13REASONS WHY 206
בינתיים מרגיש לי מוזר הוענה השנייה מרגיש שזה מעין הרחבה לעונה 1 ולא עונה שנייה ממש.
מרגיש שהיה להם כמה כיווני עלילה בעלי פוטנציאל רב שהם די דפקו כמו טיילר והנשק(יכלו להמשיך לכיוון ירי בבית ספר שדי רלוונטי לימינו) כל הסיפור שלו עם החבר שלו די מעפן.
מצד שני כל העליליה עם אלכס, גסיקה וקליי וגסטין עדיין מעניינים וסוחבים את הסידרה.
אולי עכשיו הם הקשיבו לביקורות וניסו לנפץ את התדמית של האנה אבל מרגיש שניסו לנפץ אותה מכיוונים שונים , ומרגיש שמוסיפים עליה סיפורים כדי לנפץ את התדמית כמו שרצתה שוב את גסטין, או הרומן הקיצי עם זאק, מנסים לשים לה תדמית של שריליה, אני מרגיש שיכלו לנפץ את תדמיתה מכיוונים אחרים שכבר סופרו בעונה ה1,
ואם כבר לדעתי התדמית שעדיים לא ניסו לנפץ עד כה היא של קליי, הבן אדם מרגיש נעלה מעל כולם והאמת לפחות בסוף פרק 6 סוף סוף גסטין מוכיח אותו על מה הוא רוצה מהאנה אז היא רצתה לשכב עם גסטין ושכבה עם זאק ונישקה את קליי זה לא הופך אותה לקלה ואת גסטין מחשיבים כ"שחקן".
וכל הסיפור עם היועץ נראה מופרך ביותר.
בינתיים זה בינוני מין אכזבה בגלל שהטריילר קצת העלה לי את הציפיות בינתיים התחושבה שלי היא שהעונה השנייה מחזיקה רק בגלל הסיפורים של גסיקה,אלכס, גסטין וקליי..