אפילו שהיו ברקע דברים של כריסטמס(וחנוכה! ברמה שקניה ווסט בטח יושב בבית ואומר "רואים, היהודים באמת שולטים בהוליווד") והייתה חתונה עוד לפני הקרדיטים.
אני זוכרת שקראתי שהיא עוזבת ופתאום הרבה אנשים התעצבנו מזה. וזה מוזר לי קצת כי ראיתי שהרבה אנשים שונאים את רולינס. איך את מרגישה כלפייה?אני צריכה מישהו שיאהב אותי כמו שהסדרות של דיק וולף אוהבות לאחרונה לאבד שחקנים ראשיים. אז רולינס עוזבת, והיא וקאריסי התחתנו אז אני מניחה שעוד נשמע עליה.
מה? לא ראיתי את זה אבל זה נשמע מטריד רק מלקרוא את זה. למה שהם יעשו דבר כזה?הבעיה היחידה הייתה נואה, זה היה זוועה. והסצנות שבנסון ורולינס העמידו פנים שהן לסביות כדי לתפוס בחור רע ואני לא יודעת איך אני אמורה להתגבר על הקרינג' הזה.
ואני חושבת שסטייבלר סובל מחרדות נטישה ואולי כדאי שהוא ובנסון ילכו לעבוד עליהן יחד.
אני גם התעצבנתי, בעיקר כי אני רואה את כול הסדרות של דיק וולף (חוץ מהחוק וסדר המקורית) והמון שחקנים עזבו ב-2022, כאילו כמעט כל הסדרות איבדו שחקן קבוע והחלטתי שמשהו רע קורה שם. ורולינס עצמה, בעונות הראשונות שלה פחות אהבתי אותה, הייתה לא אחות מתוסבכת והתמכרות להימורים אבל ברגע שהם סיימו עם העלילות האלו אהבתי אותה יותר.אני זוכרת שקראתי שהיא עוזבת ופתאום הרבה אנשים התעצבנו מזה. וזה מוזר לי קצת כי ראיתי שהרבה אנשים שונאים את רולינס. איך את מרגישה כלפייה?
קאריסי נשאר בסדרה?
אוליביה קלטה שיש מצלמה ניסתרת במוטל שלה ואז הן עצרו בחור אחד ואת הבחור השני היה קשה לעצור והוא מקושר והן פחדן שהוא יבקש עו"ד ולא יעשו כלום אז הן הלכו כזוג לסביות להפליל אותו(הן לא התמזמזו או משהו, אבל זה היה קרינג'י) .למה שהם יעשו דבר כזה?
אני אוהבת אותה, אין לי ממש מה לומר. כאילו היא ממש חזקה כזאת ומרשימה ואני חושבת שהם פיתחו את הדמות שלה בצורה הגיונית מבלשית לצעירה לקפטנית.ומשהו כללי, נראה לי שאמרת פעם אחת שאת מעדיפה את העונות המתקדמות על פני העונות הראשונות וזה גורם לי לתהות מה דעתך על הדמות של בנסון בעונות הנוכחיות לעומת פעם.
סטייבלר גרם לאלו של בנסון, אני חושבת שאצל סטייבלר זה בגלל שהם הרגו את אישתו.אבל הם גרמו לחרדות נטישה אחד של השנייה, לא?
ראיתי ואהבתי dead like me, סדרה מאוד יפה\מצחיקה\עצובה שכמו כל סדרה טובה בוטלה בטרם עתאז מדי פעם עד שמתחשק לי לצפות בפרינג', אני רואה סדרות אחרות. התחלתי לא מזמן סדרה בשם Dead Like Me, מישהו מכיר? אני מתכוונת לסדרה מ-2003 של שואוטיים ולא לסדרה של נטפליקס. ההזדהות שלי עם הדמות מטרידה כי אני לחלוטין יכולה לראות את עצמי מתנהגת כמוה אם הייתי פחות מרצה וחרדתית.
אולסו, אני בעונה 2 של סדרה בשם וידוייה של זונת צמרת אין מה לעשות, ראיתי את בילי פייפר. זה במיוחד שווה בשביל פרק אחד, שאני מפחדת לעשות עליו ספוילרים אז אני אסמן בספוילר אם מישהו מעוניין לדעת. עונה 1 פרק 6: מאט סמית' מתארח בפרק! לפני שהוא היה הדוקטור אבל עדיין, הראש שלי מתפוצץ מהמחשבה שהם חלקו מסך בסדרה שהיא לא דוקטור הו.
אבל במקרה שלה זה ממש מעצבן כי היא לא החליטה לעזוב, החליטו להעזיב אותהאני גם התעצבנתי, בעיקר כי אני רואה את כול הסדרות של דיק וולף (חוץ מהחוק וסדר המקורית) והמון שחקנים עזבו ב-2022, כאילו כמעט כל הסדרות איבדו שחקן קבוע והחלטתי שמשהו רע קורה שם.
