דיוני סדרות לתחילת השבוע

כמה דיונים שלנו על הסדרה מהארכיון

*בקושי מהארכיון, כי זה רק לפני כמה חודשים.
**ומוזר מאוד שאני לא פתחתי בדיון בשום שלב, רק הגבתי, אם כי כתבתי די הרבה. נראה לי שפשוט היה לי כל כך הרבה מה לומר על הסדרה שלא ידעתי מאיפה להתחיל
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/179680250/בידור/טלוויזיה
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/109/179731228/בידור/טלוויזיה
&nbsp
אגבף אני ידעתי שהאחות הזאת תהיה גם בסדרה הזאת וכל העונה חיכיתי לה. היה לי קצת חבל שהיא הופיעה רק בפרק האחרון. אבל עדיין אהבתי את זה מאוד.
&nbsp
עכשיו כבר עבר זמן אז המחשבות שלי על הסדרה כבר לא טריים. שני דברים שאני רוצה לציין זה:
כמובן מאוד אהבתי את קילגרייב. אחד הדברים שאהבתי זה שאומנם הוא מרושע ברמות שנדיר לראות אפילו בסדרות (הוא בעצם אנס סדרתי), אבל יחד עם זה כן אפשר להבין אותו במידה מסוימת. אפשר להבין איך הוא לא רואה את עצמו כרע. הוא אפילו לא ממש קולט שהוא אונס. וחלק מזה קשור לכך שהוא פשוט לא יודע לתפקד במצב אחר. זה לא שזה כוח שהוא מפעיל ממש באופן מודה. אנשים פשוט עושים תמיד מה שהוא אומר להם. הוא צריך מאוד לשמור על המילים שלו כדי שיהיה מצב אחר.
אם ניקח למשל מצב קטן - תארי לך שכל פעם שאת בסופר, אנשים באופן אוטומטי נותנים לך להיות ראשונה בתור. וזה ככה תמיד. זה יהיה בלתי נתפס בשבילך לעמוד בתור אחרי אנשים בכל זאת.
&nbsp
דבר נוסף שקשור לזה הוא לגבי הדרישה שלו לג'סיקה לחייך. מאז שמעתי כמה פעמים על העניין הזה שמצפים מנשים לחייך - "כי את יפה יותר כשאת מחייכת". וכמה זה סקסיסטי.
ובאופן מעניין זה מאוד מתקשר לחלק מהעלילה של עונה 2 של הסוכנת קרטר, שמן הסתם היא גם סדרה שעוסקת בפמניזם לא מעט.
&nbsp
בכל מקרה סדרה מאוד שונה מדרדוויל. אבל אני אוהב מאוד ששתי הסדרות קיימות זאת לצד זאת באותו עולם, ויחד עם זה שונות זאת מזאת לא רק בגיבורים והנבלים, אלא בטון שלהן. זה הרבה יותר מעניין מאשר אם שתי הסדרות היו דומות מאוד.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
הדבר הכי משמח הוא שעונה 2 של דרדוויל יוצאת בעוד כמה ימים בסך הכל!!!!
אני מלא ציפיה וכנראה אשקע בה חזק בסופש (אני כנראה אצטרך לומר למשפחה וחברים שאני חולה כדי שלא ינתקו אותי מהטלוויזיה שלי)
אולי אני רק אעצור את עצמי כמה פעמים בכוח כדי לכתוב כאן התרשמויות מפרקים.

