דיוני סדרות #101

didalf

Well-known member
(או פוסט מילניאלז. אין לי מושג מה בא אחר כך באבולוציה) ו
חחחח GEN Z

כמעט התחלתי את אחים לנשק שנדמה לי עחו"ס המליצה, אבל אחרי כמה דקות לא התחשק לי להמשיך.
בהחלט המליצה|מאוהב|
אבל זאת סדרה כבדה, צריך לבוא במוד מתאים.
גם זאת סדרת מלחמה אז אני לא בטוחה שתאהבי. למרות שאני גם לא כ"כ מתעניינת בסדרות מלחמה ועדיין היא מדהימה בעיני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ל

*רק להבהיר שזה אשמת יעל שמחקה הודעה שאני נאלץ לכתוב הודעה רק כדי לראות את ההודעה האחרונה

Aranel Nenharma

Well-known member
ל

*רק להבהיר שזה אשמת יעל שמחקה הודעה שאני נאלץ לכתוב הודעה רק כדי לראות את ההודעה האחרונה
חחחחחח זה כי היו הודעות שאני לא ראיתי אז עשיתי כמוך.
רק שבמקומך לא חשבתי שזה רלוונטי להשאיר אותם לעיני כולם.
זה אשמתך שאתה מנהל שרואה גם הודעות שמוחקים

מילי08

Well-known member
תראי למעלה המלצה שלי על הסדרה For All Mankind
*אחד היוצרים שלה הוא רונאלד די. מור שידוע בתור היוצר של הריבוט של באטלסטאר גלקטיקה.
איפה משודרת? כי כמו לונה, גם אני מעדיפה לראות דרך הספקים שאני משלמת להם ולא לבקש מהדודים
אבל אם וויתרת ככה על ג'נטלמן ג'ק אחרי פרק אחד אני לא בטוח אם אני רוצה לדבר איתך.
אבל לא אמרתי שויתרתי. כרגע חיפשתי משהו שישאב אותי לצפייה מרתונית וג'נטלמן ג'ק לא נראית לי בינג'ית
חחח, נראה לי שהסגרתי את הגיל שלי בלי לומר מה הגיל שלי :-D
אבל זאת סדרה כבדה, צריך לבוא במוד מתאים. [אחים לנשק]
כן, הבנתי את זה ובגלל זה לא התחלתי. אבל היא ברשימת צפייה שלי. אין לי בעיה עם סדרות פעולה או מלחמה כל עוד לא מפארים ועושים רומנטיזציה לקונפסט הזוועתי הזה של מלחמה
ברור שזאת אשמתה
זה אשמתך שאתה מנהל שרואה גם הודעות שמוחקים
ברור שזה אשמתו
(אני מחרחרת ריב. הולך לי? |שטן|)

מילי08

Well-known member
סיימתי לראות את התייר.
לצערי גם במקרה הזה הציפיות היו גבוהות מידי, וזה אשמת שניכם- ניק וארינמל :-[ .
כן, זאת סדרה טובה. מתח כמו שצריך ודמויות מעניינות וכימיה טובה, אבל לא משהו יוצא מן הכלל או מרגש בצורה יוצאת דופן (כמו ש walf like me ריגשה אותי).
גם יש לי קצת בעיות עם הסוף של הסיפור ובכלל עם הרעיון.

