didalf
Well-known member
כןלגמרי, הם כאלו מושלמים ביחד.
חחח אני אוהבת כשיוצא ממך הפאנגרל זה נדירוהסצנה במוזיאון.
קראת את הספר? ואם לא מתכוונת לקרוא עכשיו?
וואי זה היה אחד הקטעים היפים.זה לא זכור לי.
אבל באופן כללי אם קראתי את הספר לפני יותר מ4 שנים אז מדהים שאני בכלל זוכר טוב כמו שאני זוכר.
אחרי שאלכס בא להתעמת עם הנרי אז הוא נשאר שם איזה יומיים נראה לי.
(שזה היה טיפה חסר שאחרי שאלכס אומר לו "תגיד לי לעזוב" הנרי מנשק אותו בדרמטיות, ופה הוא הזמין אותו למוזיאון בלי לנשק אותו קודם)
בלילה הראשון הם בחדר והנרי מנגן משהו קלאסי בפסנתר ואז עובר ליור סונג.
ואז כשהם הולכים למוזיאון אז זה השיר שהם רוקדים איתו, ולא מה שהיה של אלביס.
וקראת בדיוק לפני 4 שנים שמת בשרשור!
אבל אני גם קראתי אותו שוב לפני שנה בערך.
בטח, ג'ון!קצת על הבדלים בין הספר לסרט.
אז כמובן שהיו צריכים לחתוך דברים מסויימים.
למשל אני די בטוח שבספר הייתה לאלכס אחות.
וגם לאחותו של הנרי היה יותר מקום.
בשלב מסוים הם הפכו לשישיה כזאת - הנרי פרסי ובי, ואלכס ג'ון ונורה.
ונגיד הקריוקי שהם שילבו פה בחופשה בטקסס היה בסיטואציה אחרת.
נכון. ואיכשהו ערבבו אותו פה עם העיתונאי המניאק.והיה פוליטיקאי קוויר צעיר יחסית שהוא מאוד העריץ ואז כאילו בגד בדמקורטים.
ובכלל נכנסו יותר לעומק של כל מיני דברים כמו היפוך טקסס.
גם ההורים של אלכס היו גרושים והיא הייתה נשואה למישהו אחר.
אבל כל אלו דברים באמת יחסית חסרי משמעות.
נכון.משהו יותר משמעותי לדעתי זה שבספר אלכס די משוכנע שהוא סטרייט ואיכשהו חי בהכחשה גמורה שהוא אולי ביסקסואל, למרות שהיה לו חבר בתיכון שהוא היה מנשק הרבה פעמים.
ואז בשלב מסוים יש לו הבנה שבחורים סטרייטים כנראה לא כל כך עסוקים בלשכנע את עצמם שהם סטרייטים.
זה דווקא היה יכול להיות נחמד אם היה קורה ככה בסרט, אבל לא באמת הפריע לי שזה לא ממש היה. (הוא כן קצת בהכחשה כי הוא לא ממש הגדיר את עצמו כביסקסואל)
הוא היה הרבה יותר בהלם מעצמו מהגילוי הזה.
עוד דבר שלא היה וחבל זה שכשהוא מספר לאמא שלו היא אומרת לו "זה בסדר שאתה מגלה מי אתה אבל זה חייב להיות עם הנסיך של אנגליה?" וחבל כי זה משפט מצחיק
וואי אבל הקטע שזהרה תפסה אותם בחדר היה הורס
אגב, אהבתי את הקטע שבהתחלת הקשר שלהם (כלומר לפני שזה הופך לרומנטי) אז יש מין מונטז' כזה שלהם מדברים בטלפון והודעות טקסט וזה נורא חמוד. ועשו את זה נחמד עם זה שהם כאילו באותו חדר.
נראה לי שבהמשך הספר היו עוד הרבה שיחות רחוקות כאלו שלהם ואת זה כבר לא ראו בסרט והייתי שמח אם היה מקום גם לזה.
אבל באמת הסרט הוא גם ככה שעתיים.
היו המון התכתבויות במייל ובסמסים. אני מבינה למה אי אפשר להכניס הכל בסרט ואיך שהכניסו היה ממש יפה.
אוי נכון.בעצם אולי דבר אחד שממש חבל לי שלא היה בסוף הסרט - בספר יש סצנה, אחרי שהם הוצאו מהארון ואחרי שהמלכה (בספר יש מלכה ולא מלך) מאשרת להם להיות רשמיים, שבה צלם פורטרטים רשמי מצלם דיוקן רשמי שלהם והם שניהם לא ממש בנוח עם הסיטואציה כי זה מרגיש להם מזויף, אבל בסוף יוצאת תמונה מושלמת. הייתי רוצה שיהיה את זה.
חחח אבל כשהתחילו לעבוד על זה עוד הייתה מלכה לא?אה. וידעתי שסטיבן פריי יהיה בסרט, אבל איכשהו חשבתי שהוא יהיה מין פקיד של המלוכה (כמו שהיו כמה), אז הופתעתי לטובה כשגיליתי שהוא המלך. אני לא יודע אם זאת הסיבה שבחרו שיהיה מלך במקום מלכה, אבל זה סיפק אותי.
(אני לא יודע אם זה קשור לכך שכשיצא הספר באמת הייתה מלכה וכיום יש מלך)
ממשבקיצור זה סרט כיף ומתוק בטירוף
יאאאאא הגיפיםםםםםםםםםםם
יאוו יש סצנות שהם אחד לאחד הציורים של הציירת שלנו. בטח ראית באינסטגרם.
חחחחחח כןזה היה ממש טוב והסצנה עם התרנגול הודו.
וואלה.בראיון עם הבמאי, הוא אמר שזה צולם לפני שהמלכה מתה והם החליטו שבגלל שאליזבת' הייתה כ"כ דומיננטית ואייקון והיו מלא שחקניות שגילמו אותה עדיף להם ללכת על מלך.
נכוןןן זכרתי תהיתי אם יכניסו את זה.אוי זה מזכיר לי שבספר מתברר שלמעשה לאלכס היה קראש על הנרי עוד מאז שהוא היה ילד (כלומר ששניהם היו ילדים). הוא שמר איזה תמונה מעיתון של הנרי במשך שנים והוא לא הבין אפילו למה הוא שמר אותה.
וואי זה בעיה לזכור ספר טוב מידי כשרואים עיבוד שמתי לב לכל שינוי קטן
וואי כן ציינתי קודם הייתה מעולהוגם הסצנה שזהרה(שעד עכשיו לא ממש הבנתי מה התפקיד שלה באמת) תפסה אותם במלון יחד הייתה פרייסלס לא הפסקתי לצחוק .
והיא נראה לי עוזרת אישית של הנשיאה או ראש הצוות או משהו כזה. בטח היה את הגדרת התפקיד שלה בספר אבל שכחתי.
היה מעולהוהנאום של אלכס אחרי שהוציאו אותם בכוח מהארון
הייתי מאמצת את אלכס בתור חיית מחמד.
זהו עכשיו את סופית אחת משלנווקלקלתם אותי לגמרי, תראו אותי יושבת כאן ומתחרפנת מקומדיה רומנטית על שני בנים .