דיון

niko girl

New member
דיון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

מה יותר קל לסוס לעשות? ג'וג או טרוט? נמקו. ג'וג או קנטר?נמקו. טרוט או קנטר?נמקו. מה מוציא לסוס יותר טוב את המרץ? ג'וג או טרוט? טרוט או קנטר? מה יותר מהיר? טרוט או קנטר? גלופ או קנטר?

niko girl

New member
וכמובן לנמק בהכל! ועונה../images/Emo70.gif

מה יותר קל לסוס לעשות? ג'וג או טרוט? ג'וג. בגלל שטרוט זה תנועה יותר מאומצת. וקשה לסוסים לעשות אותה. ג'וג או קנטר? קנטר כי זה מקצב בעל 3 פעימות. טרוט או קנטר? קנטר אותו הבר כמו ג'וג כאילו אתו נימוק. מה מוציא יותר טוב לסוס את המרץ? ג'וג או טרוט? טרוט כי זאת תנועה יותר מאמצת ויותר קל לו לעשות ג'וג. טרוט או קנטר? טרוט בגללש קנטר זאת תנועה הרבה יותר קלה מטרוט. מה יותר מהיר? טרוט או קנטר? אותו הדבר. גלופ או קנטר? גלופ.

אסף 1989

New member
ישנו

טרוט שהוא יותר מהיר מקאטנר וישנו קאנטר שהוא יותר מהיר מטרוט.

אסף 1989

New member
הסבר חוזר

יש קאנטר שיותר מהיר מטרוט ויש טרוט שיותר מהיר מקאנטר, מה קשה להבין?????

Shai Felton

New member
אוף לא משנה../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

niko girl

New member
כלומר?

ההסבר שלי... נכון יש לופ, ויש קאנטר. אז טרוט יותר מהיר מלופ וקנטר יותר מהיר מטרוט וכך גם גלופ יותר מהיר מטרוט.

אסף 1989

New member
אבל יש

גם סוסים שהטרוט שלהם מאוד מהיר ויכול לעבור מהירות של קאנטר ולא לופ.

niko girl

New member
יש....אבל מעטים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

niko girl

New member
בסדר.

הם גיזעים? או מעורבים? גם אני כמירה סוסים כאלה. **אהם**שוחר**אהם** אבל הוא אל קווטר גיזעי. הוא בכלל לא נראה לי קווטר הוא הסוס הכי לא בנוי טוב בעולם כולו! אבל הוא מה זה חמוד! אבל קווטירם אני לא כל כך מכירה.

אממ

לא דיברנו כאן על איזה גזע הם.. דיברנו על מהירות.. אבל אם את שואלת אותי לא ראיתי קווטר גיזעי שהוא מאמת מהיר..

אסף 1989

New member
בקשה

לכל אלו שאמרו שהקווטר הוא לא אטלתי ועגלה ולא יכול לעשות דרסז' וקפיצות שיסתכלו פה: http://www.mypet.co.il/mypet/articles/articles.asp?id=14&category=5 אבל אני חושב שאתם בטח לא תסתכלו כי אתם אטומים וסרי סבלנות. אם תקראו הכל (ולא תתעצלו) מההתחלה ועד הסוף, אתם תראו שאני צודק והקווטר הוא לא תפוח אדמה ואפילו הכותב של הכתבה רושם שיש לו צעד מרחף כזה.....

אסף 1989

New member
רגע, את רוצה להגיד לי..

שאת עדיין חושבת שהקווטרים הם בטטות ועגלות שיש להם צעד כבד וכל הרוחב שלהם זה בעצם רק שומן?

Shai Felton

New member
לא חשבתי שזה שומן../images/Emo4.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

תבדוק לפני שאתה רושם משהו... אני סתם חושבת שהם מכוערים בטירוף, ושמנים, לא אכפת לי שזה שרירים. ואני עדיין לא אוהבת את הסוג הזה. ואם אתה חושב שכמה דעות בנושא של איזה מישהו ישנו את דעתי אתה טועה.

אסף 1989

New member
הראתי לך

את האתר רק שתדעי שהם לא עגלות ובכלל לא מגושמים אפילו אומרים שהוא יכול להסתובב על מטבע.......

למעלה