לא מצאתי תגובות של ארינמל על כל הסדרה חוץ מהפרקים הראשונים.
זה שגילינו שאליוט הוא באמת האיש הרע בסיפור היה מפתיע ולא מפתיע. כלומר, ניסו מאוד לשכנע אותנו שהוא טוב לב אבל לי היה ברור שמתחת לפני השטח נגלה טיפוס יותר מפוקפק. ומאוד שמחתי שהלן כעסה עליו וניתקה איתו את הקשר.
מה שאיכזב אותי זה שהיא בסוף כן רצתה לחזור אליו כי הבן אדם לא באמת השתנה. הוא "לא זוכר" באופן נוח ולצורך העניין היה יכול לעשות איזה פשע קטן כדי להישאר בכלא, אבל הוא בוחר למות שזה הכי קל.
בעיני, ומאוד יכול להיות שאני לוקחת את זה למקום קצת מופרך, הלן רוצה אותו כי הוא חתיך והחתיך הזה רוצה אותה- הפשוטה. זה חלום מאוד רומנטי שיש לכולנו, שמלך/ מלכת השכבה יראו דווקא אותנו, האנשים הפשוטים, ויתאהבו בנו בגלל מי שאנחנו ואנחנו בתמורה מתאהבים בהם בעיקר בגלל איך שהם נראים. וזה בדיוק מה שקורה כאן. אליוט הוא זר מסתורי ובפורמט החדש שלו הוא גם נורא נחמד וטוב לב, אבל בתכלס הוא לא. הוא לא השתנה כמו שאמרתי. לא עבר עליו תהליך של חזרה בתשובה וכפרת עוונות והכרה במעשים שלו. היתה פשוט שיכחה זמנית. הוא יכול פתאום לחזור לעצמו בכל רגע נתון ולהיות שוב איש חסר רחמים.
לדעתי הסיפור היה יכול להיות יותר מעניין אם הבןזוג של הלן לא היה כזה דביל שמתייחס אליה בזלזול. אפשר היה להראות את הבןזוג שלה היה אוהב אותה באמת והלן היתה צריכה "לראות" אותו בסוף כמו שהוא ולא להתמכר לפנטזיה של הזר המסתורי. המשיכה אל אליוט למרות שהיא יודעת מי הוא הופכת אותה מבחורה אכפתית ועם ראש על הכתפיים כמו שראינו לגרופית שמסתנוורת ממראה חיצוני.

הייתי בשוק כשהשוטר ההוא האשים את הלן ואליוט בהכל אחרי שהוא הציל את אשתו.
איכשהו דמיינתי שלפחות אחרי שהוא יציל את אשתו הוא יעשה את הדבר הנכון ויתוודה.
נכון. זה גם הרגיש לי לא כל כך נכון לדמות. הוא כל הזמן מדבר על זה שלא נותר לו הרבה זמן לחיות, לדעתי אם הוא היה מתוודה ומתאר את הנסיבות היו די מוותרים לו על עונש משמעותי
אבל היא גם מצאה דרך לצאת מזה יחסית בקלות. רק היה צריך להחזיק דיינר מלא אנשים תחת איומי אקדח לכמה שעות.
כן.. מצד אחד זה משעשע איך הם לא היו באמת סגורים על עצמם איזה סוג חוטפים הם. מצד שני הם לוקחים סיכון מאוד גדול שהם מכניסים את עצמם לעוד פינה שעלולה להחריף את המצב
