כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
כן. היא לא בת ביולוגית שלו. והיא אומרת שהיו לה כבר 5 אבות בחיים שלה.אוו אז יש מנהרות סודיותלמה לוסי לא סיפרה לצ'ארלס מה היא ראתה באותו לילה? וגם תזכירו לי מי זאת - היא בת של אקסית שלו אבל לא שלו נכון?
חחחחחח מתה מצ'ארלס "אני אצטרך ליילד אותך. גילמתי מיילד פעם. בסדרה בשם המיילד"![]()
כמובן שהיא לא מתה. לקחו אותה בניידת משטרה.וצ'ארלס הולך לדבר עם ג'אן בסוףלמה זכרתי שהיא מתה? אולי אני צריכה להפסיק לדלג על הפריוויוסלי.
הם גנבו תכשיטים מגופות.אני לא ממש זוכר בדיוק מה היה הקטע עם טדי ות'יאו דימאס. אם אני זוכר נכון ת'יאו בטעות גרם למוות של הבחורה שאז בגלל זה אסרו את אוסקר, החבר של מייבל וטים. אבל זכור לי שגם היה משהו נוסף שהם גילו שהם עושים שהיה פשע. בגלל זה אני לא קולט למה בעצם ת'יאו כל כך כועס על אבא שלו.
אני גם תהיתי. מה היה עם ג'אן ומכונית? לא זוכרת.כשצ'ארלס שולח את לוסי בסוף במכונית, הוא אומר שזאת פעם שניה בזמן האחרון שהוא שולח מישהו במכונית ומרגיש שהוא יודע יותר ממה שהוא אומר. האם הוא מתכוון לג'אן כשהוא אומר את זה?
חחחחח כןהיה מצחיק שצ'ארלס לא מבין את רוב מה שהיא אומרת אז הוא שולח את מייבל לדבר איתה. אבל אפילו שמייבל מבוגרת ממנה רק בכמה שנים היא גם לא מצליחה לקלוט חלק גדול מהדברים שהיא מדברת עליהם. אחרי הכל טיקטוק זה נראה לי רק לאנשים מתחת לגיל 20.
בגלל זה. היא הייתה בצירים היא לא נראתה במצב לשקר בקור רוח. לי זה נראה אמין למרות שבתכלס לא בטוח, אז בטח בשבילם שנמצאים שם איתה.למה בעצם הם הפסיקו לחשוד שנינה היא הרוצחת? כלומר נכון שהיא אמרה שאם היא תהיה בחדר עם הרוצח היא תרביץ לו,
חחח כן לזה התכוונתי לכל הדברים שלא זכרתי.וכמובן שאת צריכה לראות את הפריוויאסלי. ככה גם היית נזכרת במי זאת לוסי.
חח כן. למרות שתמיד בסרטים נורא מגזימים את הדרך שהילדים מדברים (או שזה ככה באמת בארה"ב. או שאני לא מסתובבת עם ילדים, שזה מצוין. והאחיינים שלי לא מדברים ככה. הבן בכלל נכנס לגיל שבו מדברים ממש מעט)נקרעתי כשמייבל ניסתה לדבר עם הילדה ולא הבינה כלום, והיא כולה בת 30 לא מאתיים כמו השניים האחריםבעיקר כי אני מזדהה אני גם לא מבינה את הילדים היום.
גם אני לא לגמרי זכרתי מי זאת. בדקתי בוויקי אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. ובכלל לא ברור למה היא לא מספרת לו. אולי כי היא לא רוצה שהוא ידאג לה או ידע שהיא היתה כאן לפני כן?אוו אז יש מנהרות סודיותלמה לוסי לא סיפרה לצ'ארלס מה היא ראתה באותו לילה? וגם תזכירו לי מי זאת - היא בת של אקסית שלו אבל לא שלו נכון?
וואלה, לא חשבתי על זהאז הרבה דגש על קשר בין הורה וילד בפרק הזה.
והתגובה של אוליבר. כל הסיטואציה תוארה בצורה יפה, כשגם ככה הבן לא שומע והכל צריך להתנהל בסימניםטדי והבן שלו שעכשיו שונא אותו*
כןןן, זה עיצבן אותיאוליבר שטוען שהבן שלו הוא הדבר הכי חשוב לו, אבל רוב הזמן חשובים לו יותר דברים אחרים
כשצ'ארלס שולח את לוסי בסוף במכונית, הוא אומר שזאת פעם שניה בזמן האחרון שהוא שולח מישהו במכונית ומרגיש שהוא יודע יותר ממה שהוא אומר. האם הוא מתכוון לג'אן כשהוא אומר את זה?
