דיוני סדרות #121

Lhuna3

Well-known member
חברים, זה שישה פרקים!
אני לא זוכרת אם הסבירו איך הילד ידע איך הסבא נראה כי הוא צייר את התמונה שלו מעל המיטה וגם הילדה אמרה שהיא נפגשה עם הסבא בעבר, אבל הוא מתנהג כאילו זה לא קרה.
את הציור מעל המיטה של הילדה (ומתחת למיטה של הילד) ציירה לנה, המקורית.
ולכן האנה הילדה זיהתה את הסבא (הילד לא זיהה) כי הציור היה ממש דומה לו.
לגבי הפגישה של האנה עם הסבא וגם הביקור שלה בים עם אמא שלה, זה באמת לא הוסבר מפורשות, אבל אני חושבת שזה לא דברים שקרו באמת אלא סיפורים שלנה המציאה לילדים והמחישה להם בדימיון, באופן דומה לאיך שראינו את המחליפה האחרונה שלה ממחישה להם טיסה במטוס. (לכן האנה כל כך רצתה שהיא תשאר, כי היא ידעה לספר להם סיפורים טוב כמו האמא האמיתית שלהם).

keren or5

Well-known member
את הציור מעל המיטה של הילדה (ומתחת למיטה של הילד) ציירה לנה, המקורית.
ולכן האנה הילדה זיהתה את הסבא (הילד לא זיהה) כי הציור היה ממש דומה לו.
אההה עכשיו הבנתי. כן התבלבלתי במיטות של הילדים. ואת הקטע שהאנה ציירה את זה אמרו? או שפשוט הסקת?

Lhuna3

Well-known member
אההה עכשיו הבנתי. כן התבלבלתי במיטות של הילדים. ואת הקטע שהאנה ציירה את זה אמרו? או שפשוט הסקת?
הסקתי שלנה ציירה את זה כי זה ציור שאין מצב שילד או ילדה יכלו לצייר, אפילו אם היא היתה פוגשת פעם את הסבא שלה. אם תחזרי לסצינה ותסתכלי שוב על הציור אז את תראי את זה גם, זה חייב להיות ציור של מבוגר.

It's Always Sunny

Well-known member
עונה 3 של חינוך מיני ממש איכזבה אותי, אפילו לא בא לי לכתוב עליה כי זה מזכיר לי את החלקים שלא נהניתי מהם.

Lhuna3

Well-known member
עונה 3 של חינוך מיני ממש איכזבה אותי, אפילו לא בא לי לכתוב עליה כי זה מזכיר לי את החלקים שלא נהניתי מהם.
|נחמה|
האמת שנראה לי שאני מבינה, ושיותר נהנייתי מהדיונים שלנו עליה מאשר מהעונה עצמה. למרות שלא זוכרת בוודאות.
האם זה אומר אבל שלא תצפי איתנו בעונה 4 שמתחילה בשבוע הקרוב, או שבכל זאת כן?

בעקרון זה הז'אנר הכי שנוא עלי בעולם, אבל בכל זאת אני נותנת לזה צ'אנס בינתיים.
ובהכי שנוא עלי אני מתכוונת לא רק לאימה, אלא ספציפית לנושא של פסיכופאט מחזיק מישהו/י כלוא בסוד.
המזל הוא שהפרק הראשון מהר מאוד מגיע לסוף הסיפור, כלומר אחרי הבריחה (וכנראה רציחתו של הפסיכו'), אז אין ברובו את הקטע המעיק ביותר של המתח איך ומתי יצליחו להשתחרר. אני מניחה שהפרקים הבאים יחזרו אחורה בשביל לספר את הסיפור המלא, למרות שעל פניו הוא נראה די ברור, אבל אני מצפה לזה שכמו שכתבה מיקי אז יהיו טוויסטים וזה יתברר כלא "פשוט" כמו שזה נראה.

אני אנסה ואראה אם לא אשנא מידי את פרק 2 בשביל להמשיך עוד.
חולקת על דעתך, גם אני חשבתי תחילה שזאת לא סדרה טובה ואני כבר בפרק 3 והסדרה משתבחת.

It's Always Sunny

Well-known member
|נחמה|
האמת שנראה לי שאני מבינה, ושיותר נהנייתי מהדיונים שלנו עליה מאשר מהעונה עצמה. למרות שלא זוכרת בוודאות.
האם זה אומר אבל שלא תצפי איתנו בעונה 4 שמתחילה בשבוע הקרוב, או שבכל זאת כן?
אני אצפה, פשוט מקווה שאני אהנה מהעונה הקרובה יותר מהשלישית.
את מחכה לעונה הזו או לא?

Lhuna3

Well-known member
חולקת על דעתך, גם אני חשבתי תחילה שזאת לא סדרה טובה ואני כבר בפרק 3 והסדרה משתבחת.
אני לא רואה במה חלקת על דעתי פה.
אני אצפה, פשוט מקווה שאני אהנה מהעונה הקרובה יותר מהשלישית.
את מחכה לעונה הזו או לא?
זה לא משהו שמרגש אותי במיוחד עכשיו, אבל גם מקווה שיהיה נחמד.

It's Always Sunny

Well-known member
אני לא מסוגלת לראות שישה פרקים ביום אחד!
היא ליטרלי התחילה בצהריים!
אימא שלי עכשיו מסיימת לראות את הסדרה :-D [ילדה יקרה]
@keren or5 אמרתי לה שקיבלתי המלצה על הסדרה, לא ישבתי לראות איתה, אבל ראיתי קצת בזמן שהייתי על המחשב והיא צפתה בטלוויזיה אז אולי אני אראה גם. שאלתי אותה מה דעתה והיא אומרת שזה מעניין מאוד, אז אני מניחה שגם היא ממליצה :-):

didalf

Well-known member
תגיד ניק איזה כישוף צריך לעשות כדי לגרום לך לפתוח דיוני סדרות חדש?

keren or5

Well-known member
אימא שלי עכשיו מסיימת לראות את הסדרה :-D [ילדה יקרה]
@keren or5 אמרתי לה שקיבלתי המלצה על הסדרה, לא ישבתי לראות איתה, אבל ראיתי קצת בזמן שהייתי על המחשב והיא צפתה בטלוויזיה אז אולי אני אראה גם. שאלתי אותה מה דעתה והיא אומרת שזה מעניין מאוד, אז אני מניחה שגם היא ממליצה :-):
מגניב! אני שמחה שהיא אהבה!

Aranel Nenharma

Well-known member
טעות (כי השרשור הלא עדכני היה מוקפץ)

למעלה