דיון

לפי דעתי כדאי לך אם אתה מתחיל לרכב

עם שתי ידיים הז הרבה יותר נוח! אבל אם למשל אתה רוכב טים פינינג וכו' אז כדאי לך לרכב עם יד אחד זה יותר עוזר.

אסף 1989

New member
דבר ראשון אני לא מתחיל.

דבר שני ההפך אני חושב שבטיפ פנינג עדיף עם שתי ידיים כי יש יותר שליטה על הסוס. למה את חושבת שבטים פנינג כדאי לרכב עם יד אחת? במה זה יותר עוזר? כמה שנים את רוכבת? מצטער על כל השאלות פשוט אני חייב לדעת מה יותר עדיף....

niko girl

New member
אהה אופסי שחכתי המ זה טים פנינג!

אוקי אז כדאי לך לרכב עם שתי ידיים יש יותר שליטה על הסוס למרותש עדיף לך ללמוד לרכב עם יד אחת זה יעזור לך בעתיד אם תתחרה בתחרויות בחו"ל. והכל ולא רק בארץ ולא רק בעבודות הבקר. מי יודע? למשל אם תעבור לרינינג או פלז'ר או דברים כאלה בטוח תצטרך לרכב עם יד אחת. אז בכל מקרה תלמד לרכב עם יד אחת. אבל צודק עם שתי ידיים זה הרבה יותר נוח. ואני רוכבת 3 וחצי שנים...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

מה יותר קל לסוס לעשות? ג'וג או טרוט?
ג'וג. טרוט זה תנועה שפחות טבעית ויותר מאומצת לסוס ג'וג או קנטר?נמקו.
קנטר....ככה
טרוט או קנטר?נמקו.
קנטר. כמו ב-1 מה מוציא לסוס יותר טוב את המרץ? ג'וג או טרוט?
טרוט- יותר מאמץ טרוט או קנטר? טרוט- יותר מאמץ מה יותר מהיר? טרוט או קנטר? קנטר גלופ או קנטר? גאלופ

Pukolulo

New member
לאלאלאלאלא

התבלבלת.....הג'וג הוא לא תנועה טבעית בשביל הסוס! אחריי שבייתנו את הסוסים, ואילפנו אותם, לימדנו אותם את הפלז'ר (ג'וג ולופ שבטבע הם לא יודעים לעשות!) וטרייל קלאס (ללכת הצידה וכל השטויות) אסף חייב להסכים איתי כי כשהיינו בקורס למדו אותנו את זה!

תשובות...

לסוס יותר קל ג'וג זה יותר איטי-פחות מאמץ כנ"ל טרוט יותר קל מקאנטר-אותה סיבה טרוט יותר מוציא מרץ-יותר מאמץ קאנטר יותר מוציא מרץ מטרוט. מה יותר מהיר-קאנטר יותר מהיר מטרוט גאלופ יותר מהיר מקאנטר

אין לי שמץ, אבל.....

חיחיחיחיחי אני אשמח להשכיל! יותר נכון אין לי כוח- אני קצת מבינה בנושא אולי בשעות הלילה הקטנות, והגדולות

למעלה