1. אז אוליביה רודריגו הפכה לכוכבת על בינתיים ואנחנו איבדנו את ניני
בשני הפרקים הראשונים היא הייתה אז עוד הייתה לי תקווה שהיא איכשהו תגיע למחנה עם כולם אבל אז היא נעדרה משאר העונה. וחזרה בפרק האחרון רק כדי לעזוב שוב
והפעם לתמיד. ממש רציתי אבל שהיא לפחות תפגש עם כולם וזה, אפילו זה לא. היה מרגש כשהם ראו את הכרטיסים שלה. טוב לפחות קורטני הספיקה לדבר איתה.
2. העונה הייתה קצת פחות מהנה. קצצצצצת נסחפו עם המטא והתעופה העצמית עם סדרה בתוך סדרה בדיסני פלוס וקורבין בלו כאילו הוא עדיין סלב בעולם שהוא לא הבועה המטופשת של דיסני. ומחסור בחלק מהדמויות. אוקי אבל בסוף כן נהניתי.
3. גם קצת נסחפו עם הקליפים. כאילו אני מבינה שכולם מנסים לקדם קריירה מוזיקלית אבל לתת להם שיר מלא עם קליפ בכל פרק לפעמים אפילו שניים זה קצת יותר מידי. אתם לא אוליביה די. (ולמה אם כבר דחפתם שירים של השחקנים בכל הפרקים לא יכולתם משהו מהשירים המוכרים שלה?)
4. עוד משהו מתסכל היה שכל הזוגות (כמעט) סיימו במקום כ"כ טוב בעונה שעברה שכמובן שהיו צריכים לסבך את זה. אוקי לפחות את קרלוס וסב לא סיבכו יותר מידי איזה חמוד זה כשסב בא לבקר
אבל מבאס שהוא לא נשאר גם לפרק הבא לפרק הסיום. לצפות בהצגה והכל.
5. יותר מבאס היה עם אשלין. מההההה הקשר עכשיו לתת לה קראש על בת??? כל הזמן צעקתי על המסך "אבל ביג רד!!!!" אוף הם כאלה זוג ג'ינג'ים חנונים חמודים ומתוקים ביחד הסיפור שלהם נבנה כ"כ חמוד למה להרוס?? לא הבנתי מהסוף אבל אם זה אומר שהיא חזרה לאהוב אותו בלעדית או לא
6. אוקי והעניין העיקרי המשולש המתסכל של איג'יי-ג'ינה-ריקי. גררר איך שבנו לאט את הקשר של ג'ינה ואיג'יי בעונה שעברה היה כ"כ יפה וחמוד ומקסים ואז לא הראו לנו את הנשיקה הראשונה שלהם
ועכשיו תוך חצי דקה בעיות כי כמובן. איג'יי מעצבן שהוא מזניח את ג'ינה בגלל המחזמר, אבל ג'ינה יותר מעצבנת. סה"כ מדובר בשבועיים כן!!! שבועיים!!! והוא כולו לחוץ וטרוד ועם אבא שלו על הראש והיא יכלה להיות יותר תומכת. נכון שזה לא בסדר שהוא פנה ל-ואל ולא סיפר לה על המכתב של אבא שלו אבל הוא כולו כוונות טובות אוף
ג'ינה הייתה כזאת לא פיירית שהיא נפרדה ממנו
ואז מוסיפים לקלחת את ריקי. ריקי ריקי ריקי. למה לו ולאיג'יי יש אותו טעם בדיוק בבנות? וכמה חברות הוא עוד יגנוב לו טוב עם ניני זה היה מוצדק. וזה עוד משהו מתסכל כי הסיפור של ריקי וניני גם כן נבנה כ"כ יפה בעונה הראשונה, איך שהוא הרוויח מחדש את האהבה שלה לאט לאט. ואז בעונה השניה הם היו כ"כ מתוקים
ואז היא נפרדה ממנו ונשבר לי הלב. ואז הוא היה כ"כ עצוב ושבור וכאב לי עליו
אבל עכשיו פתאום יש לו קראש על ג'ינה??? מה הקשר. אוף והוא כל הזמן נדחף ביניהם והרי גם לה יש משהו לא פתור איתו ואיג'יי שם לב ועדיין הוא לא עשה סיפור גדול. גרררררר. אני לא בטוחה איך אני מרגישה לגבי הסוף כי אני לא רוצה אותם ביחד אבל גם זה היה רומנטי.
7. ספיקינג אוף ניני וריקי אז כל מה שאמרתי למעלה. ועכשיו ניני עזבה לגמרי אז זה בכלל אבוד. ועוד היה לי שביב תקווה לרגע מהתגובה של ריקי לזה שניני שם. והוא היה עצוב שהיא לא הביאה לו כרטיס. ואז היא כן הביאה לו כרטיס עם הלוטו כי כמובן שהיא זכרה את הרשימה שלו. וכשהוא שר בהצגה לא היה ברור אם הוא מסתכל עליה או אם הוא בכלל ראה אותה. והיא הסתכלה עליו וחייכה. אז היה לי קצת תקווה. אבל לא
9. מה שכן בהעדרה של ניני ג'ינה הפכה לדמות הראשית, גוד פור הר. השיער שלה עם הצמות הארוכות היה מהמם. ומגיע לה היא מתוקה. היא גם עברה מהפך יפה מכלבה לאחת הדמויות הכי חמודות.
10. אני מבינה שהיו צריכים דרמה עם החרדה של קורטני אבל ממש הציק לי שהשירים היו בסדר הפוך בגלל זה. השיר של אולף בא אחרי לט איט גו!! אלזה ליטרלי יוצרת אותו בזמן השיר!! אבל הביצוע של לט אי גו היה ממש מרגש, היה לי מחנק בגרון אפילו. ואז הצלם המניאק הזה הוריד את השאלטר יאוו ממש צעקתי על הטלוויזיה בכעס
לא מספיק היא בחרדות אתה מלחיץ אותה עוד יותר???????????
אבל אז כולם הדליקו אורות בטלפון וג'ינה העלתה את השאלטר בדיוק ברגע הנכון וזה היה מרגש אפילו יותר כמעט דמעתי, בחיי. והחלפת השמלה והכל היה מקסים. גוד פור יו קורטני.
11. הקטע לקראת הסוף כשקורבין בלו נהיה טוב פתאום וכולם לאבי דאבי היה קיטשי מידי אפילו לסדרה הזאת. מצד שני התרגשתי ממש כשהוא התחיל לשיר את אברידיי
השיר הכי יפה והכי אנדרייטד מהיי סקול מיוזקל 2.
12. אוקי הקטע עם הפריימרה לסדרה התעודית שלהם היה קצת מגוחך. אבל הולי שיט השמלה של קרלוס מהממת
וברור שיערכו אותם כך שכולם יצאו נורא בטריילר.
13. מדוקס ממש יפה. שמחה שהיא השלימה עם אח שלה. מעניין אם איכשהו הם יגיעו לבית ספר בעונה הבאה.
14. איזה דרמטיים כולם שם על כולה שבועיים מהחיים שלהם! ובכלל איך מרימים הצגה בשבועיים לעזאזל?