Shiri from the block

Active member
בעע כתבתי תגובה וזה נמחק

עשיתי קופי פייסט אבל הייתי צריכה לעשות ריסטרט למחשב ושכחתי לשמור בקובץ notped

&nbsp
אניווי ננסה לשחזר-
דווקא הרגיש לי שדרדוויל וג'סיקה ג'ונס כן יש אותה אווירה... שניהם אפלולים כאלה..
&nbsp
מסכימה לגבי קילגרייב, כשהוא אמר שהוא מאוד צריך להיזהר ממה שהוא אומר ואיך זה ישפיע על אחרים... הוא בהחלט היה נבל מעולה מעולה.
למרות שאין ספק שהוא היה מרושע. יש הבדל בין להגיד למישהו שיביא לו ג'קט לבין להגיד למישהו שיהרוג את עצמו או יהרוג מישהו אחר.
&nbsp
וקראתי את הדיונים שקישרת פה:
ממש אהבתי מה שהן כתבו! יש דברים שלא חשבתי עליהם... כמו זה שעד שיש גיבורה נשית היא עברה התעללות מגבר..
וגם אהבתי מה שכתבת שאם היו עושים עונה 2 לג'סיקה אז זה בעייתי לאו דווקא בגלל שקילגרייב מת, אלא בגלל שהסדרה התמקדה באיך ג'סיקה מתמודדת עם המעשים שלה והשליטה שהיה לו בה. עכשיו בלי זה, אין ממש מה לעשות בעונה שניה.
אני בעד שנראה שוב את ג'סיקה רק בסדרת איחוד של כולם.
&nbsp
לגבי הקטע עם החיוך- לי זה דווקא הזכיר משהו אחר, שהאימהות אומרות לבנות שלהן לחייך כדי להיראות יותר אצילות. נגיד כמו שהיה בטיטאניק, או בסרט החיוך של מונה ליזה שקריסטין דאנסט כל פעם הייתה צריכה לשים חיוך על הפנים כי להיראות האישה המושלמת ועקרת בית וכו'...
לי לא יצא שגבר אמר לי לחייך אז אולי בגלל זה

&nbsp
וגם אהבתי כשהן כתבו שכל אחד מהסדרה היה קורבן כלשהו, אם זה מההורים שלו, או קילגרייב, ולראות איך כל אחד לוקח את הטראומה שלו למקום אחר. זה בהחלט מגניב ועשוי טוב.
&nbsp
ודרדוויל

אני דווקא לא מאלה שצופים בהכל ביום אחד. אני בטח אפרוס את זה למהלך שבוע לפחות..

Shiri from the block

Active member
איך להתחמק מרצח 2X14

היום השלמתי את כל הסדרות חחח
אניוויייייי
הפרק הראשון של הסדרה מאז שהיא חזרה היה ממש מעפן וזה ממש הוריד לי מהסדרה. אבל השני פרקים אחרונים- ממש מעולים!!
טוב אנאליס שליטעעע
חולה עליה. שחקנית אדירה, דמות נהדרת. מתה עליה!!
בעונה הראשונה ממש התעצבנתי עליה שהיא מנצלת כל הזמן את נייט ואת ההיא הכוסית.. הממ, העורכת דין שהיא שוכבת איתה לפעמים.... קיצר היא קצת עיצבנה אותי אבל עכשיו אני שוב לגמרי אוהבת אותה!
&nbsp
ווס- מעצבןןןןןןןןןן, יואו איזה דמות מיותרת וכל ההתעסקות במוות של אמא שלו ובכלל ההתעסקות בדמות שלו. הוא הכי פחות מעניין שם.
&nbsp
לורל גילתה לאנאליס שפרנק הרג את לילה
וואי וואי מעניין מה אנאליס תעשה לפרנק על זה! לא הייתי רוצה להיות במקומו.
&nbsp
קונור ואוליבר

&nbsp
כל השאר לא מעניינים.
ושזאתי, הכוסית, פמקה משהו? הלוואי והייתה נשארת כקבועה בסדרה, היא מהממת

Shiri from the block

Active member
סוכני שילדדדדדדד
3X11

הסדרה חזרההההההההה
למה אף אחד לא פתח הודעה על הפרק?