ואז כשהשם שלהם מטוהר הרגשתי שיכול להיות סוף טוב ואז מגלים מי זאת באמת האישה שאליוט כל הזמן ראה בראש שלו, וזאת לא מישהי שהוא אהב, אלא מישהי שהוא השתמש בה באופן נוראי.
האמת שהייתי בטוחה שנגלה שזאת אמא שלו או משהו והזכרון שלו זה זכרון ילדות שלה. גם כשהיא הראתה את הצלקת בהתחלה חשבתי שהיא מדברת על הלידה שלו
אבל בסוף שוטרת אחרת מדברת איתה על כך שאין הגיון באהבה וכשאליוט כבר שוכב כמעט מעולף אחרי שהוא לקח כדורים רבים הוא מקבל מהלן אמוג'י של בוריטו - שזה כמובן מה שהם הגיעו למסקנה שמסמל אושר עבור אליוט.
ברור שאין הגיון באהבה אבל לעודד אותה לבחור באדם שפל מוסרית?
קצת חזרה לפרק 5 - אני תמיד אוהב כשעושים דברים מעניינים עם חלומות או הזיות, אז כמובן שאהבתי את אליוט מסתובב בבית חולים שבו החדרים השונים הם זכרונות שלו, אם כי קצת משובשים כי הוא מתייחס לכך שהם זכרונות וכשיש מישהו שהוא לא זוכר איך הוא נראה אז הוא מחליף אותו בטייס של המסוק מלפני כמה פרקים.
רגע, אז מי היה הזקן הנמוך יותר שראינו? אחד היה אבא שלו ומי היה השני?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איפה משודרת? כי כמו לונה, גם אני מעדיפה לראות דרך הספקים שאני משלמת להם ולא לבקש מהדודים
For All Mankind משודרת באפל. (ואני גם כתבתי את זה בהמלצה שלי)
כרגע חיפשתי משהו שישאב אותי לצפייה מרתונית וג'נטלמן ג'ק לא נראית לי בינג'ית
אז עוד יותר כדאי לך את For All Mankind. לי לפחות היא הייתה מאוד בינג'ית. אני ראיתי את כל 26 הפרקים שיצאו עד כה בשבוע וחצי בערך (בתקופה שלא היה לי הרבה זמן)
(אני מחרחרת ריב. הולך לי? |שטן|)
את מאוד מחרחרת ריב
סיימתי לראות את התייר.
כן, זאת סדרה טובה. מתח כמו שצריך ודמויות מעניינות וכימיה טובה, אבל לא משהו יוצא מן הכלל או מרגש בצורה יוצאת דופן (כמו ש walf like me ריגשה אותי).
גם יש לי קצת בעיות עם הסוף של הסיפור ובכלל עם הרעיון.
מצטער, אבל נראה לי שגם אני אמרתי שהייתה לי בעיה עם הסוף.
כן אהבתי אותה יותר מWolf Like Me,
אבל זה כבר עניין של טעם וריח (לי יש טעם, לך יש ריח :-P: )
בכל מקרה אני לא מרגיש שאני מספיק זוכר כדי ממש להגיב, אבל אני מסכים עם רוב מה שכתבת שם.

