כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
כבר ראיתי שעה ואני אראה גם את השעה השנייה עוד מעט.האם אני היחיד שכבר ראה את Red, White & Royal Blue?
או שזה פשוט שכמוני לא ידעתם איפה לכתוב על זה.
בכל מקרה הסרט היה נהדר.
אני הייתי מאושר אחרי הצפייה בו.
עיבוד נהדר לספר שעליו הוא מבוסס
טרםהאם אני היחיד שכבר ראה את Red, White & Royal Blue?
יאיי טוב לשמוע.בכל מקרה הסרט היה נהדר.
הלו, זה שרשור סדרות, לא של סרטיםהאם אני היחיד שכבר ראה את Red, White & Royal Blue?
בכל מקרה הסרט היה נהדר.
אני באמת מאוד התלבטתי בגלל זה.הלו, זה שרשור סדרות, לא של סרטים
איך הוא היה?אם כבר הזכרת, צפיתי כבר בסרט ה- של גל גדות שעלה היום הארט אוף סטון.
כן, זה לחלוטין קלישיאתי וצפוי.זה היה חמוד מאוד ונראה לי שדיי נהנתי בסה"כ. אבל זה היה כזה קלישאתי וצפוי.
אני יודעת שככה אמורה להיות קומדיה רומנטית, אבל לא יודעת זה פשוט היה לא מאוד מקורי וצפוי.
אוף בסוף עוד לא ראיתי כי הלכנו לברבי (אבל סופסוף ראיתי ברבי!!!!)טרם
ידעתי שאני אגיע לזה רק בלילה.
אין פה באמת ספוילר חח.ספוילר: Red, White & Royal Blue תגובה לעדי
שמחה לשמוע, כי באתי לפה לשאול אם לראות אותו לפני שאר הדברים שמחכים לי. עיבודים לספרים טובים זה תמיד מפחיד.האם אני היחיד שכבר ראה את Red, White & Royal Blue?
בכל מקרה הסרט היה נהדר.
יאיי ראיתי גםםםםםהאם אני היחיד שכבר ראה את Red, White & Royal Blue?
איזה חמודים הם, מה זה הדבר הזה.שמחה לשמוע, כי באתי לפה לשאול אם לראות אותו לפני שאר הדברים שמחכים לי. עיבודים לספרים טובים זה תמיד מפחיד.
מקווה לצפות בו הערב!
לגמרי, הם כאלו מושלמים ביחד.טוב אבל אני לא מתלוננת היה אדורבל והכימיה ביניהם ממש טובה!
זה לא זכור לי.אני חושבת שהכי חסר לי השימוש ב your song.
הם בטח עשו שאלכס יהיה בי מההתחלה כדי לחסוך זמן כי היה להם רק שעתיים. אולי בגלל שלא קראתי, זה לא הפריע לי אבל בלי קשר נראה לי שזה עדיף ככה. ובכול אופן יש קטע שנורה אומרת לו לאכלס שאם הוא אובססיבי שנים לבחור מסוים כנראה שהוא נמשך אליו(או משהו כזה).משהו יותר משמעותי לדעתי זה שבספר אלכס די משוכנע שהוא סטרייט ואיכשהו חי בהכחשה גמורה שהוא אולי ביסקסואל, למרות שהיה לו חבר בתיכון שהוא היה מנשק הרבה פעמים.
ואז בשלב מסוים יש לו הבנה שבחורים סטרייטים כנראה לא כל כך עסוקים בלשכנע את עצמם שהם סטרייטים.
זה דווקא היה יכול להיות נחמד אם היה קורה ככה בסרט, אבל לא באמת הפריע לי שזה לא ממש היה. (הוא כן קצת בהכחשה כי הוא לא ממש הגדיר את עצמו כביסקסואל)
זה היה ממש טוב והסצנה עם התרנגול הודו.אגב, אהבתי את הקטע שבהתחלת הקשר שלהם (כלומר לפני שזה הופך לרומנטי) אז יש מין מונטז' כזה שלהם מדברים בטלפון והודעות טקסט וזה נורא חמוד. ועשו את זה נחמד עם זה שהם כאילו באותו חדר.