&nbsp
אניוויייייי
זה חזררררררררררר
מאי

קולסון

מאק

לינקולין

&nbsp
כל השאר לא מעניינים

&nbsp
חח סתם.
קיצר היה פרק יפה! לא קרה יותררר מידי יחסית, אבל פרק ראשון לאחר החזרה אז בטח ישתפר בהמשך.
וורד- ממש כאב לי שהוא מת
ועכשיו זה רק השחקן בדמות אחרת. שונאת כשעושים את זה!! (AKA אנג'ל)
נכון שהוא היה רע ומניאק והרג את רוזלין והכאיב לקולסון... אבל ממש קיוויתי שיקחו אותו בכיוון שהוא יכפר על מעשיו ויחזור לחבורה. עכשיו זה לא יקרה

&nbsp
פיץ'-סימונס- אני בטח במיעוט, אבל מזה לא בא לי שהם יהיו ביחד. לא יודעת למה... הם מתאימים כידידים והכל אבל לא רואה אותם כזוג. גם איך שהיא הגיבה כשהוא רק סיפר לה שהוא רוצה אותה... היא הייתה כל כך קרירה ואדישה שבכלל קיוויתי שהיא נוטה לצד השני
אבל לצערי היא לא. אז לא צריךךךךך
&nbsp
האנטר מעצבן אותי רצח.
&nbsp
בובי כפרעליה.
&nbsp
זהו

הסוף קצת איכזב אותי

באופן כללי אהבתי את הפרק. לא היה משהו מדהים לחלוטין אבל היו דברים טובים. עוד אנשים עם כוחות, קצת יותר על מה קורה עם ההידרה-וורד.
והיה מאוד נחמד עם יויו רודריגז. בהתחלה חשבתי שהיא פשוט ספידסטרית, אז נחמד שהיא משהו אחר שמבדיל אותה מהפלאש. בין היתר זה הופך אותה לפחות בלתי מנוצחת (כי מהירות על מרגיש כמו כוח על חזק נורא).
סצנת הפריצה לתחנת משטרה עם הלחימה המשותפת של יויו ודייזי הייתה מעולה. אם כי חבל שג'ואי לא עשה שם הרבה.
אבל כן שמחתי שלראשונה לג'ואי היה תפקיד משמעותי בפרק.
ולכן היה לי נורא חבל שבסוף הפרק הוא עוזב! ויויו לא נשארת איתם.
למי צריך לשלם כאן כדי לקבל קבוצת על באופן קבוע? (אני מניח שלABC שצריכים לשלם על כל השחקנים והאפקטים)
לפחות הם שומרים על קשר עם כולם ככה שברור שעוד כמה פרקים (אני מקווה שלא רק בסוף העונה) כולם יתחברו שוב לקרב משמעותי כלשהו (בחלל?)

היה מגניב לראות את הנשיא, זה שראינו באיירון מן 3. אבל היה צפוי לחלוטין שהוא ימנה את הגנרל טאלבוט ההוא לעמוד בראש הסוכנות ההיא.
בעיקר לאור הקשר הממשלתי הזה נראה לי ברור שנראה הקשר לסרט קפטן אמריקה: מלחמת אזרחים. כלומר בסרט בטח לא נראה שום דבר שמתייחס לסדרה, השאלה היא עד כמה עלילת הסרט תשפיע על הסדרה.

עוד משהו - אני רוצה שיחזירו את דת'לוק לכמה פרקים.

נ.ב. אומנם וורד מת, אבל אני מאמין שאיכשהו נראה שמשהו ממנו שרד (בדיוק כמו בעלילה שהייתה באנג'ל)

Shiri from the block

Active member
זה עדיין לא יהיה אותו הדבר

זה עדיין לא יהיה "וורד" כמו שזה לא היה "פרד", אלא סתם זכרונות, אבל לא באמת היא

בא לי לשכוח שראיתי את העונה החמישית והמקוללת הזאתתתתתת

Lion_Heart

Well-known member
פרד...

