעם הבאה אפשר לנסות לדבר יפה (אני מדברת גם על עצמי!) ולהסביר אחד לשני ולא "כמה מתערבים שלא ידעת בככלל...." טוף?

יקירי... ../images/Emo39.gif

כל אחד רוכב את הסגנון שהוא אוהב, הוא מוצא שהסגנון מתאים לו ולסוס. אי אפשר ללמד סוס לעשות דבר שהוא לא רגיל אליו בטבע! אין דבר שכזה... מצטערת! סוס לא יכול לעשות דבר שהוא לא עושה בטבע. סוס פותח בגאלופג בטבע גם כשיש טורף, בטבע הוא גם עושה פסאז' ועוד ועוד מעולם הדרסאז'...
ככה שאין דבר כזה מקצה שבו מאלצים סוס לעשות משהו שהוא לא יכול\יודע. כך גם בקפיצות ברינדרוס ובכל המקצים שיש! |חיבןק| לכל הרוכבים ולכל אוהבי הסוסים שיש!

dearanita

New member
את מנסה לרמוז משהו לכיוון שלי?

אני לא הייתי עוקצני בכלל תבדקי את עצמך שוב ואם כן התכוונת אלי אז אני מחכה להתנצלות

dearanita

New member
אני כתבתי את זה אבל...

אין פה שום עוקצנות כלפי רוכבי המירוצים אולי כלפי אנשי המאפיה גם זה בספק... סתיו מותר לפעמים גם להיות ציניים זה לא נקרא עוקצנות ואני עדיין מחכה להתנצלות

טוי בוי

New member
דיראניטה-

זה רק אומר שאתה חושב שעקצת אנשים/ סגנונות "על ראש הגנב בוער הכובע...."

למעלה