מילי08

Well-known member
אז עוד יותר כדאי לך את For All Mankind. לי לפחות היא הייתה מאוד בינג'ית. אני ראיתי את כל 26 הפרקים שיצאו עד כה בשבוע וחצי בערך (בתקופה שלא היה לי הרבה זמן)
אבל זה לבקש מהדודים וכיום פשוט לא בא. הרבה יותר נוח ללחוץ על כפתור והופ הסדרה עולה
בכל מקרה אני לא מרגיש שאני מספיק זוכר כדי ממש להגיב, אבל אני מסכים עם רוב מה שכתבת שם.
הכי טוב להסכים איתי בלי לדעת למה
אבל זה כבר עניין של טעם וריח (לי יש טעם, לך יש ריח :-P: )
הפוך גוטה, הפוך. (סתם, כנראה שלי באמת יש ריח, כי איכשהו כשיש כמה חיות מחמד אז הריח שלהם משתלט על הבית)

מילי08

Well-known member
אני מבין לחלוטין.
אז תעשי מינוי של חודש לאפל.
אני קצת חושבת על זה אבל זה עוד ספק לשלם לו ולא בא לי לממן עוד איזה בעל אחוזות
בשרשור הזה היה לנו דיון על הסדרה
אויש, ראיתי את זה אבל משום החלטתי שאלו תגובות רק לפרק הראשון ולא לכל העונה |טמבל|
כל הקטע שאליוט סוחר בנשים ובסמים היה חלק קשה בשבילי. למרות שזה ממש גרם לי להזדהות עם הלן. גם אנחנו כמו הלן גילנו דמות מתוקה וחמודה שהתאהבנו בה ואז בא הסיפור הזה ופוצץ לנו בפנים וגרם לנו לחשוב שוב על איך רואים את הדמות הזו.
ומה שהכי הפריע לי זה שיש סיכוי שהלן תחזור אליו. נכון צריך לתת לאנשים הזדמנויות נוספות אבל לא אחרי מעשה כמו שעה אליוט לאישה הזו. גם כל הסיפור של החברה שלה שבעלה בתחילת הקשר היה מטריד אותה, אז זה ממש לא אותו הדבר, כאילו אני לא יודעת מה אני בכלל חושבת על כל מוסר ההשכל הזה של אפשר לאהוב אנשים רעים, אבל מה שאליוט עשה זה בלתי נסלח.
בדיוק!
עוזר לי קצת העובדה שהוא ניסה קודם כל להענש על מה שהוא גילה שהוא עשה ואז להתאבד. אם הוא לא היה לוקח שום אחריות על זה אז כנראה הייתי נותר יותר נגעל ממנו.
כאילו, התאבדות זה לא בדיוק לקחת אחריות. זאת הבחירה הקלה לצאת מזה. לצורך העניין, אפילו לא לשבת בכלא, אלא להיות זה שמחליט לעזור לקורבנות אחרים. כל דבר שיגרום לו לנסות לכפר על המעשים שלו
ואני עדיין לא מבינה למה היא לא הודיע למשטרה על זה. [האשה מהעבר שלו]
גם אני לא ממש הבנתי. אולי כי זה יגלה דברים בעייתייים גם עליה? אולי היא שוהה לא חוקית?
העניין הוא שחסר לי קשרים אפלנטונים טובים בין גברים לנשים בסדרות.
אני מרגישה שכל כותב מרגיש שהוא צריך להביא את סיפור האהבה הבא. ויש קשרים בין דמויות ממש נהרסים מכך.
מאוד מסכימה, אבל לדעתי כאן רצו להראות שהחתיך יכול להימשך גם אל אשה שלא נראית כמו דוגמנית (בניגוד ללוסי למשל)
דווקא בגלל סדרות אני חשבתי יורת על הקטע של הconfession שעושים מול כמרים בתא הקטן הזה ואז מקבלים מחילה על כל מיני דברים גם נוראיים.
זה הרבה יותר גרוע בעיני מיום כיפור. אני חושבת שאצל חילונים יום כיפור הוא באמת יום יותר פשטני. הדתיים נותנים לו הרבה יותר משמעות. החלק הקשה הוא לא הצום אלא היכולת לבוא לאדם אחר ולהודות שהיית לא בסדר ולקוות שהוא ימחל לך.
עוד דבר שלא ברור - למה שהוא יגנוב מקוסטה מיליון דולר עם ויקטוריה? מיליון דולר זה לא סכום כזה ענק של כסף. אם הוא עובד בתור מבריח סמים, אז הגיוני שהוא מרוויח סכומים גדולים בכל מקרה. ואם הוא באמת היה רואה חשבון של קוסטה, הגיוני שהוא יכל להוציא ממנו סכום גדול יותר.
שאלות טובות
אז ניק כדי שיהיה לך פינה חמה ושקטה רק בשבילך פה בפורום, ללכת כל פעם שמישהו מעצבן אותך [גיפים של טום הולנד]
יאאאא, איזו חמודה את
בכל מקרה אני חושד שגם עדי|חזיר| מציצה לתוך שרשורים לפעמים כדי לבדוק אם יש בהם משהו מעניין. אולי היא לא קוראת הכל, אבל היא תשים לב לתמונות.
:-D
כי תמונות של ג'יימי לא צריך לשים בהחבא, בבושה.
חחחחחחחחחחח צחקתי בקול

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני קצת חושבת על זה אבל זה עוד ספק לשלם לו ולא בא לי לממן עוד איזה בעל אחוזות
זה 18 שקל לחודש.
ואם את עושה בינג' על סדרה אז את יכולה לשלם רק על חודש אחד וככה לראות את כל העונות שלה (אם את מתחילה חודש אז תספיקי עד סוף עונה 3 של for all mankind)
המבחר שם הוא יחסית קטן כי יש שם רק תכנים שהם מקוריים של אפל והם מוציאים סדרות רק בערך 3 שנים. אבל יחסית הרבה מהתוכן שלהם טוב. יש את תוכנית הבוקר שדילן מאוד אוהבת. Severance שאני כבר לא זוכר אם גם את ראית אבל הרבה כאן אהבו. טד לאסו שהפכה מהר למאוד פופולרית בעולם. מית'יק קווסט שגם פופולרית בפורום. Slow Horses שהיא סדרת ריגול שאני מאוד אהבתי. וכמובן עוד.