הפרק הזה ומה שבא אחריו כאב כמו...משהו שכואב מאוד!
והסוף של ווסלי בכלל! מכאיב וחסר תועלת

Lion_Heart

Well-known member

וורד היה צריך למות!
כל כך שנאתי מה שקרה לדמות הזאת...ולדעתי הוא כבר היה מעבר לredemption כבר המון זמן -ועכשיו הוא מת (huzzah) ואת הפרצוף שלו לובש חייזר בשם HIVE...אז כן, זה הולך ללכת טוב
קולסון מקבל יד "כמעט אמיתית" אבל זה דיי ברור שזאת עדיין בעיה
פיץ'-סימונס...אני חושב שהם לא יהיו זוג כי תמיד יהיה משהו שיפריע, אבל אני בעד
האנטר-בובי- מת עליהם, ממש מתואמים
הנה שאלה- אתם חושבים ש הם , כלומר הסוכנים , פלוס הקבוצה ש דייזי מקימה תיקח חלק ב avengers -infinity wars?

הלוואי, אבל לא נראה לי

לגבי השתתפות של אנשים מהסדרה בInfinity Wars.
כרגע ממה שאני שומע מארבל שומרים את הצד הטלוויזיוני והצד הקולנועי מאוד מופרדים. יש תקווה שזה ישתנה עד שיצא Infinity Wars, אבל לא הייתי מעלה יותר מידי ציפיות.
ואגב, אולי יותר ממה שהייתי רוצה לראות את הדמויות מסדרות נטפילקס שם. אידיאלית כמובן גם את אלו וגם את אלו.
חלק מהבעיה היא גם פשוט שהסרט גם ככה יהיה דחוס נורא. תחשוב כמה דמויות גדולות אנחנו רואים בקפטן אמריקה מלחמת אזרחים. כל אלו הגיוני שיהיו בInfinity Wars, בנוסף לשומרי הגלקסיה, ת'ור, הענק הירוק, ווספ ואולי אפילו קפטן מארבל. אז אומנם זה סרט עם שני חלקים, אבל עדיין זה טירוף של כמות דמויות.
עדיין אם יהיה לפחות הופעת קמאו זה יהיה מעולה.
&nbsp
&nbsp
אני מאוד אהבתי את וורד. במיוחד אחרי שהוא הפך לנבל. יורת קיוויתי שהוא יהפוך למין נבל אפור. מישה שפועל למען עצמו, אבל לפעמים יעיל לו לעזור לסוכנים שלנו ולכן יוצר מין ברית שברירה איתם. פחות אהבתי את זה שהוא תיפקד שמין בוס של היידרה.
בכל מקרה אני חושב שיכול להיות מעניין לראות אותו עכשיו כמשהו אחר.
וזה מארבל, אז בהחלט יכול להיות שוורד יחזור להיות וורד.

Lion_Heart

Well-known member
האמת

אני מדבר מנקודת מבט פרקטית, הם דיי אמרו שיהיו ה-מ-ו-ן דמויות ב Infinity Wars
( 67אם אני לא טועה) אז אני פשוט חושב שיצטרכו למלא את השורות אז אני דיי בטוח שגם הדמויות מנטפליקס וגם קולסון וסוכניו יופיעו , כנראה לקמיאו, הממ...הנה תיאוריה , אולי בזמן שהגיבורים הראשיים נלחמים בחלל, הם יהדפו פלישת חייזרים לכדור הארץ, מעין קרב בשתי חזיתות, אפשרי למדי שאני טועה, אבל מי יודע...
כל כך אהבתי את וורד, ואז הוא הפך לפסיכופת רצחני...ואני עדיין קיויתי שזה משהו שאנחנו לא ראינו, משהו שיתגלה מאוחר יותר בסדרה , אבל לא, הוא באמת היה פסיכופת רצחני ובאיזה שהוא שלב ממש ממש נמאס ממנו, עכשיו הדמות מתה וחייזר לובש את הפרצוף שלו
אני ממש קיויתי שהוא ימות , אבל...נראה מה יקרה

Shiri from the block

Active member
לגבי וורד

אני קיוויתי שיצא ממנו משהו טוב.. סוג של.
אבל אז כשהוא הקים שוב את ההיידרה אז כבר הבנתי there is no going back.
לא רציתי שהוא ימות, רציתי שהוא יהיה טובב