הוא הכניס בפרק הקודם את אמא של באניאני גם תהיתי. מה היה עם ג'אן ומכונית? לא זוכרת.
למה בעצם הם הפסיקו לחשוד שנינה היא הרוצחת? כלומר נכון שהיא אמרה שאם היא תהיה בחדר עם הרוצח היא תרביץ לו, אבל אפילו שהיא בלידה יכול להיות שהיא מספיק חכמה כדי לדעת שלהגיד משהו כזה יגרום להם לא לחשוד בה. הם עדיין לא גילו למה היא התכוונה כשהיא אמרה "we had to get rid of Bunny". אני כמובן לא חושב שנינה היא באמת הרוצחת, פשוט כי הפכו את זה לצפוי מידי מוקדם מידי (אלא אם כן זה הפוך על הפוך).
גם תזכירו לי מי זאת - היא בת של אקסית שלו אבל לא שלו נכון?
אם הבנתי נכון, צ'רלס יצא עם אמא שלה לתקופה ארוכה וגידל את לוסי כמו בת. והוא כנראה היה היחיד שעשה את זה והיה ביניהם קשר טוב.כן. היא לא בת ביולוגית שלו. והיא אומרת שהיו לה כבר 5 אבות בחיים שלה.
גם אני לא זכרתי את זה... זכרתי רק שהיה בלאגן בחדר מתים כשהם גילו משהוהם גנבו תכשיטים מגופות.
היו מקרים שאחיינים שלי דיברו על דברים ולא הצלחתי לעקוב כי היו הרבה מילים שפשוט לא היו הגיוניות בעיניחח כן. למרות שתמיד בסרטים נורא מגזימים את הדרך שהילדים מדברים (או שזה ככה באמת בארה"ב. או שאני לא מסתובבת עם ילדים, שזה מצוין. והאחיינים שלי לא מדברים ככה. הבן בכלל נכנס לגיל שבו מדברים ממש מעט)
אה.... וואלה נכוןהוא הכניס בפרק הקודם את אמא של באני
לא שאני מכירה ילדים כ"כ אבל זה דווקא נראה לי אמין. כי זה הרבה סלנג טיקטוק וטוויטר שאני כן קצת נתקלת בהם.חח כן. למרות שתמיד בסרטים נורא מגזימים את הדרך שהילדים מדברים (או שזה ככה באמת בארה"ב. או שאני לא מסתובבת עם ילדים, שזה מצוין. והאחיינים שלי לא מדברים ככה. הבן בכלל נכנס לגיל שבו מדברים ממש מעט)
אהההההההה תודההכניס בפרק הקודם את אמא של באני
הסדרה ממשיכה לשמור על רמת הנאה מאוד גבוהה. כיף
אני מאוד ממליץ על הסדרה For All Mankind
הסדרה נמצאת בשירות הסטרימינג של אפל והיא כרגע במהלך שידור העונה השלישית שלה (וכבר חודשה לעונה רביעית להבנתי)
אני בכמה ימים האחרונים גמעתי את כל העונה הראשונה אחרי שאחיין שלי הכריח אותי לראות את הפרק הראשון שלה ביום שלישי.
הסדרה עוסקת במירוץ החלל בין ארה"ב וברית המועצות החל משנות ה60, אבל מציגה היסטוריה אלטרנטיבית שמתחילה באירוע אחד שהיה שונה מבהיסטוריה כמו שאנחנו מכירים אותה.
האירוע הזה הוא שהרוסים הם הראשונים שהנחיתו אדם על הירח {זה ספוילר, אבל משהו שמגלים בערך חמש דקות לתוך הפרק הראשון}
הסדרה מתעסקת הרבה בחקר החלל אז עוסקת הרבה בטילים, קפסולות, כלי נחיתה ועוד ויש צילומים מרהיבים שמתרחשים בחלל.
היא מעניינת מאוד גם באיך שהיא מראה את ההיסטוריה האלטרנטיבית הזאת (יש בסדרה קפיצות שנים מידי כמה זמן).
אבל בסופו של דבר העיקר בה הוא הדמויות: אסטרונאוטים ומשפחותיהם, וגם מהנדסים, ואנשי צוות קרקע. חלק מהדמויות הם אנשים אמיתיים שעבדו בנאסא וחלק רק מבוססים באופן חופשי על אנשים אמיתיים.
צפה בקובץ המצורף 54086
ואווו כל כך. אני מזמן נטשתי את הרעיון להבין על מה הצעירים מדבריםנקרעתי כשמייבל ניסתה לדבר עם הילדה ולא הבינה כלום, והיא כולה בת 30 לא מאתיים כמו השניים האחריםבעיקר כי אני מזדהה אני גם לא מבינה את הילדים היום.