לא ממש הבנתי למה התכוונת, הכוונה הייתה שיש לה אחות מתוסבכת?ורולינס עצמה, בעונות הראשונות שלה פחות אהבתי אותה, הייתה לא אחות מתוסבכת והתמכרות להימורים אבל ברגע שהם סיימו עם העלילות האלו אהבתי אותה יותר.
קאריסי נשאר, היא הולכת ללמד קרימינולוגיה באיזו אוניברסיטה.
תודה על התשובה.אני אוהבת אותה, אין לי ממש מה לומר. כאילו היא ממש חזקה כזאת ומרשימה ואני חושבת שהם פיתחו את הדמות שלה בצורה הגיונית מבלשית לצעירה לקפטנית.
ראית את Pushing Daisies או את Wonderfalls?ראיתי dead like me ואהבתי
ראיתי ואהבתי dead like me, סדרה מאוד יפה\מצחיקה\עצובה שכמו כל סדרה טבה בטלה בטרם עת
והיא כנראה לא היחידה, גם על שחקנים אחרים מסדרות אחרות יש שמועות שהעזיבו אותם.אבל במקרה שלה זה ממש מעצבן כי היא לא החליטה לעזוב, החליטו להעזיב אותה
כן, שלושת ה-FBI ושלושת השיקגו. אני חושבת שאני אמשיך עד הסוף , יש לי העונה הזאת המון בעיות עם שיקגו FIRE אבל אני ממשיכה לסחוב בינתיים.עד שקלטתי שאת מתכוונת לסדרות שלו שמשודרות עכשיו.
את תמשיכי לצפות בהן עד שהן יסתיימו?
אוי.לא ממש הבנתי למה התכוונת, הכוונה הייתה שיש לה אחות מתוסבכת?
ברור שהיא השתנתה, היא התבגרה. זה הגיוני וטבעי שהיא לא תישאר אותה אישה 24 שנה ברצף ולדעתי הם עשו את זה בצורה מתקבלת על הדעת. היא התקדמה בקריירה שלה, יש לה ילד מאומץ, היא ניהלה מערכות יחסים רומנטיות ומקצועיות. אם היא הייתה נשארת אותה בת אדם מעונה 1 אנשים היו מתלוננים גם על זה.אין לי ממש דעה על אוליביה הנוכחית (מן הסתם כי לא ראיתי את הסדרה מאז עונה 12) אבל זה מרענן לשמוע את הדעה שלך. הרבה מעריצים כבר לא אוהבים את אוליביה וטורחים לציין את זה, אני אודה שלפעמים זה קצת מצחיק אותי לקרוא פוסטים על זה אבל בסופו של דבר כל הזמן מתלוננים על איך השתנתה וכמה שהם מתגעגעים למה שהיא הייתה פעם וזה כבר טו מאץ', אפילו בשבילי.
!בדיוק חשבתי על wonderfalls סדרה מענינת מאוד ש שוב לצערי בוטלה לפני שקיבלנו תשובות לשאלות...כמו "מהדורה מוקדמת"הדמות של ג'ורג' מ-Dead Like Me היא כל כך relatable עבורי, אני לא חושבת שנתקלתי בדמות שכל כך הזדהיתי איתה. חוץ מבנות גילמור, אני מאוד יכולה להזדהות עם רורי אבל זה לא בקטע כל כך חיובי
אז אני לא ראיתי את Wonderfalls (עדיין) אבל את Pushing Daisies ראיתי ומאוד אהבתי (למרות ששם יש יותר אופטימיות).!בדיוק חשבתי על wonderfalls סדרה מענינת מאוד ש שוב לצערי בוטלה לפני שקיבלנו תשובות לשאלות...כמו "מהדורה מוקדמת"
חחחח, מסכימה איתך. אנשים היו מוצאים על מה להתלונן בכל מקרה. אי אפשר לרצות את כולם.ברור שהיא השתנתה, היא התבגרה. זה הגיוני וטבעי שהיא לא תישאר אותה אישה 24 שנה ברצף ולדעתי הם עשו את זה בצורה מתקבלת על הדעת. היא התקדמה בקריירה שלה, יש לה ילד מאומץ, היא ניהלה מערכות יחסים רומנטיות ומקצועיות. אם היא הייתה נשארת אותה בת אדם מעונה 1 אנשים היו מתלוננים גם על זה.
מאוד אהבתי את Dead Like Meאז מדי פעם עד שמתחשק לי לצפות בפרינג', אני רואה סדרות אחרות. התחלתי לא מזמן סדרה בשם Dead Like Me, מישהו מכיר? אני מתכוונת לסדרה מ-2003 של שואוטיים ולא לסדרה של נטפליקס. ההזדהות שלי עם הדמות מטרידה כי אני לחלוטין יכולה לראות את עצמי מתנהגת כמוה אם הייתי פחות מרצה וחרדתית.