Lion_Heart

Well-known member
איתך במאבקך הצודק

לא אהבתי את מה שעשו עם הדמות ודיי מעיק לראות סצנות שלו

orensdae

New member
היום ב 21:00 משחקי השף ערוץ 2 , כדורגל ערוץ 1 ב 21:00

ליגת העל חיפה -ירושלים .

didalf

Well-known member
שיימלס 6X09

האא כבר כמה פרקים טובים ברצף איזה כיף.
&nbsp
מנדייייייייי יאיי
אני לא יודעת למה אבל הייתה לי תחושה שהיא תחזור

איך שמחתי לראות אותההה. ואני מקווה מאד שהשובבים האלה עוד יחזירו את מיקי בהפתעה גמורה כמו שהם הצליחו להחביא את זה עד עכשיו. וכמו שהם תחמנו אותנו פעם עם ג'ימי.
ואוי היה עצוב לראות אותה במצב הזה. שהזכיר לי נורא פרק בחוק וסדר SVU שהיא השתתפה בו וגם היא הייתה זונה במצב עצוב.
אני ממש שמחה שאיאן שכנע אותה פשוט להתקשר ל911 ולא לסבך את זה יותר מידי. ושזה באמת גם לא סיבך אותם יותר מידי.
וכשהוא סיפר לה על זה שיש לו חבר חדש והיא אמרה "טוב זה שדרוג מאחי" - ואיאן אמר שהוא מתגעגע למיקי
כלומר, זה היה בטון פשוט כזה ולא סנטימנטלי או משהו אבל עדיין עשה לי טוב לשמוע את זה. גם כי חששתי שהוא שוב יגיד משהו שמקטין את מה שהיה ביניהם.
ובאמת אני רוצה לראות מפגש בין כיילב למשפחת גאלאגר. לראות איך הוא מגיב למשפחה המטורללת הזאת. אם אפשר ברגע ממש משוגע שלהם. כמו שהיה פעם בעונה 3 כשהעובדת הסוציאלית נכנסה ברגע הכי לא מתאים ביקום.
ונורא אהבתי את השיחה ביניהם בבוקר כשהוא אמר שהוא לא שופט אותה כי הוא בעצמו היה זונה במועדון ורק שאל אותה על איך זה לטוס מחלקה ראשונה לניו יורק. ואיך שהיא סיפרה על זה כאילו זה דבר טוב סה"כ מה שקורה לה - כי יש לה כסף ובגדים ואוטו וטיולים לניו יורק, אבל היא עדיין נשמעת עצובה. איך אני אוהבת את החברות שלהם, התגעגעתי
אבל אוף היא חזרה רק לפרק אחד?

וכ"כ קיוויתי שהיא תפגוש את ליפ. וכן!
וזה היה קצר ולא קרה ביניהם כלום אבל רק המבט הזה שלהם גרם לי לבכות טיפה. אוף קיוויתי שהיא תאפס אותו או משהו.
או שאולי אפילו הוא יחליט סופסוף שהוא אוהב אותה באמת. תמיד הוא אהב אותה, לא היה מאוהב בה לצערי כמו בקארן או הלין, אבל היא כן הייתה חשובה לו.
&nbsp
בכלל מישהו חייב לעצור את ליפ עם האלכוהול הזה. הוא בדרך להיות פרנק. וקיוויתי שהעובדה שהוא פאקינג אושפז מהרעלת אלכוהול תכניס לו קצת הגיון למוח אבל לא, מטומטם רק כעס על הבחורה המסכנה שדאגה לו
אם לא מנדי אולי יהיה לו משהו יפה איתה? אני אוהבת רומנים שמתחילים עקום וצומחים למשהו יפה.
&nbsp
אויי קארל והחברה שלו היו חמודים היום
איך הוא היה חמוד כשהוא התבייש בעצמו במטבח במסעדה ודווקא ככה היא אוהבת אותו. ובסוף כשהוא ירד וביקש מהאחים קונדום זה היה כזה מתוק
בעיקר הפרצופים של ליפ ואיאן. זה הייתה כזאת סצנת אחים יפה
שהמשיכה בדיוק אחרי שגם ככה כבר הייתי קצת בוכה מהמפגש של ליפ ומנדי שהמשיכה את הקו הבכייני שלי לאותו רגע.
חבל שהפרק לא נגמר בזה והייתה עוד איזה סצנה מיותרת של פרנק. ומסכן צ'אקי. די כבר להתעלעל בילד הזה בשם הצחוקים. באמת אכל אותו האריה?