בראיון עם הבמאי, הוא אמר שזה צולם לפני שהמלכה מתה והם החליטו שבגלל שאליזבת' הייתה כ"כ דומיננטית ואייקון והיו מלא שחקניות שגילמו אותה עדיף להם ללכת על מלך. ולא יודעת בגלל סנדמן הוא התקבע לי בראש בתור דוד נחמד כזה אז היה מוזר שהוא מלך.אה. וידעתי שסטיבן פריי יהיה בסרט, אבל איכשהו חשבתי שהוא יהיה מין פקיד של המלוכה (כמו שהיו כמה), אז הופתעתי לטובה כשגיליתי שהוא המלך. אני לא יודע אם זאת הסיבה שבחרו שיהיה מלך במקום מלכה, אבל זה סיפק אותי.
(אני לא יודע אם זה קשור לכך שכשיצא הספר באמת הייתה מלכה וכיום יש מלך)
היכן זה משודר?הם בטח עשו שאלכס יהיה בי מההתחלה כדי לחסוך זמן כי היה להם רק שעתיים. אולי בגלל שלא קראתי, זה לא הפריע לי אבל בלי קשר נראה לי שזה עדיף ככה. ובכול אופן יש קטע שנורה אומרת לו לאכלס שאם הוא אובססיבי שנים לבחור מסוים כנראה שהוא נמשך אליו(או משהו כזה).
זה היה ממש טוב והסצנה עם התרנגול הודו.
בראיון עם הבמאי, הוא אמר שזה צולם לפני שהמלכה מתה והם החליטו שבגלל שאליזבת' הייתה כ"כ דומיננטית ואייקון והיו מלא שחקניות שגילמו אותה עדיף להם ללכת על מלך. ולא יודעת בגלל סנדמן הוא התקבע לי בראש בתור דוד נחמד כזה אז היה מוזר שהוא מלך.
ואיפה אימא של הנרי אם כבר? זה היה מוזר לי(למרות שהם אמרו שהיא באפריקה או משהו).
אמזון פריים וידאו.היכן זה משודר?
כמו שאמרתי, גם לי זה לא ממש הפריעהם בטח עשו שאלכס יהיה בי מההתחלה כדי לחסוך זמן כי היה להם רק שעתיים. אולי בגלל שלא קראתי, זה לא הפריע לי אבל בלי קשר נראה לי שזה עדיף ככה.
אוי זה מזכיר לי שבספר מתברר שלמעשה לאלכס היה קראש על הנרי עוד מאז שהוא היה ילד (כלומר ששניהם היו ילדים). הוא שמר איזה תמונה מעיתון של הנרי במשך שנים והוא לא הבין אפילו למה הוא שמר אותה.ובכול אופן יש קטע שנורה אומרת לו לאכלס שאם הוא אובססיבי שנים לבחור מסוים כנראה שהוא נמשך אליו(או משהו כזה).
חחחחח הסצנה עם התרנגול הודו באמת הייתה מעולה.זה היה ממש טוב והסצנה עם התרנגול הודו.
האמת שזה באמת הגיוני.בראיון עם הבמאי, הוא אמר שזה צולם לפני שהמלכה מתה והם החליטו שבגלל שאליזבת' הייתה כ"כ דומיננטית ואייקון והיו מלא שחקניות שגילמו אותה עדיף להם ללכת על מלך.
לי סטיבן פריי מקובע בראש בתור הומוסקסואל ידוע ולכן אני כמעט ציפיתי שהוא יגיד משהו על כך שהוא שמר על נטיותיו המיניות בסוד בשביל המלוכה ולכן גם הנרי צריך לעשות את זה.ולא יודעת בגלל סנדמן הוא התקבע לי בראש בתור דוד נחמד כזה אז היה מוזר שהוא מלך.
כן, אמרו שהיא עוסקת בצדקה באפריקה.ואיפה אימא של הנרי אם כבר? זה היה מוזר לי(למרות שהם אמרו שהיא באפריקה או משהו).
אוי זה מזכיר לי שבספר מתברר שלמעשה לאלכס היה קראש על הנרי עוד מאז שהוא היה ילד (כלומר ששניהם היו ילדים). הוא שמר איזה תמונה מעיתון של הנרי במשך שנים והוא לא הבין אפילו למה הוא שמר אותה.
זה עשה את השיחה ביניהם למושלמת!חחחחח הסצנה עם התרנגול הודו באמת הייתה מעולה.
זאת סצנה גם מהספר שלחלוטין לא היו חייבים להכניס, אבל גם היה ממש חבל אם לא היו מכניסים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.