בפרקים הראשונים היא הייתה מסוג הסדרות שנחמד לצפות בהן בזמן שמקפלים כביסה אבל לאט לאט התמכרתי. היה קל מאוד להתאהב בסדרה כי היה קל להתאהב בדמויות, הם כולם היו כל כך אנושים עם פגמים, ופחדים וקשיים. ממש לא הדמויות הסטראוטיפיות השטחיות שהייתי מצפה למצוא בסדרה של דיסני. ממש אהבתי שהחברה של אבא של מיה התגלתה כמישהי נחמדה, ושהם לא הלכו על האופציה הקלישאתית של גולד דיגר. זה היה ממש חמוד לראות איך בסוף מיה התחברה אליה אבל גם אהבתי שבהתחלה היא דחתה אותה כי זה היה מאוד הגיוני שהיא תתנהג ככה בהתחלה. הדמות הכי אהובה עלי הייתה ללא שום עוררין פילקס
אהבתי את כל הקטעים איתו במיוחד את הקטעים עם לייק, וזה ממש ממש מעצבן שהם לא ביחד! הם לגמרי חייבים להיות ביחד!
. גם נורא אהבתי את הקטע שויקטור יצא בפניו והוא ישר חיבק אותו. כל הרגע הזה היה מושלם. לוסי חמודה, והייתי אוהבת את הזוגיות שלה ושל לייק יותר עם פילקס לא היה קיים. אבל הוא כן קיים, ומזל שכך. גם את פיילר אהבתי אבל לא כל כך אהבתי אותה ואת פילקס ביחד, אני מודה שבהתחלה שהייתה להם את השיחה הזאת על זה שאין לפיילר חברים לשתות איתם קפה והוא הציע לה לשתות קפה איתו עלתה לי המחשבה שהם חמודים ביחד ושיכול להיות ביניהם משהו. אבל זאת הייתה רק מחשבה רגעית שמהר מאוד חזרתי בי ממנה לדעתי הרבה יותר מתאים להם להיות ידידים וחבל שהפכו אותם ליותר מזה. זה קצת כמו הקשר בין ראים לויקטור שגם שם בהתחלה שהרגיש שהולך להתפתח משהו מעבר לידידות בניהם לא ממש התנגדתי אבל עכשיו אני ממש שמחה שהם לא הלכו לכיוון הזה, קשה לי לדמיין אותם בקשר אחר מלבד ידידות. עכשיו בקשר לבנג'י וויקטור, אז הייתי צריכה ממש לשנוא את העלילה שלהם, כי היא הייתה בדיוק מה שאני לא אוהבת שעושים בסדרות שמוצאים כל מיני תירוצים מעצבנים למה הזוג שאנחנו רוצים שהיו ביחד לא יכולים להיות ביחד, אבל בגלל שממש אהבתי אותם ביחד אז סלחתי להם
. אני כל כך שמחה שהם האנדגיים בסדרה, למרות שזה היה לי ברור מהתחלה, ולא באמת דאגתי בקשר לזה, גם בסוף העונה ה2 שלא ידענו במי ויקטור בחר (מזכיר לי סיום עונה של סדרה אחרת רק שבה כן ממש דאגתי ולא הייתי בטוחה שמה שאני רוצה יקרה). היה לי קצת עצוב בשביל ניק שהוא התחיל לצאת עם ויקטור, וממש נכנס לזה אפילו הביא לו פרחים, כי ידעתי שזה לא יחזיק ושמחתי שהוא קיבל את המצב בקלות יחסית למרות שזה לא היה אמין (אלא אם כן הוא לא ממש התאהב בוויקטור אלא פשוט התאהב ברעיון של להיות בקשר רציני עם מישהו ואז זה לגמרי הגיוני). קראתי קצת ממה שכתבתם על עונה 3, עם יהיה לי קצת זמן אני גם אגיב על זה, אבל בגדול נראה לי שהסכמתי עם רוב מה שכתבתם.