אני שמחה אגב שמרחמים עלינו עם הילדים הקטנים עדיין ולא מראים סצנות סקס שלהם. זה מצחיק כי הם כבר לא רחוקים מהגיל שאיאן היה בתחילת הסדרה אבל ראינו אותם מאז שהם קטנים אז זה יהיה הרבה יותר מטריד.
&nbsp
לא הבנתי למה בגלל שמיקי בכלא סבטלנה לא יכולה לקבל ויזה. היא לא כבר נחשבת לאזרחית מאז שהם התחתנו? והם התחתנו לפני איזה 2-3 שנים כבר. לפחות שנתיים הם חיו ביחד לפני שהוא נכנס לכלא.
וקווין מקנא, טיפשון

&nbsp
ואוי פיונה. בעצם סליחה - גאס
גאדד איזה דושבג קטנוני ומגעיל. איך הוא לא מתבייש לבקש מהרכוש שלה כשהוא יודע שאין לה פאקינג כלום ואחים קטנים לפרנס?
כמובן שזה היה ברור שהיא תסבך את עצמה ברגע שהיא פנתה לעורך דין.
ובקשר להצעת נישואים של שון אני קצת חלוקה - קודם כל זה היה ממש חמוד
זה שהוא קנה בשבילה את הטבעת וכל הצעת הנישואים הייתה ממש מקסימה, באמת.
אבל אבל אבל רק כמה סצנות קודם היא אמרה לו, בסצנה עצובה שגם הייתי חלוקה לגביה כי מצד אחד מאד לא רציתי שהם יפרדו אבל היא נורא צדקה במשהו - היא קופצת ממערכת יחסים למערכת יחסים בלי לעצור לנשום. ואהבתי את העובדה שהיא הגיעה לתובנה הזאת, למרות ששוב, אני לא רוצה שהם יפרדו כי הוא טוב בשבילה.
ולכן גם יש משהו שטיפה צורם לי בעובדה שהיא רצה ישר לעוד נישואין, לפני שהיא פאקינג התגרשה מהראשון. ומצד שני כאמור, זאת הייתה סצנה ממש יפה והם נורא חמודים.
&nbsp

twisted nerve1

New member
תגובה

קארל
, אני לא יכולה לאהוב אותו יותר ממה שהוא היה בפרק הזה. וכ"כ אהבתי שהבחורה אמרה לו לשים את הרשת לשיער והוא שם ואז היא נישקה אותו

וכן- הסצנה שהוא יורד לבקש קונדום!!! וגם אהבתי כזה שהוא עושה לה ישר בהתחלה- פחחח ברור שאני לא בתול, ואז בסוף אומר, אני כן...
&nbsp
טוב- הופתעתי ודיי לטובה לראות את מנדי. אהבתי כל מה שקרה איתה ועם איאן. אני מסכימה פחות או יותר עם כל מה שאמרת. היה משהו יפה שהוא לא ניסה "להציל אותה" מחיי הזנות, למרות שהוא בטח חושב שזה לא הכי טוב, וגם היא בטח יודעת את זה. וזה באמת היה עצוב לשמוע את הרציונליזציה שלה לכל העניין.
אבל דווקא לא רציתי שיהיה רמז שהיא וליפ יחזרו. בעיקר כי ליפ נורא עצבן אותי הפרק הזה. במיוחד עם מה שהוא אמר לבחורה הזאת שהזמינה אמבולנס.
ואהבתי כמעט כל מה שהיה עם שון ופיונה. לא יודעת להסביר לכם- אני כן מרגישה שיש כימיה ממש טובה בניהם ואני פשוט אוהבת אותם ביחד. הרבה הרבה ממה שאהבתי אותה עם ג'ימי ביחד. אני אוהבת כמה שהם יכולים להיות דוגרי אחד עם השני ולהגיד את הכל בפנים ולאזן אחד את השני כל הזמן. מצד אחד אני באמת מבינה אותו, מצד שני היא צודקת שהוא הרי עשה סמים ממש לא מזמן וזה גם מסכן את הבן שלו, אז באמת זה לא פייר שהוא יגמור איתה בגלל זה. אז הדבר היחיד שאני קצת אמביוולנטית לגביו זה העניין של החתונה. לא בטוחה אם זה טוב שהם יתחתנו עכשיו זה יחסית מהר (כאילו לא מהר כמו גאס, אבל עדיין). למרות שזה היה סופר חמוד שהוא קנה את הטבעת ואיך שהוא הציע לה.
אבל כל שאר הדברים היו מושלמים ואני ממש לא רציתי שהם יפרדו.
&nbsp
כן, וגם אני כזה קצת התרגשתי כשאיאן אמר שהוא עוד מתגעגע למיקי