כן, הוא ממש התחבר אליה והיה להם קטע להכין חביתה שלוסי אהבה ובעונה הראשונה היה שכן שאפילו הזכיר אותה ושהוא לפעמים מריח את החביתה דרך פתח האוורור וזה מזכיר לא את לוסיאוו אז יש מנהרות סודיותלמה לוסי לא סיפרה לצ'ארלס מה היא ראתה באותו לילה? וגם תזכירו לי מי זאת - היא בת של אקסית שלו אבל לא שלו נכון?
אוליבר הוא מעולהחחחח אוליבר משחד ילדים בסקילטס![]()
כל הכבוד ששמתי לב לזה, אני לאאז הרבה דגש על קשר בין הורה וילד בפרק הזה.
טדי והבן שלו שעכשיו שונא אותו*
אוליבר שטוען שהבן שלו הוא הדבר הכי חשוב לו, אבל רוב הזמן חשובים לו יותר דברים אחרים, אבל לפחות בסוף הוא כן הלך אליו
צ'ארלס והבת החורגת שלו לשעבר
ואפילו לרגע נינה והתינוק שעומד להוולד לה.
הם גנבו תכישטים ודברי ערך מגופות שהמשפחה ביקשה לקבור אותם עם*אני לא ממש זוכר בדיוק מה היה הקטע עם טדי ות'יאו דימאס. אם אני זוכר נכון ת'יאו בטעות גרם למוות של הבחורה שאז בגלל זה אסרו את אוסקר, החבר של מייבל וטים. אבל זכור לי שגם היה משהו נוסף שהם גילו שהם עושים שהיה פשע. בגלל זה אני לא קולט למה בעצם ת'יאו כל כך כועס על אבא שלו.
הוא לא מתכוון לאמא של באני? שהיא יודעת יותר על הקשר של התמונה ואבא שלוכשצ'ארלס שולח את לוסי בסוף במכונית, הוא אומר שזאת פעם שניה בזמן האחרון שהוא שולח מישהו במכונית ומרגיש שהוא יודע יותר ממה שהוא אומר. האם הוא מתכוון לג'אן כשהוא אומר את זה?
עדיף ככה אני לא אוהבת אותהכבר שני פרקים שלא ראינו את האמנית שנישקה את מייבל. זה ברור שהיא תהיה משמעותית בהמשך. מה הקטע עם זה?
חמודיםומי שראה בריג'רטון יודע למה זה סרטון כל כך חמוד![]()
חחחחח אני גם בדיוק עכשיו צופה בזההאם יס משדרים *שוב* את מחלקת גנים ונוף בש"ח אחרי שהש"ח הקודם הסתיים לא מזמן? כן.
האם אני *שוב* "במקרה" נופלת על הש"ח הזה כמעט כל יום? גם כן.
תראי למעלה המלצה שלי על הסדרה For All Mankindעוד שבוע קשה עבר על כוחותינו. היה לי ממש קשה למצוא משהו שיתפוס אותי.
ניסיתי את boo bitch בנטפליקס, שעל הנייר הרעיון חמוד אבל זה עשוי כל כך רע. די נשבר לי מסדרות שמנסות להיות נורא מגניבות. זה כאילו איך בומרים (או דור ה X) רואים את המילניאלז (או פוסט מילניאלז. אין לי מושג מה בא אחר כך באבולוציה) ונותנים להם מין תגובות מוגזמות של דמויות מאנגה חסרות עומק.
ניסיתי את הפרק הראשון של אירמה ופ והשתעממתי למוות.
ואחר כך את הפרק הראשון של ג'נטלמן ג'ק שהיה חמוד אבל לא מספיק כדי שאני ארצה להישאב לסיפור. וכמעט התחלתי את אחים לנשק שנדמה לי עחו"ס המליצה, אבל אחרי כמה דקות לא התחשק לי להמשיך.
בסוף התבייתתי על מניפסט ובינתיים זה בול מה שאני צריכה, למרות הבעיות שלה.
ובשביל הנפש ממשיכה באיזה פרק או שניים של ברוקלין. עובד הכי טוב.
ונורא מבאס אותי שגם בפריים טיוי וגם בדיסני אין בתכלס המון תכנים מעניינים.
בתור אחד שמאוד אוהב את התכנים של רואן אטקינסון, ידעתי שאני אצפה בתכנית החדשה שלו.הזהירו אותי לא לראות בנטפליקס את האדם נגד הדבורה ובכל זאת, הפרק הראשון מעולה. אטקינסון שובר כל דבר אפשרי בבית, נאבק עם כלבים, חתולים ודבורים. תענוג.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.