דיוני סדרות #132

didalf

Well-known member

שני האחרים (The Other Two)​

@טוני החתול @didalf ראיתם אגב שהסיטקום המצליח הנ"ל שדיברנו עליו - נרכש סוף סוף לישראל? ישודר בהוט ב1/11 :) כל 3 העונות..אראה בהמשך
כן ראיתי והתעצבנתי. מה זה עוזר לי בחיים שזה בהוט? יש לי הכל חוץ מהוט בערך.
כבר ראיתי את שתי העונות הראשונות אגב אבל אני מתעצלת עם השלישית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואו, הסדרה הזאת פשוט לא מפסיקה להפתיע לטובה.
בשלב הזה הציפיות שלי מהסדרה נעשו גבוהות אז אני לא מופתע לטובה.
אבל היא כן מצליחה לשמור על הרמה הטובה שזה יפה מאוד.

כאילו הם הצליחו לקחת פרק ליל כל הקדושים שאני שונאת בד"כ כי הם נוטים להיות קאמפים ודוחים למשהו מעורר מחשבה ומעניין באמת.
האמת שבכלל לא קישרתי שזה פרק ליל כל הקדושים. כלומר לא ציינו את החג עד כמה ששמתי לב. אבל זה כנראה לא צירוף מקרים שזה פרק עם מכשפות.
אז יש קבוצה של בנות שמאמינות שהן בהריון אחרי שהן עשו כישוף, רק שזה הכל פסיכולוגי בגלל שחברה אחרת נכנסה על באמת והתת מודע של כולן הגיב לא טוב לכל השינויים האלו.
שמעתי בעבר על הקונספט של היסטריה המונית, אבל לא בהקשר רפואי אמיתי. זה היה מאוד מעניין.
אהבתי שאחרי שאוליבר מראה למתמחים מצגת על הנושא אז דיינה שואלת אותו אם סתם הייתה לו מוכנה מצגת על הנושא. לא קיבלנו תשובה.
חוץ מזה שהיה נחמד שהכל הסתיים עד סוף הפרק, הגישה של וולף הייתה מעניינת והוכיחה שהיא משתלמת הרבה כי כל רופא אחר היה פשוט תולש את הפלסטר וכנראה עושה נזק גדול יותר ככה כל מהלך הפרק הרגיש טבעי יותר והגילוי של האמת לבנות היה עדין.
וולף הוא רופא מדהים.
האוס ומרפי היו רופאים מעולים, אבל האוס היה חרא לאנשים ומרפי פשוט לא ידע איך להתנהג עם אנשים בגלל האוטיזם.
וולף אומנם מוזר לחלוטין, אבל הוא מדהים ביחס למטופלים שלו.
למדנו שלדנה הייתה אחות שמתה כשהיא הייתה בתיכון ובגלל זה יש לה התקף חרדה,
חיבבתי אותה יותר בפרק הזה מאשר בעבר. ומאוד ריחמתי עליה בקטע של התקף הפאניקה.

