משחקי השף
ציפיתי לפרק הזה כי שמעתי שאמור להיות שף מפורסם וגם אני יודעת שיש שף מוכר של מסעדה טבעונית שאסף גירש אותו...

אבי ואמיר התאומים בני ה35 שעובדים באולם אירועים, והייתי בטוחה שאם מישהו מהם יעבור זה יהיה רק אחד..
אמיר, עובד בעולם אירועים והכין המבורגר סלמון על מצע פולנטה וביצה עלומה..המנה הייתה יפה וחשבתי שהוא יעבור. שמחתי שהסיפור המרגש הגיע אחרי ההצבעה של השופטים אבל התבאסתי שהוא לא עבר אבל אני מקווה שהוא יצליח אצל יוסי...
אבי, הכין עלי גפן ממולאים בבשר עם מוח עצם ורוטב שזיפים...היה מצחיק לראות את תגובת השופטים כשראו אותו וחשבו שזה שוב אמיר שסובל מפיצול אישיות חח. עבר

ליאת בת 42, שפית פרטית באירועים ביתיים בעיקר ברמלה..נראתה לי מעט פלצנית. הכינה מנת פילה עם פירה אפונה ורוטב פלפלת..לא עברה.

גל דובדבני בן 48, טוען שפתח את EATWITH בחיפה (נראה לי שקצת נסחף)...מארח אנשים מכל העולם
הכין פטל בר על קרם קוקוס ווניל...השופטים רצו פלאפל או שקשוקה וקיבלו קינוח חחח. הם לא נראו נלהבים במיוחד והוא לא עבר.

מטי וקנית בן 26, סו שף במסעדה אסייתית (קיסו או משהו)..הכין תבשיל תאילנדי של קארי ירוק. "במקרה" הזכיר את פרנק אזולאי שבדיוק נכנס ובישל לידו
אפילו מטי לא קנה את זה חחחח. עלק אסף לא חושב שהוא טוב. לא חושבת שמישהו צריך לפקפק בעצמו כדי להיראות צנוע או משהו. אבל גם שחצנות זה מעצבן...שמחתי שעבר.

פרנק אזולאי, בן 49. שף מפורסם ומוכר שהיה מבין הראשונים שהתחילו את כל התוכניות בישול בארץ. סיפור דיי עצוב, באמת לא שמעתי עליו שנים... הכין מנת דג שעטוף שתפוא עם פירה אפונה ונענע. קיבל 3 סכינים ועבר..

אז השף המפורסם היה היום...השף הטבעוני לא...