מגיב גם

קארל באמת כזה ילד חמוד ככה. גם זה שהוא ירד מכל התנהגות הגאנגסטר. וגם פשוט עם השיער הזה. במיוחד ברשת שיער.
&nbsp
אני כל כך שמח שממשיכים להראות איך איאן השתנה. בערך השתנה חזרה למה שהוא היה בעבר, ואפילו בוגר יותר. כל כך עיצבן אותי שהוא נגרר למצב שהוא צריך להיפטר מגופה ושוב עושה אותם שטויות שהם תמיד עושים בתוכנית. וכל כך שמחתי שהוא עצר את עצמו ואת מנדי ועשה את הדבר הנכון והחכם לעשות. זה כל כך טוב לראות אותו במצב כזה.
והיה מרגשלשמוע שהוא נהנה מהחבר החדש שלו, אבל הוא לא מאמין שזה באמת ימשך.
והכי מרגש כשהוא ומנדי מדברים על זה שזה שהם נולדו במקום הזה, זה לא אומר שהם חייבים להיות שם לעד.
ומעבר לזה שזה קשור למצב של שניהם זה גם מתקשר אל ליפ, שקיבל את הדרך הכי טובה לצאת מהמקום הזה ועדיין מפשל שוב ושוב.
וזה באמת היה כל כך מעצבן שהוא יצא בעצבים ככה על הבחורה שקראה לאמבולנס עבורו.
*אבל בתוכנית אפטר שואו שאני רואה מישהי אמרה שהרבה אנשים באוניברסיטה בארה"ב מרגישים ככה, שהם לא רוצים שיקראו לאמבולנס נגד רצונם בגלל שזה מבזבז להם כסף.
&nbsp
עלילת וי וקווין הייתה קצת יותר נחמדה לדעתי הפרק. אולי בגלל שהיא לקחה ממש מעט זמן מסך. ואני אוהב את הרעיון שסבטלנה תחתן עם וי. אבל קווין כזה אידיוט שהוא חשב שזה רעיון טוב שהוא יתחתן עם סבטלנה, אבל נראה לו רע שוי תתחתן איתה.
תכלס עלילה אידיוטית, אבל אני מעדיף את זה לעלילות עם ההיפים והשכנים.
&nbsp
דבי ופרנק בקומונה היה מוזר. היה לי ברור שלפרנק ימאס די מהר, כי לא מתאים לו להשקיע מאמץ בשום דבר. דווקא לא ציפיתי לזה שקוויני תצליח לגרום לו להשאר.
היחס לדבי שם נהדר. ברמה מפחידה. יש לי תחושה שהיא תגלה בפרק הבא או אחריו שהם מתכננים משהו עם הילד שלה או איתה לאחר שהיא תלד וזה יגרום לה לברוח משם.
&nbsp
ואגב, היה מאוד הזוי שאיאן אמר לדבי שהיא חייבת לסיים תיכון. בתחילת העונה הוא היה לחלוטין נגד פיונה בכל דבר, וזה מראה שוב כמה הוא השתנה. אבל חוץ מזה הוא בעצמו לא סיים תיכון עד כמה שאני זוכר. אבל אם זה לא מפריע לו להפוך לפרמדיק זה כנראה לא נורא.
&nbsp
והכי מרגש כמובן עלילת פיונה ושון. היה מדהים כשהוא העלה את זה שהיא בעבר גם הייתה אחראית כשליאם הגיע למריחואנה. זה היה דבר קשה מאוד לזרוק, אבל אני לחלוטין מבין למה זה נמצא לו בראש אחרי מה שקרה. ומה שהיא אמרה לו בתגובה - על זה שהוא מכור בעצמו והרג אדם בעבר - זה נכון, אבל זה לא משנה את מה שהיא עשתה ולא משנה את איך שהוא אמור להגיב לזה.
אבל היה כל כך מדהים איך שהוא הגיע אליה עם הטבעת ואמר לה שלמרות שהוא לא עברלחלוטין ממה שקרה, הוא רוצה להיות איתה. (אני רק מקווה שלאירוסים ארוכים הפעם).
&nbsp
ויש את הרגעים האלו בסדרות שבהם אתה פשוט רוצה שדמות תעשה את הדבר החכם לעשות במקום שטות. זה מה שהיה עם איאן, ואז הוא עשה את הדבר החכם.
עם פיונה היא פשוט הייתה צריכה לומר לגאס כבר במסעדה שהיא מישכנה את הטבעת שלו. הוא אולי היה כועס אבל הם היו פשוט הולכים לחנות והוא היה קונה אותה חזרה. הרי היא ידעה שאין לה את הכסף לקנות את הטבעת חזרה אפילו אם היא עדיין הייתה עולה רק 1900 דולר. (אה נכון, היא חשבה שהמוכר יקבל תשלומים...)
&nbsp
***אוסקר מהמשרד היה מעולה בתור העורך דין.