nerdkey treky

Active member
זה 18 שקל לחודש.
ואם את עושה בינג' על סדרה אז את יכולה לשלם רק על חודש אחד וככה לראות את כל העונות שלה (אם את מתחילה חודש אז תספיקי עד סוף עונה 3 של for all mankind)
המבחר שם הוא יחסית קטן כי יש שם רק תכנים שהם מקוריים של אפל והם מוציאים סדרות רק בערך 3 שנים. אבל יחסית הרבה מהתוכן שלהם טוב. יש את תוכנית הבוקר שדילן מאוד אוהבת. Severance שאני כבר לא זוכר אם גם את ראית אבל הרבה כאן אהבו. טד לאסו שהפכה מהר למאוד פופולרית בעולם. מית'יק קווסט שגם פופולרית בפורום. Slow Horses שהיא סדרת ריגול שאני מאוד אהבתי. וכמובן עוד.
עושה מרתון.
מכל התכנים, דווקא אלו שהצעת לא כאלו מעניינים אותי. אהבתי באפל את התכנית על הילדה החוקרת, את סדרת המדע בדיוני המסקרנת ששכחתי שמה (זו עם הקפטן/דוקטור שנמשכת לאורך הרבה זמן), אחרי המסיבה שהצחיקה והפתיעה אותי, להגן על ג'ייקוב המרתקת, חשדות ה"ככה ככה" ואת שמיגדון.
קיצר... כמו שאמרת, אין להם מבחר גדול ואין להם ספריה גדולה ורחבה, זה פקטור משמעותי, לא?

Lhuna3

Well-known member
חתונמי (קשת 12, מחזיקה אצבעות שבן ומעיין מחליטים להפרד.)
בדוק הם יעשו קארין ואיתמר
כלומר יחליטו להמשיך אבל אז תוך שבועיים יפרדו? כן, נשמע הגיוני, למרות שאני מעדיפה שיחליטו לא להמשיך וזהו. המערכת יחסים הזאת נהייתה קרינג' רציני.
אכן עשו. היה קשה לצפיה, לפי דעתי הוא כבר בערך מאמצע העונה נשאר שם רק כי לא נעים לו לאכזב אותה.
אבל סה"כ העונה הזאת סוף סוף יצא להם מוצלח - 3 זוגות שעדיין ביחד עד היום.

nerdkey treky

Active member
אכן עשו. היה קשה לצפיה, לפי דעתי הוא כבר בערך מאמצע העונה נשאר שם רק כי לא נעים לו לאכזב אותה.
אבל סה"כ העונה הזאת סוף סוף יצא להם מוצלח - 3 זוגות שעדיין ביחד עד היום.
יצא להם שיא לעונה, מאוד מפתיע. חבל שבסוף הזוג הראשון (לא זוכר שמות) לא הצליח, אני לא ראיתי אותם לאורך הדרך, רק את ההתחלה והם נראו מאוד מוצלחים בפרקים הראשונים (גם אחרי ירח הדבש). חבל בשבילה.

מילי08

Well-known member
זה 18 שקל לחודש.
אז זהו, שיש שם כמה סדרות שבא לי לראות אבל אני לא אצליח לראות הכל בחודש-חודשיים. פשוט מבאס אותי לשלם לעוד שירות כשבפועל אני רואה ממש קצת מכל דבר.
ברשימה שלי 3 הסדרות שציינת, ומית'יק קווסט שכמובן ראיתי ואהבתי ולא ברור לי אם תהיה עונה נוספת :-(

ביס עלה אתמול הפרק הראשון של עונה 4 של what we do in the shadows. ממשיך להיות מעולה. התגעגעתי לננדור.
וסוף סוף ראיתי גם את רק רוצחים בבנין 2*5. לא נעים לי לספר אבל בכל זאת... כשאוליבר אמר חבן שלו שהוא לא יתן למשפחה שלו עדיפות שניה ואז ענה לטלפון, קצת השפריץ לי אוכל מהפה מרוב שצחקתי סליחה |מובך|