עוד שתי סדרות של בריאן פולראז אני לא ראיתי את Wonderfalls (עדיין) אבל את Pushing Daisies ראיתי ומאוד אהבתי (למרות ששם יש יותר אופטימיות).
אני מניח שהוא מתכוון לסדרה Early Edition שרצה במשך 4 עונות בין 1996 ל2000.מה הכוונה במהדורה מוקדמת?
אוי אני מקווה שאני אהיה בסדר עם עונה 2.מאוד אהבתי את Dead Like Me
אני זוכר שראיתי אותה בDVD שהשאלתי מספריית DVD (בעולם העבר).
אבל הפסקתי קצת לתוך עונה 2 כי התחיל לשעמם אותי.
מאוחר יותר גיליתי שבריאן פולר, יוצר הסדרה, עזב אותה בסוף העונה הראשונה ולכן לא מפתיע שהיא נעשתה פחות טובה.
אז אם אהבתי את dead like me ו-pushing daisies, יש מצב שאני אהנה מ-wonderfalls.עוד שתי סדרות של בריאן פולר
ראיתי קודם את Pushing Daisies המעולה (אפילו שהיא יצאה מאוחר יותר) והתאהבתי בה מהפרק הראשון. הייתי שבור לב לחלוטין כשהיא בוטלה בסוף העונה השניה. סדרה מקסימה בעלילות המסתורין שלה וגם בדרך שבו הן מוצגות באופן צבעוני ומוזיקלי לפעמים עם דמויות הזויות. היו שחקנים מעולים ובסדרה הזאת גיליתי את לי פייס שאני מת עליו מאז.
אחרי שהיא בוטלה וחיפשתי עוד בריאן פולר ראיתי את Wonderfalls. היה נחמד שגם שם היה את לי פייס. אבל בלי קשר אליו זאת גם הייתה סדרה קסומה. כמובן שנרשמתי מראש לכאב לב כי הסדרה הזאת בוטלה אחרי עונה אחת
לאחרונה ממש בא לי לראות את שתי הסדרות האלו שוב. חבל שאין אותן באף אחד משירותי הסטרימינג שלי.
הסדרה הזו מפחידה?הסדרה המצליחה הבאה של בריאן פולר הייתה שינוי גדול - Hannibal שהיא סדרת אימה על הרוצח חניבעל לקטר. אבל אפילו שזאת סדרה עם טון שונה לחלוטין אפשר היה להרגיש נקודות דימיון מסויימות לסדרות הישנות של פולר. ואחד הדברים הכי מוזרים זה שהוא השתמש שם בפרק אחד בדמות שהוא יצר בסדרה Wonderfalls.
אם את יכולה לבלוע סדרות אימה אז אני ממש ממליץ עליה.
תודה על התשובה.אני מניח שהוא מתכוון לסדרה Early Edition שרצה במשך 4 עונות בין 1996 ל2000.
יש לה באמת נקודות דימיון מסויימות לסדרות האלו של פולר, אם כי הטון הוא פחות הומוריסטי.
שם הגיבור הראשי מקבל כל יום את העיתון של יום המחרת וזה נותן לו את היכולת למנוע כל מיני אירועים.
חניבעל? לא בטוחה כמה מפחידה אבל מאד מגעילה ויזואלית, פרשתי כמה פרקים לפני סוף העונה הראשונה.הסדרה הזו מפחידה?
אכן כן , סדרה נחמדה , ש כמו כל קודמותיה נלקחה מאיתנו בטרם עת!אוי אני מקווה שאני אהיה בסדר עם עונה 2.
אז אם אהבתי את dead like me ו-pushing daisies, יש מצב שאני אהנה מ-wonderfalls.
למרות שהן לא בסטרימינג, אתה מתכנן לראות אותן בכל זאת?
הסדרה הזו מפחידה?
לא ממש אוהבת אימה, ממש פחדתי כשצפיתי בטווין פיקס
תודה על התשובה.
זה הזכיר לי קצת את Tru Calling של אלייזה דושקו. מכיר את הסדרה הזו?
לא שמעתי על זה עד הרגע וסיקרנת אותי.בהסתמך על הפרק הראשון, סדרה טובה. חאנשי היא בחורה תמימה, ילדותית ואגוצנטרית שחולמת לשכב עם כמה שיותר גברים. כבר בפרק הראשון, חלק מציפיותיה יורדות לפח. כמעט כל חייל שהיא פוגשת הוא ג'ובניק, השותפות של החברה שלה לא מתות עליה ואבא שלה מאיים שאם לא תחזור מהר הוא יסגור לה את כרטיס האשראי. ברוכה הבאה למציאות, מה שנקרא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.