דיוני סדרות לתחילת השבוע

תגובה לתגובה...

אני תמיד מתבלבל בשמות הסמים. אני חושב שזה בגלל שהמוח שלי מחוק מכל כך הרבה סמים

&nbsp
נכון שזה שון מכור לסמים זה גם מסכן את הבן שלו. זכור לי גם שהוא סיפר פעם על משהו שהוא עשה כשהוא היה משתמש וסיכן את הבן שלו.
ההבדל העיקרי לדעתי, לפחות בעיניו, הוא שהוא מודה שיש לו בעיה ופועל באופן מודה כדי שהוא לא יחזור לטעויות עבר - ואני מתכוון להליכה לפגישות NA. זה קשור גם פשוט לזה שהוא הרבה יותר מבוגר ולכן הרבה יותר קולט מה היו הטעויות שלו. פיונה ממש צעירה. לקח לה זמן להבין שהיא הייתה אשמה במה שקרה לליאם ואפילו אחרי הכל היא עדיין לא מחשיבה את עצמה כמכורה. יכול להיות שהיא באמת לא, אבל נראה לי ששון חושב שהיא כן צריכה לטפל בעצמה יותר מהבחינה הזאת.
באמת היה קטע בפרק הזה שבו היא קצת הסתכלה על עצמה באופן ביקורתי יותר, לגבי איך שהיא עוברת ממערכת יחסים למערכת יחסים. אני מקווה שהיא תעצור ותסתכל על עצמה יותר כדי להיות יותר בשליטה על החיים שלה ועל המשפחה שלרוע המזל היא נאלצת להיות אחראית עליה.
&nbsp
&nbsp
נ.ב. עכשיו שיש לי כוחות ניהול את תמיד מוזמנת לפתוח את הודעת שיימלס ביום שני.

didalf

Well-known member
היא באמת לא

היא אולי מכורה לכאוס או ריגושים או הטרלול הגאלאגרי, אבל לסמים היא לא מכורה.
אמנם כשיש באזור היא משתמשת, כי עובדה שהיא חגגה עם הסמים כי הם היו שם בלילה ההוא שליאם הגיע אליהם, אבל אני לא חושבת שהיא נגעה במשהו מאז שהיא הייתה בכלא ומעולם לא נראה שזה חסר לה.
אני חושבת ששון התכוון יותר בכללי שהיא לא מספיק אחראית כלפי הילדים סביבה.

לזה התכוונתי

אני לא בטוח כיצד להגדיר את זה. הבחור ההוא בעונה 4 טען נראה לי שהיא מכורה לסקס. ושון עונה שעברה נראה לי אמר שהיא מכורה לכאוס.
כך או כך אני כן חושב שהיא יכולה להרוויח מעזרה נפשית מסוימת ויש לה אחריות להשיג כזאת עזרה לאור זה שאחרים מסתמכים עליה כל כך.
זה עצוב כי היא באמת מאוד צעירה, אז הגיוני שהיא לא תהיה מאה אחוז עם הראש על הכתפיים ומאה אחוז אחראית.

didalf

Well-known member

בכל מקרה הייתה מחכה לסוף עונה או רק בגלל שהפסיקו לתרגם ובאתר של הצפיה ישירה מעלים נורא נורא לאט?

Don Nirtin

New member
היית. ולא ידעתי שהפסיקו לתרגם.....

בכל מקרה אני אצפה כשהכל יעלה עם תרגום נורמלי. לא אכפת לי איפה.

didalf

Well-known member
יש באתר של הצפיה

עד פרק 7. הם פשוט לוקחים ישירות מהוט במקום ממתרגמים ברשת אז זה לוקח להם יותר זמן.
&nbsp
וכתבתי הייתה? אופס

Lion_Heart

Well-known member
עכשיו אני מקנא בך

הייתי ממש רוצה שתיהיה לי הסבלנות לחכות לסוף עונה למרתן הכל...לראות עונה ביומיים זה הכי כיף

Aranel Nenharma

Well-known member
שושלת טיודור

אז התחלתי לראות את שושלת טיודור.
אנ רק בפרק השני אבל ממש נכנסתי לסדרה.
האי עשוייה בצורה טובה ואמנם יש קצת בעיות היסטוריות אך בכללי היא מספרת את הסיפור של הנרי ה-8 בצורה יפה.

AlicePJ

New member
סדרה ממש ממש מצוינת. גרמה לי להצטער

שלא לומדים בישראל היסטוריה יותר כללית ולא לומדים על הנושאים האלה גם.

בא לי מאוד לראות אותה

הייתה תקופה בנעורי הפוחזים (
) שלמדתי בעצמי המון על כל מיני תקופות כאלו וסיםורי מלוכה שונים ובין היתר גם על המלך הנרי ה8. הייתה מיני סדרה ששודרה בחינוכית בשם הנרי ה8 וששת נשותיו.
&nbsp
הקטע שיש כל כך הרבה סדרות שאני רואה שקשה להחליט לראות סדרה ארוכה עם המון פרקים.

AlicePJ

New member
זאת לא סדרה כל כך ארוכה

וזאת סדרה שכבר הסתיימה אז אתה יכול לראות בדיוק כמה פרקים יש לראות. אני חושבת שזה מאוד שווה את השקעת הזמן. זאת אחת הסדרות האהובות עלי בהחלט.

38 פרקים

זה לא כל כך הרבה, אבל גם לא כל כך קצת.
העניין הוא שאני לא ממש מספיק את כל הסדרות שאני גם ככה רואה ויש עוד המון סדרות אחרות שאני מעוניין לראות
&nbsp
אם רק הייתי יכול שלא לישון היה לי הרבה יותר זמן פנוי...

למעלה