snirf

Active member
QAF 6-8 זהו סיימתי

במה זה תורם שרותי מורה? זה סתם לא תורם לאמינות שהיא בכזה קשר עם תלמיד...ומתרועעת במסיבות שגם התלמידים שלה נמצאים
מאוד לא אחראי ולא אתי (n)
אהבתי את הגילוי הכפול- ברודי מגלה דרך רותי שנואה היה עם דדיוס...ובעימות איתו- מגלה על הקשר שלו ושל ג'וליאן :LOL:
שאגב סביר להניח שהקשר ביניהם לא יחזיק/יעמוד למבחן עכשיו כשג'וליאן יהיה דייל (שבזה לבטח יתעסקו בעונה הבאה...בלונג-דיסטנס ריליישנשיפ). בטח נואה יבגוד/יתערבב שוב עם ברודי...

לא ויתרו על עלילת HIV- בעונה הקודמת זה היה בן זוג של מייקל, וAKA- צ'יקי אם כי לטעמי זה מוקדם מדי...
דור האינסטנט שהכל מהיר- בא לידי ביטוי גם בQAF הנוכחית לעומת המקור- לא משתהים על דברים כדי לתת להם משמעות...נגיד הפעם הראשונה של ג'סטין- הייתה סצינה זכורה שנתנו לה את המשמעות שלה...כאן? זה היה מהיר ובשירותים בין ברודי לצ'יקי.
ייתכן ובניגוד לג'סטין זה לא היה הפעם הראשונה שלו...אבל לאור סצינת הPRIDE שהזכירה לי שג'סטין "נפתח" אחרי ששכב עם בריאן, נפגע ממנו, והתחיל להתערבב ולשכב עם אנשים- כדי לגרום לו לקנא...כך גם היה כאן- שצ'יקי ניסה לגרום לברודי לקנא...וברודי אמר משהו בסגנון "הפכתי אותו למה שהוא" - אז זה גורם לחשוב שאולי זאת כן הייתה הפעם הראשונה שלו.
כך או כך הכל קרה מידי ולאור זאת- גם הגילוי על הHIV של צ'יקי...וזה לא עורר מבחינתי שום רגש/אמפתיה למען האמת...:unsure:

פרק 7 בעיני היה הכי חלש העונה...עם החלוקה המיותרת לכותרות/נושאים...
לא רק הקונספט הזה, אלא גם עלילת ההזייה של ברודי עם הפטריות וגם זה ששר בגדה עם אמא של ברודי...למה זה היה הכרחי?!|חבול|
למה צריך לערבב את כל הדמויות? ובכלל-למה צריך שברנדה תהיה לסבית? כל מה שקרה סביב זה- לא אהבתי. ועוד מילא שר עשתה טעות- עוד אח"כ התנשקה איתה שוב וברודי ראה אותן

הבבילון הנוכחי ממש קטן ביחס למקור...זה לא נותן את התחושה שהמקום אמור לתת , כך שזה מאבד מהקסם לטעמי.

@didalf עבדת עליי אה עם הקטע של "עם מי יסיים ברודי" חחח ממש לא ציפיתי לזה...עד לרגע שהם התנשקו לא הבנתי בכלללל שזה מה שהוא הולך להגיד לה...שהוא אוהב אותה? WTF?! טוויסט מוזר:-0

יש כבר ידיעות על עונה 2? מאוד מקווה שהיא תמשיך...
הסדרה עוד צריכה להתפתח, להעמיק...דברים לא קורים בעונה אחת.

@didalf

שעשע אותי שהוא דיבר על לנסוע למנצ'סטר והראה תמונה של הדמות של ג'סטין בגרסה הבריטית, מבוגר וחתיך כיום. אז זה מתקיים ביקום הזה. לא אשקר הייתה לי תקווה קטנה שגאס הבן של בריאן עכשיו בין 21-22 יצוץ.

-הלוואי זה אומר שיזמנו את השחקן לעונה הבאה חחח :-P: אז הוא לא היה מעניין...אבל היום... :love:-

סה"כ זאת הייתה סדרה בסדר. לא שנאתי אבל גם לא עפתי. לא אכפת לי אם תהיה עונה שניה או לא.
עשה לי בעיקר חשק לראות שוב את הסדרה המקורית (כלומר האמריקאית כמובן) אבל אין איפה להשיג את זה נוח, וגם אני חוששת שצפיה נוספת תהרוס לי, ואני אראה דברים באור אחר, בעייתי או סתם קרינג'י.