didalf

Well-known member
תגובות

מיקי - בקשר לליפ ומנדי - קודם כל לא רציתי בהכרח שהם יחזרו. רציתי שתהיה ביניהם אינטרקציה כלשהי בפרק כי בכל זאת יש להם היסטוריה ואם כבר מחזירים אותה ראוי שהיא תפגוש את ליפ.
ומה שהיה ממש סיפק אותי האמת - המבט הזה של שניהם

וחוצמזה שמאז ומעולם אני אומרת שאני רוצה שיום אחד ליפ יהיה מאוהב במנדי באמת והם יהיה ביחד, אז כמובן שקיוויתי קצת שיהיה משהו בכיוון. ודווקא בגלל שהוא היה כזה מגעיל הפרק ובכלל במצב שפל, וגם היא לא במצב משהו (למרות שהיא טוענת שכן) הייתי שמחה לראות אותם מצילים אחד את השני.
אבל כמו שאמרתי גם רק המפגש הזה של המבטים נורא אהבתי.

ניק - אני גם אוהב לראות את איאן ככה

"ויש את הרגעים האלו בסדרות שבהם אתה פשוט רוצה שדמות תעשה את הדבר החכם לעשות במקום שטות." - לגמרי. ולרוב הם עושים את הדבר המטומטם לעשות, כדי ליצור סיבוכים שמהם מורכבת העלילה. לכן ממש הופתעתי ושמחתי כשאיאן אשכרה עשה את הדבר הנכון.

*ליאם הגיע לקוקאין, לא למריחואנה.
וזה היה כזה כואב כשהוא הטיח בה את זה. אבל לא לגמרי לא במקום. ומצד שני גם מה שהיא החזירה לו על זה שהוא מכור לסמים והרג מישהו היה נכון. כמו שמיקי אמרה, זה שהוא מכור סמים גם מסכן את הבן שלו.

ותודה שהעברת את זה לשרשור חדש

מה לעשות שאני רואה את הפרק בשני בלילה אבל לא יכולה לחכות למחרת כדי לכתוב כי אני חייבת לפרוק באותו רגע

למעלה