דיון

mkuzi

New member
הגזמת!!!! כנס....

הקווטר זה לא הגזע הכי מהיר מכל הגזעים בעולם כולו!!!!!!!! הגזע "מתוכנן" לרוץ הכי מהר מכל הגזעים ריצות קצרות באורך של רבע מייל בלבד!!!!!! אחרי המרחק הזה שאר הגזעים יעקפו אותם!!!!!!! מה קרה לך אסף?????? הסנפת משהו?????? חחחחחחחחחחחחחח

אסף 1989

New member
אני קראתי איפשהו

אני כבר לא זוכר, שהקווטר הוא הסוס הכי מהיר, אף גזע לא יכול לעקוף אותו למרחק של רבע מייל.

נוווווווו נכון!

אבל רק עד רבע מייל אחרי זה הוא מתעייף. בגלל זה למשל הטורוברייד הרבה יורת מהיר ממנו. הוא לא הסוס הכי מהיר בעולם זה בטוח!

אסף 1989

New member
נכון...כנסי

אחרי רבע מייל הוא מתעייף אבל הוא מגיע למהירות הכי גבוהה משמע, הוא הסוס הכי מהיר!!!!!!!!

אסף 1989

New member
נו כן...

שלומר, הוא הכי מהיר....... הוא מגיע למהירות הכי גבוהה......

mkuzi

New member
ק-ו-ו-ט-ר=רבע!!!!!!!!

לא חשוב.......... אתה באמת הסנפת משהו אה????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אסף 1989

New member
נו....מה אמרתי.........

קווטר הוא הסוס שמגיע למהירות הכי גבוהה שאליה יכול להגיע סוס כלומר, הוא הכי מהיר לא משנה לאיזה מרחק הוא רץ, קווטר שבר את שיא המהירות, הוא הגיעה למהירות הכי גבוהה, הוא הכי מהיר מה נפלת על הראש? מה אתה לא יודע מה ההגדרה של "יותר מהיר"? אז בוא אני אסביר לך, "יותר מהיר" זה אומר שהוא מגיע למהירות יותר גבוהה, זה לא משנה לכמה זמן או לאיזה מרחק אנחנו מדברים פה על מהירות, לא על סיבולת. ועוד אתה אומר לי שאני הסנפתי משהו......ניראה לי אתה נפלת על הראש או משהו, מה קורה איתך, נהיית לי קשה הבנה? או ששניכם עושים ביחד משהו כדי לעצבן אותי ניראה לי.

mkuzi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ו"בוטן רקוב בקרקס" (חחחחחחחחחחחחח) לא עושים שום דבר נגדך!!!!!!!!!!!!!!!!!! שום סוס מסוים, שום גזע מסוים לא יכול תמיד לנצח בתחרוריות של מהירות. גם לא טורוברייד. הניצחון תלוי בהרבה דברים:השטח למשל אם האדמה לא סילעית במידה כזאת שהיא מקשה על הסוס לרוץ, הכושר של הסוס ועוד הרבה דברים אחרים...... ואני מציע שהוויכוח הזה יפסק עכשיו כי הוא לא יגמר לעולם..... אנו נפתח אותו עוד פעם בזמן אחר שכל הרוחות ירגעו פה.......

mkuzi

New member
אני חחחחחחחח......

צחקתי על השם כי הוא דבילי.... לרוב הילדים הוותיקים בפורום יש משמעות לכינוי שלהם ולך ניראה לי שלא אז אני גם יכול לצחוד על שמות של אחרים אבל אני חושב שזה יפגע בהם קצת יותר כי זה כאילו יצרת לעצמך את הסיבה ללעוג לך........ וחוץ מזה לי יש ניסיון מר עם ילדים שהם מפלצות יותר מכל הילדים בפורום ביחד אז אין לי שום סיבה לפגוע פה באף אחד. אני יודע מהי התחושה של השפלה אמיתית ומה מרגישים אחרי ביזוי והתעללות מתמשכת.

כאילו אתה רוצה הסבר???

טוב... יש להקה שקוראים לה בוטן מתוק בקרקס. כדאי לשמוע! ואם הייתי כותבת בוטן מתוק בקרקס אז זה היה ייותר כזה העתקה או דברים כאלה אז כתבתי בוטן רקוב בקרקס. מה יש לך בעיה עם זה? סתםםםםם...אל תקח ללב...תלמד לקבל צחוקים

mkuzi

New member
אדיר!!! ענק!!! פיצוץ!!!../images/Emo6.gif

לרוב הילדים פה יש משמעות הרבה יותר "שיטחית" כגון שמות הסוסים האהובים עליהם וכדומה... אבל עיוות של שם של להקה זה דבר אדיר!!!

לא.....סוס הכי מהיר הוא סוס ששומר

על מהירות קבועה למשך מרחק הרבה יורת מרבע מייל כמו הערבי והטורוברייד.

RMXXX

New member
אוףף חלאס עם הבולשיט הזה

תמצא לי את הקווטר הכי מהיר בארץ, שי עליו את שרל שהו הג'וקי הכי וותיק בארץ והכי מנוסה, ואני ירכב מולו על טורביירד שאני יבחר שהוא לא הכי טוב אולי בין הטובים בארץ(ויש לי שניים כאלו בהשג יד) אני שוקל יותר מהמותר בשבלי להתחרות (כן התקופה שלי עברה כבר) ואני מבטיח לך שאני לוקח אותו ב100 מטר לפחות! קוטרים תוכננו להתחרות אחד בשני לא לתחרות בטורביידים, באיפרוה יש אינטרס לפתח את תחום המרוצים כמה שיותר כי זה ענף שמגלגל מליארדים, לכן מפתחים מרוצים לגזעים שונים, בגלל לא תראה קווטרים מתחרים בטורביידים בשום מקום, ובשיא המהירות העולמי מחזיק טורביירד. ולגבי סוסים שעושים טרוט במהירות של קנטר של סוסים אחרים, כל סוס מרוץ יכול לעשות את זה, יש מקרים שלסוסים אחרים קשה להגיע לקצב של טרוט של סוסי המרוץ גם בקנטר(כלומר בלי לעבוד לגלופ, רק קאנטר).

אסף 1989

New member
בארץ

כמו שאמרת, אין קווטרים שמסוגלים להתחרות עם טורובריידים כי לא מאלפים אותם למירוצים וגם אין להם קווי דם מתאימים, אבל בארה"ב למשל יש קווטרים שהם הרבה יותר מהירים מהטורובריידים. ובקשר לשיא המהירות, אני חשבתי שקווטר מחזיק בו, שזה אם אני לא טועה 69 קמ"ש לא? וחוצמזה איך זה יכול להיות שבהרבה מקורות כתוב שהקווטר הכי מהיר? ועוד שאלה, אתה רכבת פעם על קווטר שאולף למרוצים?

זה כמו להגיד ש...

ילדים גבוהים עם רגליים ארוכות קופתים יותר טוב לגובהה מאשר ילדים נמוכים... אבל תמיד יהיו כמה נמוכים שיקפצו יותר טוב... תראה לי יש איסלנדר (פיורד) והיא אמורה ליהיות מיועדת לעבודה ולטיולים אבל אני קופצת איתה מטר ועשרה ואני עושה איתה דרסאג' מעולה... היה לי שנה שעברה פוני שטלנד שזה בעיקרון צעצוע לילדים קטנים שהייתי עושה איתו תחרויות של קפיצות... להפריד ל-קבוצות- סוסים אפשר אבל לא להכליל בגזעים או כאלה...

למעלה