-מסכים איתך, זה ממששש גרם לי להתגעגע לגרסא האמריקאית עם רצון עז לצפות בה שוב...אבל כמוני כמוך- בטוח נראה דברים באור שונה / זה יהרוס :( דווקא באתר ששלחתי לך , שממנו צפיתי בQAF החדשה עם כתוביות , יש גם אותה שם עם כתוביות -

@טוני החתול

אוקי בהחלט הייתי צריך להגיב על כל זה לפני חודש כשזה היה לי טרי בראש.
איך אני רואה את זה: אני לא חושב שזה נכון בדיוק להגיד שברודי ורותי היו מאוהבים כל הזמן הזה. אבל הם היו זוג כשהם היו צעירים ואז הם הפכו לחברים טובים מאוד וכל המתח של הקשר הזה הפך לקשר אפלטוני. אני לא מאמין שהם פינטזו זה על זה כל הזמן הזה. זה לדעתי היה משהו עמוק מתחת לפני השטח שהם לא היו מודעים אליו עד הרגע שזה ניצת. ושניהם מהמצב שלהם פתאום כן ראו זה את זו בצורה הזאת. זה בין היתר היה קבור חזק כי נראה לי שהבהירו שברודי נמשך רק לגברים אז הוא לדעתי בכלל לא חשב שהוא יכול להמשך אל רותי.
עכשיו אני תוהה גם אם זה יהיה בעיה להם בהמשך (אם בכלל הם ימשיכו יחד) שרותי תרגיש שהוא נמשך אליה כי הוא זוכר שהיא הייתה בן.
בכל מקרה זה נראה לי טוויסט מגניב כי מצד אחד לחלוטין לא ראיתי את זה בא, אבל מצד שני אני כן יכול להבין הובילו אותנו אל זה במבט לאחור.

-זה בדיוק מה שחשבתי...ולכן הטוויסט היה כ"כ מפתיע ולא צפוי.-

ליתר דיוק הקטע הזה מבהיר שהסדרה החדשה מתרחשת באותו יקום כמו סדרת המקור הבריטית. זה לא אומר שהיא מתרחשת גם באותו יקום של הסדרה האמריקאית הישנה. אם כי אני בהחלט אשמח אם גם זה נכון.

-הלוואי...איך הייתי שמח אם היו מזמנים את אחת מהדמויות של האמריקאית לתפקיד אורח בשביל לקרוץ לצופים דאז:p-

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
ביס עלה אתמול הפרק הראשון של עונה 4 של what we do in the shadows. ממשיך להיות מעולה. התגעגעתי לננדור.
נכון |מאוהב| ראיתי גם!
ננדור קורע.
סיימתי לראות את התייר.
עכשיו אני לא יודעת אם להאמין למילי או לניק ויעל.

didalf

Well-known member
וסוף סוף ראיתי גם את רק רוצחים בבנין 2*5. לא נעים לי לספר אבל בכל זאת... כשאוליבר אמר חבן שלו שהוא לא יתן למשפחה שלו עדיפות שניה ואז ענה לטלפון, קצת השפריץ לי אוכל מהפה מרוב שצחקתי סליחה |מובך|
חחחחח כן:-D

אהבתי גם את המשחק של הבן של סאם ואיך כולם עברו ללוק סבנטיזי. וכמובן אני תמיד אוהבת אנשים שיודעים לזהות טל טל של אנשים משקרים כשהם מסבירים את הדברים הקטנים שהם שמים לב אליהם.

מעניין מה עוד החברה של מייבל מסתירה.

והיה ברור כל הפרק עם הבדיקת DNA וזה שיסתבר שאוליבר של האבא של הבן שלו, אבל טדי??:-0

היו דברים שהצחיקו אותי אבל כבר שכחתי|בוקס|

למעלה