אז לואן יש תסמונת ניורולוגית שהוא מרגיש דברים שאחרים מרגישים (כולל לידה), ג'ייקוב כנראה עבר זעזוע מוח או שניים, לדיינה יש התקפי פאניקה.
מה יהיה הדבר המוחי של אריקה?
למדנו עוד על המצב של ואן.
ושהוא נראה טוב בלי חולצה. (כלומר יכלתי לנחש)
היה מצחיק שהמתמחה האחר (ג'ייקוב) שואל אותו אם הוא flexing.
למדנו שאבא של וולף השאיר אותו לבד ביער ומאז הוא לא ראה אותו.
זה המשך ישיר לטיול עם אבא שלו שראינו בפרק הקודם?
ולא הבהירו האם האבא פשוט לא נראה יותר, כלומר נעלם, או שהוא מת.
ג'ון דו לא הופיע הפרק, אבל קרול הצליחה להכניס אותו לניסוי של השבב במוח למרות שמסתבר שאף אחד בעולם הרפואה לא ממש מחבב את וולף.
אפשר להבין.
אז יש את הרופא החדש הזה שנראה שקרול דלוקה עליו אבל הוא די חתיך אז אני מקווה שיהיה לו משהו עם וולף. כלומר ברור שהוא כרגע לא מחבב את וולף אבל זה יהפוך את זה לאפילו יותר טוב.
אגב, השחקן נראה לי מוכר אז בדקתי והוא שיחק בסדרה Locke & Key.
המנהל של התיכון ניסה להזמין את וולף למשקה, אבל וולף לא מסוגל להתפנות ריגשית לאנשים אחרים.
כמובן שזה לא מנע ממני לקוות שיהיה לוולף משהו עם המנהל הזה ברגע שהוא פגש את וולף
* החברות בין קרול לוולף הרגישה אמיתית וגם היחסים בין המתמחים.
החברות של קרול ואוליבר לחלוטין מרגישה קרובה. אהבתי את איך שהיא מופיעה על מפתן ביתו בלי הודעה והוא זאב בודד (חחח) הוא מקבל אותה. אפשר להאמין שיש בינהם קשר של שנים רבות עם הרבה סיפורים מהעבר (ומסתבר שאפילו נשיקה פעם אחת).
בין המתמחים זאת חברות חדשה וזה אולי מוגזם איך שנראה שהם תומכים זה בזה בפרק הזה כי עד לפני כמה פרקים הם היו בכלל לא קרובים.
*אמא של וולף נעדרת כבר שלוש שבועות ברצף וגם ג'וש לא היה(אבל לא הייתה לו סיבה).
זה האמא לא נמצאת כבר כל כך הרבה זמן זה מוגזם.
אני בסדר אם ג'וש נעלם לפרק בודד כל עוד אני עדיין סומך שהוא יהיה משמעותי בהמשך. (לסיבות רפואיות כמובן...)

אני מקווה ששתי העדיות יקראו את זה כי כל אחת צופה באחת הסדרות ולא נראה לי אכפת לה מהשניה.

היה נורא מוזר לראות את הפרק של מוחות מבריקים כמה ימים אחרי הפרק של אגתה כי פתאום גם בו הופיעו קלפי טארוט. ואפילו כמה מאותם קלפי טארוט (לא רק המוות, אלא גם 3 של חרבות). ואז גם מתגלה שיש שם coven של מכשפות.
שלא לדבר על כך שמדברים שם על כישוף ליצור הריון קסום כמו שהיה בוונדהויז'ן.
אז אומנם זה פחות צירוף מקרים אחרי שעדי|נחש| ציינה שזה פרק שבכוונה שמו אותו ליד ליל כל הקדושים, וגם את אגתה עשו בכוונה עכשיו.

חוץ מזה אם עדי|חזיר| כבר קוראת - מדברים בפרק הזה על הסרט Mean Girls.
יש שיחה בין רופאה מתמחה צעירה לתיכוניסטית ולדעת התיכוניסטית זה מאוד דעה מילניאלית לחשוב שרג'ינה ג'ורג' היא ביץ' כי בעצם קיידו ארון היא הנבל של הסרט. המתמחה עונה שהיא Gen Z והתיכוניסטית אומרת שהיא בטח נולדה בשנות ה90 ואומרת שזה בעצם אומר שהיא נלדה בnineteen hundreds.
האמת שזה באמת נראה לי מוזר שילידי 1997 מחשיבים את עצמם לג'ן Z.

דיברגנט חדש

Well-known member
בדיוק ראיתי את 3X02. יש לי בעיה עם הקאסט כי קראתי את הספרים, אבל הסדרה לא רעה.
טוב, אז סיימתי את העונה השלישית (סנגור במבחן) ובסוף הפרק יש פאנצ' שבוודאות תהיה עוד עונה, שבה ינסו להפליל את מיקי הולר ובטח גרושתו השנייה תצא להגנת חפותו ואולי גם המאהבת שלו תצטרף, ברור שהם יצליחו בסוף :)

dilly snake

Active member
טוב, אז סיימתי את העונה השלישית (סנגור במבחן) ובסוף הפרק יש פאנצ' שבוודאות תהיה עוד עונה, שבה ינסו להפליל את מיקי הולר ובטח גרושתו השנייה תצא להגנת חפותו ואולי גם המאהבת שלו תצטרף, ברור שהם יצליחו בסוף :)
אני חושבת שאם זה ימשך ככה הזה אני אראה אותה בקצב של פרק בשבוע, אני פשוט לא מצליחה להגיע ליותר מזה. אבל תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה בסוף העונה, אין הרבה ספרי מיקי הלר ואת הספר השני שהם לא עיבדו לטלוויזיה בעייתי לעשות בגלל שחצי ממנו הוא מנק' המבט של הארי בוש.

למעלה